Да не да ва господ ,но стана!!!
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Projektzwo написа:Кога и къде съм предявявал подобни претенции, бе ГЛУПАК?! Хайде поздрави на майка ти, че си видимо малоумен...
Добре ги владееш обидите гледам, ма пък и то си има съответните наказания (в този форум) за целта....

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Mollov написа:Projektzwo написа:Кога и къде съм предявявал подобни претенции, бе ГЛУПАК?! Хайде поздрави на майка ти, че си видимо малоумен...
Добре ги владееш обидите гледам, ма пък и то си има съответните наказания (в този форум) за целта....
Мда, аз си го псувам младежа а той насреща ми поднася цветя, еми ще си понасям наказанията, какво да се прави - мъка...
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
Leon написа:Всъщност трябва да се докаже дали е умишлен палеж или е заради друга кола, гръм или природно бедствие. Повечето застрахователи не плащат умишлен палеж, а само пожар, не си четете малките букви.
колега това и аз не го знаех но на приятел му откраднаха колата гепиха джантите и квото може от колата и я запалиха в една нива и му платиха на момчето мисля че беше по малка сумата от тотал щета та ми е интересно това в слуея какво се води защото тези случеи не са редки .
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
cobrata_m3 написа:Leon написа:Всъщност трябва да се докаже дали е умишлен палеж или е заради друга кола, гръм или природно бедствие. Повечето застрахователи не плащат умишлен палеж, а само пожар, не си четете малките букви.
колега това и аз не го знаех но на приятел му откраднаха колата гепиха джантите и квото може от колата и я запалиха в една нива и му платиха на момчето мисля че беше по малка сумата от тотал щета та ми е интересно това в слуея какво се води защото тези случеи не са редки .
На 100% се изплаща в случаите на кражба и/или грабеж. Тотална щета се води, когато загубите/уврежданията по автомобила надхвърлят 70% (при ПТП, злоумишлени и т.н.), т.е. останалите проценти се водят като "остатъчна стойност" (здравите части), спрямо която се определя и какво точно обезщетение да се изплати (това зависи и от редица др. фактори). В случая неможем да гадаем, тъй като нито знаем какво каско има колегата (какви клаузи за включени), нито пък в коя компания.
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
100% се води когато автомобил се запали,имах един приятел,запали му се колата и му я платиха 100% ,даже по-бързо плащат при такива щети
Успех
Успех
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
ебаси майката...
в Плевен за 1 седмица са запалили 5 автомобила... има няква вълна от палежи по незнайни какви причини... все пак им пожелавам на тези момчета всичко най-лошо...
с нещо ако можем да помогнем колега свиркай
в Плевен за 1 седмица са запалили 5 автомобила... има няква вълна от палежи по незнайни какви причини... все пак им пожелавам на тези момчета всичко най-лошо...
с нещо ако можем да помогнем колега свиркай

- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
Е.Димитров написа:100% се води когато автомобил се запали,имах един приятел,запали му се колата и му я платиха 100% ,даже по-бързо плащат при такива щети
Успех
Зависи къде е застрахована колата колега.Моята е във Виктория и се запали преди около месец,а те още не са взели решение какво да я правят,даже не дават да я местя

- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
утре ще ходя към бул инс да видим какво ще стане! ще пиша за резултата!Да ,Оги нещо за4естяха палежите на автомобилите по плевенско!!!
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3