За "смешните" катастрофи
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
За "смешните" катастрофи
Живота вече така ни е очукал всички, че ако не търсим веселите неща в нещастията сигурно ще се побъркаме окончателно. За това се сетете за глупавите зблъсаци по пътищата и нека се посмеем над смешните ситуации и смачкани ламарини, щом не е пострадал човек.
Миналата седмица си нанесох щети за четири цифрена сума на чисто новичък Пасат (с наелоните на седалките е още), за да избегна една офсъ, която реши, че ще си изтърка патъчките, ако мине 50 метра повече и пресече на светофара. Та карам си аз след пороен дъжд по целогодишната пързалка в София- жълтите павета, където въпросната волна фтичка руса, без дори да се огледа ми изкочи с важна важна походка на пътя. Само бързата ми реакция, страхотния АBS и ниската скорост я спасиха да не я метна на капака. За съжаление моето Пасатче нямаше този късмет- от рязкото спиране автомобилчето ми се понесе със задницата на ляво с ускорението на всичките си тон и половина, че и повече и цапардоса в муцуната насрещно движещ се баварец, който от своя страна си правеше трета лента (преватизирайки моята), защото видиш ли пича бил важна клечка и бързал да друса гюбеци на чалга парти... Да живеят камерите по кръстовищата! Тази година ще си платя данъците по този повод! Толкова дебилна ситуация и да я мислиш пак не може да се нареди. Застрахователя ме привика днес да им обясня какво точно е станало... как така съм катастрофирала с насрещно движеща кола, а пък удара ми е от зад... Питаха ме дали не съм карала на заден ход

Миналата седмица си нанесох щети за четири цифрена сума на чисто новичък Пасат (с наелоните на седалките е още), за да избегна една офсъ, която реши, че ще си изтърка патъчките, ако мине 50 метра повече и пресече на светофара. Та карам си аз след пороен дъжд по целогодишната пързалка в София- жълтите павета, където въпросната волна фтичка руса, без дори да се огледа ми изкочи с важна важна походка на пътя. Само бързата ми реакция, страхотния АBS и ниската скорост я спасиха да не я метна на капака. За съжаление моето Пасатче нямаше този късмет- от рязкото спиране автомобилчето ми се понесе със задницата на ляво с ускорението на всичките си тон и половина, че и повече и цапардоса в муцуната насрещно движещ се баварец, който от своя страна си правеше трета лента (преватизирайки моята), защото видиш ли пича бил важна клечка и бързал да друса гюбеци на чалга парти... Да живеят камерите по кръстовищата! Тази година ще си платя данъците по този повод! Толкова дебилна ситуация и да я мислиш пак не може да се нареди. Застрахователя ме привика днес да им обясня какво точно е станало... как така съм катастрофирала с насрещно движеща кола, а пък удара ми е от зад... Питаха ме дали не съм карала на заден ход

- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
на мен най-смешната ми катастрофа ми е на ЦУМ една жена ме пуска да мина пред нея след което едно старозагорско рено 19 ме засича и следователно аз спирам и включвам на 1ва и бавно тръгвам при което в момента на тръгването нещо ме удря отзад хахахха добре че тръгнах и явно това е олекотило ПТП-то та само бронята ми беше крива. Аз си мисля че ако бях с крак на спирачката удара щеше да е по болезнен 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
будапеща!стоя в задръстване и чакам в колоната и от ляво тръгва един пасатор на заден да излиза от един паркинг! поглеждам го и съм сигурен ,че няма как да не ме види -барабар с още 100 коли в колоната...!!! пасата пордължава на заден и вече налита към мен!! свиркам! никаква реакция за спиране! свиркам пак,включвам на първа и се опитвам да избягам напред ,но нямам много място и ми отнася задния калник,бронята на земята и сичко леш...!! зад мене удря още една паркирана кола и спира в нея! .....слизам и тръгвам към колата да вида тоя кьорав ли е или е само глух!! оказва се ,че е и двете-просто няма шофер в колата!! остаил я на наклонче без ръчна и на скорост и пасатора решил да се разсоди!! висях половин час докато доде "Ебе не бЕре мед"-маджареца и да ни напишат протокола и да си бия камшика за софия.
Витнам - тъкмо се учих да карам моторетка по вечерните часове и както си карам с трафика (да се разбира на двулентов път около 100 метра, 1000 моторетки и колела) и една кака не знам защо реши да ми пресече пътя. Резултата беше с мойта предна гума закачам нейната задна, при което почвам да правя невероятни маневри наляво-надясно-наляво-надясно опитвайки се да се задържа на мотора. Пътьом забърсах още 2-ма моториста
Понеже съм си бизонче и не падам толкова лесно от двуколесни превозни средства (колело съм карал мноооооооооого)
Финалния резулта беше 2-ма свалени моториста + каката дет я праснах първия път. А аз си се задържах на мотора, ама си затрих джапанката някъде из треволаците и това май беше единствената щета. Разпилените дреболии по пътя не се броят 

