До къде стигнахме....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

До къде стигнахме....

Мнение от LizarD » 18 Юли 2009, 22:21

Пиша коментар за шоуто в тема "Как да си купя книжка?". Моят коментар беше:
Аз продавам книжки! Всъщност и ти можеш да си купиш! Отиваш до книжарницата, взимаш си книжката с правилника за движение по пътищата, после 2 изпита и си ти.
От този отговор получавам 2 лс-та:
CENSORED написа:Разбрах,че продавате шофъорски книжки.Интересува ме колко ще ми струва шофъорска книжка категория "Б" и каква е процедурата по изкарването й при Вас чрез заплащане?Страшно много ми трябва-ще си платя колкото трябва,стига да ми е подсигурено 100% взимането й,всичко да е наред и това да си е наистина легитимна шофъорска книжка.Ще чакам да пишете с повече информация по въпроса-от моя страна гарантирам пълна дискретност.

CENSORED2 написа:Здравей, интересувам се от закупуването на шофиорска книжка, категория Б, и видях, че си писал по тази тема и искам да те помоля да ми обясниш повече по темата, ако си запознат разбира се. Благодаря предварително :)

ТОВА Е КОШМАР :evil: :evil: :evil:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: До къде стигнахме....

Мнение от slatanic » 18 Юли 2009, 22:28

LizarD написа:Пиша коментар за шоуто в тема "Как да си купя книжка?". Моят коментар беше:
Аз продавам книжки! Всъщност и ти можеш да си купиш! Отиваш до книжарницата, взимаш си книжката с правилника за движение по пътищата, после 2 изпита и си ти.
От този отговор получавам 2 лс-та:
CENSORED написа:Разбрах,че продавате шофъорски книжки.Интересува ме колко ще ми струва шофъорска книжка категория "Б" и каква е процедурата по изкарването й при Вас чрез заплащане?Страшно много ми трябва-ще си платя колкото трябва,стига да ми е подсигурено 100% взимането й,всичко да е наред и това да си е наистина легитимна шофъорска книжка.Ще чакам да пишете с повече информация по въпроса-от моя страна гарантирам пълна дискретност.

CENSORED2 написа:Здравей, интересувам се от закупуването на шофиорска книжка, категория Б, и видях, че си писал по тази тема и искам да те помоля да ми обясниш повече по темата, ако си запознат разбира се. Благодаря предварително :)

ТОВА Е КОШМАР :evil: :evil: :evil:

Ти май си спал доста време и сега се будиш ми се струва!
Това не е кошмар,а реалноста!
Именно заради хора като тези черната хроника расте с всяка изминала година!
Но както казват някой:
-Шанс! ;)
А на тия дето искат да си купят книжките мога да им кажа,че 1 патрон струва 60стотинки,а една книжка може и 500лв.
Аз патрони имам,вие донесете парите.
Ей така да опазим поне някой невинен живот като вие сте решили да се трепете! :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Юли 2009, 22:29

това къде се развива действието дай линк да се посмеем :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 18 Юли 2009, 22:45

е ти що не каза дай 200лв капаро и се покрий да видиме на кой ще се оплаче после :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

мда

Мнение от Любо Мегов » 18 Юли 2009, 23:21

стан написа:е ти що не каза дай 200лв капаро и се покрий да видиме на кой ще се оплаче после :mhihi: :mhihi:

е това е идея наистина, който иска да мине метър да се мине с едно капаро... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 19 Юли 2009, 1:10

За втория не знам... но първия 250% е репортерче "под прикритие". :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 19 Юли 2009, 1:22

с това капаро после може да видим колегата в "Господари на ефира" :D
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 19 Юли 2009, 1:40

И кво ще дават по Господари на ефира. Лош измамник лъже хора който търсят да си купят шофиорски книжки ли ???
Нищо не е като хората в БГ. Ама и ние не искаме да е. Само цъкаме с език и се възмущаваме от всичко :)) И си продължаваме по стару му.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 19 Юли 2009, 1:43

С тия книжки батакът е много голям. Нали гледахте случая с арестуваният за подкуп явто-инструктор: курсистката, която го разобличи е скъсана за 4-ти или 5-ти път, защото "гилдията" и е подписала "смъртна присъда". Онзи боклук, който я е изнудвал, не е осъден, понеже не бил длъжностно лице и случаят не можел да се определи като подкуп.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от TUZara` » 19 Юли 2009, 2:03

kiro_320 написа:За втория не знам... но първия 250% е репортерче "под прикритие". :twisted:

С тоя беден речник и кат бърка думи близки по словоред с друга дума никво репортерче не може да е,а е поредния неграмотник нямащ завършен и 8-ми клас който иска да вземе книжка да може да кара на тате голфа ... Това е реалността ... Когато си взех книжката (взех я с 0 грешки и на вътрешен и на външен) всеки ме питаше при кой ходих и колко ми е струвало...Това е реалноста...Когато им кажех,че просто мога да си карам,а листовките съм ги учил за М-а оща те се смеят и викат да бе,кажи сериозно ... 90% от моя клас ги кусаха поне по 2-3 пъти и накрая всички взимаха изпитите по 150лв. на бройка.Логиката им беше елементарна ... вместо да давам по 50лв на изпит и да ме късат - скъсат ли ме 1 път на втория си плащам директно да ми е сигурна работата,че ще мина с 50+150=200лв. иначе ще ида 5 пъти и ще мина с 250 ако изобщо мина .... Не са виновни те-виновни са всички измислени курсисти дет ги пускат .....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 19 Юли 2009, 2:18

още не сме стигнали... и продължаваме да копаем...

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 19 Юли 2009, 3:50

Добре де, а аз да те питам - защо пишеш, след като нямаш какво да кажеш по темата? Толкова ли на "шоу" сме заприличали?
И после имаш дързостта да се опалкваш "до къде стигнахме"?!?!
Наистина не знам какво да напиша повече...
Всъщност знам, но предпочитам да не го пиша.
MORE BEER!

Назад към Извън Темата