Семинарията
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Семинарията
Малко Инфо за софийските ентусиасти или поне тези, които имат намерение да се движат около семинарията !!
Сменили са светофарите и съответно режима им на работа!! Направо малоумие пълно, особено ако се движите направо посока от гара Пионер към Св. Наум и обратно... Мисля, че не повече от 10 сек. свети за направо(при стандарт за голямо кръстовище от 17 сек), и естествено всички минават от лява и дясна лента и на кръстовището е яко сбутване
То и преди си беше задръстване ама сега.. Е как да не нарушаваш !! Някой знае ли телефона на тия психопати от управление на движението ??? 
Сменили са светофарите и съответно режима им на работа!! Направо малоумие пълно, особено ако се движите направо посока от гара Пионер към Св. Наум и обратно... Мисля, че не повече от 10 сек. свети за направо(при стандарт за голямо кръстовище от 17 сек), и естествено всички минават от лява и дясна лента и на кръстовището е яко сбутване

stay tuned

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Мдаа и аз сутринта минах от там.
Всички свикнали при зелено за надясно се набутваха по средата на кръстовището и блокираха движението посока телевизионната кула.
Да не говорим че заради задръстването след светофара имаше ентусиасти по трамвайната линия но стигаха само до патрулката чакаща в началото на джеймс баучър.
Очаквам до довечера поне 2-3 катастрофи заради тоя нов режим.
Всички свикнали при зелено за надясно се набутваха по средата на кръстовището и блокираха движението посока телевизионната кула.
Да не говорим че заради задръстването след светофара имаше ентусиасти по трамвайната линия но стигаха само до патрулката чакаща в началото на джеймс баучър.
Очаквам до довечера поне 2-3 катастрофи заради тоя нов режим.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
тва беше края вече....
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ша звънна тук-там,да го оправят,че ми бъркат у джигера 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- XaMaB
- ентусиаст
-
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Ето намерих малко информация, на който му е писнало вече да звъни
ОТДЕЛ "ОРГАНИЗАЦИЯ И БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО"
към Столична Община
Началник отдел: Петър Несторов Несторов, тел. 983 1580
.....
- Развитието и усъвършенствуването на системите и средствата за организация и безопасност на движението.
.....
- Изготвяне на схеми за организация на движението
.....
- Подаване на информация за организацията и безопасността на движение, отговаряне на предложения, молби и жалби.
......
- Контролиране и приемане изработката и поддръжката на системите и средствата за организация на движение
те това им е работата, но ми се струва че ще трябва да се жалваме и молиме...

ОТДЕЛ "ОРГАНИЗАЦИЯ И БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО"
към Столична Община
Началник отдел: Петър Несторов Несторов, тел. 983 1580
.....
- Развитието и усъвършенствуването на системите и средствата за организация и безопасност на движението.
.....
- Изготвяне на схеми за организация на движението
.....
- Подаване на информация за организацията и безопасността на движение, отговаряне на предложения, молби и жалби.
......
- Контролиране и приемане изработката и поддръжката на системите и средствата за организация на движение
те това им е работата, но ми се струва че ще трябва да се жалваме и молиме...

stay tuned

10 мнения
• Страница 1 от 1