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
вчера са връщам от работа и в вилите където спим има тъпи селяци работници дето не се научиха да не вдигат шум под наща тераса че спим през деня и така ние като се приберем по рано от нощна и те не са станали яко форсирам шестака да ги сабудим
и прибирам се вчера пак рано яко форсаж
гледам единия се сабуди и излиза да види ко става и аз докато давам назад още по голям форсаж и давам назад кът газе
и бам в едно дърво и огънах багажника
направо ме фърли 2 метра напред гадната фиданка
и неска като се прибирах без форсаж че да не ги сабудим да станат да ме сочат с пръст

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:будапеща!стоя в задръстване и чакам в колоната и от ляво тръгва един пасатор на заден да излиза от един паркинг! поглеждам го и съм сигурен ,че няма как да не ме види -барабар с още 100 коли в колоната...!!! пасата пордължава на заден и вече налита към мен!! свиркам! никаква реакция за спиране! свиркам пак,включвам на първа и се опитвам да избягам напред ,но нямам много място и ми отнася задния калник,бронята на земята и сичко леш...!! зад мене удря още една паркирана кола и спира в нея! .....слизам и тръгвам към колата да вида тоя кьорав ли е или е само глух!! оказва се ,че е и двете-просто няма шофер в колата!! остаил я на наклонче без ръчна и на скорост и пасатора решил да се разсоди!! висях половин час докато доде "Ебе не бЕре мед"-маджареца и да ни напишат протокола и да си бия камшика за софия.
абсолютно същото направих , само , че моя кола беше без шофиора , много време не бях карал ръчка слизам аз заебавам на свободна без ръчна обръштам се и тръгвам , след 5 метра чувам клаксон и бум ! Обръщам се гледам моита кола се върнала назад и одарила една жена която стоеше като тръба в колата , зад нея друга и нямаше каде да избяга

It`s party time !
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
карам си аз и гледам няма никой на пътя, настройвам си климатроника и вдигам поглед и изведнъж пред мен кола ... човека отишъл да копае и си я паркирал на международен пат под сянката на едно дърво, естествено колата е тъмно зелена и се слива с околността ...
калник,огледало и ожулвания по вратата ...
просто по-тъпа катастрофа не съм си и мислел че мога да направя .... и от тогава не се заглеждам по радиото и климатроника ( много копчета по тези бмв-та
)
калник,огледало и ожулвания по вратата ...

просто по-тъпа катастрофа не съм си и мислел че мога да направя .... и от тогава не се заглеждам по радиото и климатроника ( много копчета по тези бмв-та

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Аз онази вечер беше към 00:15 мин отидох до МсД на НДК нали понеже има дриве.Обаче пред мен камиона за боклук и трябва да го изчакам,и седя си аз спокойно и гледам от дясната ми страна един с една астра комби решава да излезне от пракинга и да се включи по дриве линята.Та тази въпросна астра си дава назад и въобще и не ме видя докато не ми се бутна в бронята,но нали едно време старите коли са ги правили здрави,
и бронята отстрани ми е с нещо като гума,на мен ми нямаше нищо а на него му се беше изкривила,но истината беше че много ми се спеше ии не ми се занимаваше само погледнах че няма нищо и аиде ГАЗЗЗ.

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Спрял първа кола на светофара Форд Мондео, а аз бавно го приближавам, светва зелено и Фордчето тръгва бавничко, но в този момент ми пада огънчето(или пепел)от цигарата в скута, поглеждам за секунда надолу и получавам удар с волан по носа!Каката с Мондеото предОбрила отпускането на съединителя и то загаснало в неподходящ за мен момент...Що кит и падна от бронята, явно не и е било за пръв път!Слизам да огледам болката по Баваро(бъбреци вътре и драскотина)и да се извинявам, ноо стигайки до Фордата, жената гледайки втренчено напред, набоде една първа и дим да я няма!!?
Останах замислен защо не ми се отвори бега и дали момата е разбрала въобще, че я удрят...!?? 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Моята случка беше следната ...понеделник вечер ,жега джамовете долу музиката бичи ...минават ми разни мисли за биричка на омв-то на обичайната среща и влизам от долната страна през забранения вход на бензиностанцията...и по едно време само виждам една бяла кола ...ряз на спирачките и тая 2 тонна е39ка като изплюща една зафира та чак вратите на нищо не приличаха,пича без книшка кат мат разправии и дойде време да си затръгва и неще да запали опела ....
Тия опели незнам от какво са правени ама петака хич и не усети удара въпреки огънатия капак ,калник(който разпра едната врата на опела) и фар
Тия опели незнам от какво са правени ама петака хич и не усети удара въпреки огънатия капак ,калник(който разпра едната врата на опела) и фар

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
да кажа ама няма да се смеете преди 3 години си карам аз една тигра по булеварда срещу мен се задава некакъв гоуф във моито платно свиркам светкам ама ония си държи моита лента отидох в другатаи се разминах на косъм докато се разминаваме го виждам да ми показва среден пръст скачам на спирачките и след около 15 метра спирам ръгам задна гааазззз мислех за полицеиското да направа ама преди да натисна съединител и спирачка влезнах в шахта квадратна без нищо отгоре и демек си дупка от което тя ме отметна тиграта лека 700кила и от там губя управление и със задницата във една къща на къщата и нямаше нищо ама на тиграта само задницата до предните седалки П.С.2 месеца по късно гоуфа бе залят с киселина от некои неизветен вандалин сигорно наркоманче ''та''
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
12 мнения
• Страница 1 от 1