емблемата на Opel
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
............... - da ne bi tozi s Opela da e podminal BMW'to dokato to si e bilo sprialo
(sluchaino beshe li mu iztekul metarut na parkinga ) ! :mha:
ps: ta kato se otvorila tazi tema za Opeli, sum malko lubopiten dali znae niakoi kakvo oznachava tehnata emblema ? -(visoko naprejenie li .. ili kakvo ) ................ ne be bez maitap kvo znachi tazi svetkavica niakoi znae li ......?

ps: ta kato se otvorila tazi tema za Opeli, sum malko lubopiten dali znae niakoi kakvo oznachava tehnata emblema ? -(visoko naprejenie li .. ili kakvo ) ................ ne be bez maitap kvo znachi tazi svetkavica niakoi znae li ......?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
това мнение на колегата 3C съм го преместил от страхотните истории,защото въпроса ми се стори интересен.надявам се да не съм причинил неудобство на 3C
според мен емблемата на Опел има далечна аналогия с електрическите бръсначки,т.е. светкавицата означава:зареди ме след работа,ако искаш утре пак да запалиш,че цялата мощ на двигателя отиде за движение,не остана нищо за зареждане на акумулатора
а може и да означава:кара се като електромобил:бавно и с малък радиус на действие

според мен емблемата на Опел има далечна аналогия с електрическите бръсначки,т.е. светкавицата означава:зареди ме след работа,ако искаш утре пак да запалиш,че цялата мощ на двигателя отиде за движение,не остана нищо за зареждане на акумулатора

а може и да означава:кара се като електромобил:бавно и с малък радиус на действие

...Моля ви се, не се бъзикайте с електромобилите... Това, че още не са измислени достатъчно мощни и издържливи акумулатори, не означава ,че електромобила е бавен. При достатъчно количество ел.енергия, електромобилът ще сипе с два черпака на всеки ДВГ... Представи си - пълната мощност и въртящ момент ги имаш още на първия об/мин!!!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
tctc
tctctc mom4eta gavrite se s opel taka kakto se gavrite s VW Golf mi are sq ne mislite li 4e nqkoi moje da q pusnal tazi tema samo za maitap kakto stava Dir.bg Nai qkata kola li be6e temata deto onq si naprai bazik 4e s temata dneska izklupah edna Calibra s moq Golf ama nikoi ne podozira 4e e mente temata i vsi4ko e izmislica

хммм
Представи си - пълната мощност и въртящ момент ги имаш още на първия об/мин!!!
за въртящ момент съм съгласен, ама за мощност не:)
<br>
br
br
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
ati написа:това мнение на колегата 3C съм го преместил от страхотните истории,защото въпроса ми се стори интересен.надявам се да не съм причинил неудобство на 3C![]()
Niama problem - ati

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: tctc
LuBo1 написа:tctctc mom4eta gavrite se s opel taka kakto se gavrite s VW Golf mi are sq ne mislite li 4e nqkoi moje da q pusnal tazi tema samo za maitap kakto stava Dir.bg Nai qkata kola li be6e temata deto onq si naprai bazik 4e s temata dneska izklupah edna Calibra s moq Golf ama nikoi ne podozira 4e e mente temata i vsi4ko e izmislica
тази тема я пуснах,защото ми се струва интерсен въпроса относно знаечението на емблемата на опел.написах някой неща,защото бях в настроение,но не съм искал да засегна някого с това.
ако някой все пак знае нещо по темата нека да каже,на другите се извинявам,ако съм засегнал някого с нещо

PEACE

8 мнения
• Страница 1 от 1