На море в Обзор?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
cherveia написа:ми незнам аз имам къща в обзор и ми харесва ама това си е мое мнение
Е, то като си имаме корени там си ни харесва, много ясно.
alpina-ma6inata , незнам за кой комплекс става въпрос,но мога да ти кажа ,че цените са доста по ниски от големите курорти. Плажната ивица е най-голямата в България - 8км. и мога да твърдя, че е доста чисто за разлика от други места. Има 2 дискотеки, но естествено всички посещават SPACE CLUB - води се най-голямата дискотека в България, събира към 4000 човека ... и събота и неделя особено има голям наплив от Варна, Бургас и околните курорти. Иначе си има хора през сезона, не е фраш ...
p.s. и рускини, украйнки и т.н. има колкото искаш

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
M2PR написа:Обзор... едно голямо село, пълно с трътлести лелички и чичковци... поне по мои наблюдения... от преди няколко дни
Защо не се ориентираш към Равда, Влас, Сл. Бряг...? То горе долу те са си направо сляти, така че нема проблеми
в Слънчев е само за Баровели

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
В Слънчев бряг няма спор, че е най-добре, обаче както писах нямам чак толкова пари за там. Миналата година отидох за 4-5 дена, после отидох за 8 дена в Созопол и в Созопол пак ми излезе по-евтино от Sunny Beach. А за 4-5 дена само не ми се ходи.
Иначе мерси за мненията..

Иначе мерси за мненията..

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Хайде и аз да се включа по темата ..На Приморско е все още слабо не е като миналата година. В смисъл хората излизат само да вечерят и след това по дискотеките са само чехкини и тук там някой българин.
Има и доста рускини,но като цяло тази година сезона е слаб.
Иначе за плажа -само на северният - има там една плажна ивица до ''перлата'',където се намира на-големият плаж за хора, който не обичат банските...Има доста добри попадения, но трябва да си на ''ти'' с чешкия
).Обикновенно са все майка и дъщеря, но стават зарибявките и особено като им кажеш,че ще ги почерпиш едно ''точено пиво''
)
АКо Ви интересува за Приморско ММЦ-то оферта, ето ти е:
http://www.primorskoclub.com/modules.php?name=hotels
И ако някой идва насам да се обади да се видим..
Има и доста рускини,но като цяло тази година сезона е слаб.
Иначе за плажа -само на северният - има там една плажна ивица до ''перлата'',където се намира на-големият плаж за хора, който не обичат банските...Има доста добри попадения, но трябва да си на ''ти'' с чешкия

АКо Ви интересува за Приморско ММЦ-то оферта, ето ти е:
http://www.primorskoclub.com/modules.php?name=hotels
И ако някой идва насам да се обади да се видим..
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2