ДАИ спря изпитите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 10 Юли 2009, 13:59

///Ivan написа:ineedmoney ,може би си прав.Но това е съжалявам,аз отдавна си карам без книжка и нямам проишествия за щастие.

и дано и за напред да нямаш...виж и аз съм карал на 16-17 без книжка ама извън града, далеч от магистралите и големите пътища защото такъв шофьор е опасен за околните и за себе си! личен съвет: не дърпай дявола за опашката щото по същия начин един съученик се мислеше за голям мъж и се обърна с колата с 4 човека в нея! и той като теб нямаше ПТП-та! колата не е само бензин и возене, тва е отговорност и винаги си с единия крак в гроба колкото и хубава кола да имаш

не вярвам толкова много да ти тряя кола че да не можеш без нея! не въртиш бизнес, не вършиш работа с нея така че не виждам какъв е зора! нямам намерение да те упреквам а излагам мнение което съм сигурен че 90% от колегите тук ще подкрепят ;) [/b]
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 10 Юли 2009, 14:06

Септември почвам курсовете и спрях да рискувам да ме хванат защото ако ме хванат точно сега няма да видя книжка никога.Сега карам само където няма полиция и не мисля да рискувам вече спокойно. ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 10 Юли 2009, 19:35

///Ivan написа:Септември почвам курсовете и спрях да рискувам да ме хванат защото ако ме хванат точно сега няма да видя книжка никога.Сега карам само където няма полиция и не мисля да рискувам вече спокойно. ;)

Не си позволявайте да карате без книжки ей така,че не е шега работа колата,момчета.тук не става въпрос за някви кирливи ламарини,а за човешки животи!Както често ми казва стария-"Помни,качиш ли се на колата,с единия крак си в гроба,с другия в затвора" и е истина тоя лаф.не се правете на мъже по уживените градски улици,карайте си като пичове,за всичко си има време и място.

успех с курсовете,ванка :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 10 Юли 2009, 20:25

тряя да искат висше 8)
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата