Да не да ва господ ,но стана!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Юли 2009, 15:58

Projektzwo написа:Кога и къде съм предявявал подобни претенции, бе ГЛУПАК?! Хайде поздрави на майка ти, че си видимо малоумен... :winky:

Добре ги владееш обидите гледам, ма пък и то си има съответните наказания (в този форум) за целта.... :roll:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 09 Юли 2009, 16:04

Mollov написа:
Projektzwo написа:Кога и къде съм предявявал подобни претенции, бе ГЛУПАК?! Хайде поздрави на майка ти, че си видимо малоумен... :winky:

Добре ги владееш обидите гледам, ма пък и то си има съответните наказания (в този форум) за целта.... :roll:

Мда, аз си го псувам младежа а той насреща ми поднася цветя, еми ще си понасям наказанията, какво да се прави - мъка...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 09 Юли 2009, 16:24

Leon написа:Всъщност трябва да се докаже дали е умишлен палеж или е заради друга кола, гръм или природно бедствие. Повечето застрахователи не плащат умишлен палеж, а само пожар, не си четете малките букви. ;)

колега това и аз не го знаех но на приятел му откраднаха колата гепиха джантите и квото може от колата и я запалиха в една нива и му платиха на момчето мисля че беше по малка сумата от тотал щета та ми е интересно това в слуея какво се води защото тези случеи не са редки .

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 09 Юли 2009, 16:29

cobrata_m3 написа:
Leon написа:Всъщност трябва да се докаже дали е умишлен палеж или е заради друга кола, гръм или природно бедствие. Повечето застрахователи не плащат умишлен палеж, а само пожар, не си четете малките букви. ;)

колега това и аз не го знаех но на приятел му откраднаха колата гепиха джантите и квото може от колата и я запалиха в една нива и му платиха на момчето мисля че беше по малка сумата от тотал щета та ми е интересно това в слуея какво се води защото тези случеи не са редки .

На 100% се изплаща в случаите на кражба и/или грабеж. Тотална щета се води, когато загубите/уврежданията по автомобила надхвърлят 70% (при ПТП, злоумишлени и т.н.), т.е. останалите проценти се водят като "остатъчна стойност" (здравите части), спрямо която се определя и какво точно обезщетение да се изплати (това зависи и от редица др. фактори). В случая неможем да гадаем, тъй като нито знаем какво каско има колегата (какви клаузи за включени), нито пък в коя компания.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
Мечтае да кара: M5

Мнение от Pesho_1 » 09 Юли 2009, 21:29

Бул инс имам пълно автокаско!!!какво ще да дът ще видим но резултат е един изгоряла кола
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Юли 2009, 10:34

100% се води когато автомобил се запали,имах един приятел,запали му се колата и му я платиха 100% ,даже по-бързо плащат при такива щети
Успех

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 10 Юли 2009, 11:09

ебаси майката...
в Плевен за 1 седмица са запалили 5 автомобила... има няква вълна от палежи по незнайни какви причини... все пак им пожелавам на тези момчета всичко най-лошо...

с нещо ако можем да помогнем колега свиркай ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 10 Юли 2009, 20:59

Е.Димитров написа:100% се води когато автомобил се запали,имах един приятел,запали му се колата и му я платиха 100% ,даже по-бързо плащат при такива щети
Успех

Зависи къде е застрахована колата колега.Моята е във Виктория и се запали преди около месец,а те още не са взели решение какво да я правят,даже не дават да я местя :idea: Казаха ми,че ако ще се плаща,ще е максимум 70%,а от колата остана само ламарината-имам снимка в галерията.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
Мечтае да кара: M5

Мнение от Pesho_1 » 12 Юли 2009, 18:26

утре ще ходя към бул инс да видим какво ще стане! ще пиша за резултата!Да ,Оги нещо за4естяха палежите на автомобилите по плевенско!!!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата