Връщане седалки на "товарен" автомобил?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Връщане седалки на "товарен" автомобил?
Колеги интересува ме следното нещо: колата е с 4 врати ,но задните седлаки бяха свалени ,поставени спец.железни винкели и регистрирана като товарна.Знаете защо! В последствие винкелите демонтирани и задната седалка е поставена отново! Колата по талон се води ТОВАРНА ! Т.Е. не пише 1+1 ,а само ТОВАРНА! Дочух ,че ако се постави малка решетка или мрежа на облегалката на задната седалка и разграничи така товарният отсек при проверка от полицията ,няма да има проблем? Защото товарният отсек пак е защитен и е самият багажник? Колата е хечбек.
И къде се продават такива мрежи?
И къде се продават такива мрежи?

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
И аз го знам това за мрежата колега.Така колата си остава товарна и не би трябвало да имаш проблеми.Още повече че не пише колко места е.

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
При евентуално ПТП, ако пострада човек на задната седалка, такъв х*й ще ядеш, че не моиш си представиш.
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Воденичаров написа:При евентуално ПТП, ако пострада човек на задната седалка, такъв х*й ще ядеш, че не моиш си представиш.
Колега ,моля да се придържаш към темата и запитването ми!
Хора на задните седалки няма да се возят,но ти благодаря за съвета все пак.
Интересува ме мрежа от къде да си намеря?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега колко местна се води колата?Ако се води примерно 4+1 няма за какво да се притесняваш.Има товарни коли и 5+1
А ако не и все пак ще возиш хора мини технотест,около 100-на лева някъде и си я регистрирай със седалките пак товарна 

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
blackrider написа:Воденичаров написа:При евентуално ПТП, ако пострада човек на задната седалка, такъв х*й ще ядеш, че не моиш си представиш.
Колега ,моля да се придържаш към темата и запитването ми!
Хора на задните седалки няма да се возят,но ти благодаря за съвета все пак.
Интересува ме мрежа от къде да си намеря?
Ако колата е била с решетка вместо задната седалка, а сега си сложил задна седалка, мнението ми е доста по темата. От значение в полицата ти за застраховката като колко местна е писана колата. Иначе решетка сигурно ще трябва да си направиш, едва ли продават.
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Колата не е моя,а служебна. Случва се аз да я карам и то често. За това питам какви са вариянтите ако ме спре полиция ,к'во праИм
Приятел ми каза ,че имат същата кола по същият начин регистрирана и после са и върнати седалките,но са си сложили някаква малка решетка само за багажното и нямат никакви проблеми!
За това питам дали някой знае нещо за тази дяволия! Защото цялата тази работа е шмекерия с държавата и закона! Работодателя печели ,като си прибира ДДСто и колата му излиза без пари,а после този който я кара -яде попарата.

За това питам дали някой знае нещо за тази дяволия! Защото цялата тази работа е шмекерия с държавата и закона! Работодателя печели ,като си прибира ДДСто и колата му излиза без пари,а после този който я кара -яде попарата.

Re: Връщане седалки на "товарен" автомобил?
blackrider написа:И къде се продават такива мрежи?
http://www.bulsport.com/products.html
Изработват по поръчка на клиента и според необходимите размери. Има приблизителни цени.
Да караш Peugeot е страст!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Връщане седалки на "товарен" автомобил?
Eva* написа:blackrider написа:И къде се продават такива мрежи?
http://www.bulsport.com/products.html
Изработват по поръчка на клиента и според необходимите размери. Има приблизителни цени.
Мрежата трябва да е метална

Колега ,отиди в някоя железарска работилница и си поръчай по размер на колата според случая

11 мнения
• Страница 1 от 1