М3 Е36 с какво, с газчицаааа......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 11 Юли 2009, 19:23

Газаджия ли пусна темата,нервен?
Удряйте и катанеца голяма работа :mhihi: Аман от гъзари дето спазват всички предписания на завода,а като се разровиш из форума все части и консумативи на тънкана се търсят,акцизи се избягват,от 316ки част по част М-ки се правят и прочее...Направо форума се пръска от хора,които не пестят и не са мизерници.Смешни сте вие май повярвали си прекалено псевдо-гъзари :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 11 Юли 2009, 19:27

jordanpar написа:ще добавя и още нещо--ако имате не една а три коли,жена,дете и ипотека на главата,тогава пак ще си говорим колко баровско е да сипваш бензин и да плЮеш по останалите горива.
Колата ми може и да обича бензин,но аз пък обичам уиски,фъстъчки,от ония мезета дето все на тънко се режат,да стоя повече от 20 дена на морето,две три каки да ми обръщат внимание,разбирате ме ,нали???

А не разбрах , защо си мислиш че като караш на нормалното за колата ти гориво , не може да ходиш на кръчма - аз ходя и то яко .
Никой не се заяде с теб и не те нарече мизерник , но твоите комплекси те накараха да изпишеш един вагон глупости , да ни изкараш мизерници , тиниейджъри и какво ли още не . Колко и да ти е невероятно , може и да изкарваме достатъчно и за бензин и за кръчма и за почивка :idea:
Може и 10 годишната ми кола да върви повече от всички нови кочини за 25-30 хил лева (да не кажа 50) и да е по комфортна от рена,цитроени и тем подобни бюджетни каруци , което да ме кара да си обичам колата и да им давам това , от което има нужда :idea: :idea: :idea:
Но в изкривените ви представи , явно бензина е признак на гъзария - доста газ сте вдишали , май :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Юли 2009, 19:36

"момчета,нека бъдем приятели"

Котарака леополд към мишоците от едноименното руско сериалче :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 11 Юли 2009, 19:37

jordanpar написа:ще добавя и още нещо--ако имате не една а три коли,жена,дете и ипотека на главата,тогава пак ще си говорим колко баровско е да сипваш бензин и да плЮеш по останалите горива.
Колата ми може и да обича бензин,но аз пък обичам уиски,фъстъчки,от ония мезета дето все на тънко се режат,да стоя повече от 20 дена на морето,две три каки да ми обръщат внимание,разбирате ме ,нали???

Е аз ако бях в положение, че да си ипотекирам къщата, нямаше да ми е до Уиски и мезета. Нито пък щях да си позволя да имам 3 коли, ако ще и на пръдня да вървят.

Предишна

Назад към Извън Темата