отново ми оскверниха колата: (

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rascal » 12 Май 2005, 13:17

Не знам какво да ви кажа хора! Бих ви преоръчал да си сложите колите в гараж, но явно не е това проблема, след като си инате решения за през ноща. Само мога да ви пожелая някой ден да видите как се случва това и да сте на разстояние 3-4 метра.
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Май 2005, 13:35

върнали са се .. бах мааму :ranting:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anica banica » 15 Май 2005, 12:15

Явно има мор по компактите, Мите!

Мойта нощем спи на платен паркинг, обаче явно това не е достатъчно... Преди два дена беше брутално надрана по предния капак. Случва се в уличките зад Витошка, където спирам всеки ден за работа. Малко преди това пък се бяха мъчили да ми крадат огледалата... но явно някой ги беше сецнал и се размина.

Аман, амаааан. :bcry:
You will find adventure
or the adventure will find you.

Блондинка зад волана
Аватар

Мнение от Nicka » 15 Май 2005, 13:01

и аз да споделя какво ми се случи на паркинга на магазин COMO или както там се казва в Младост на околовръстния път до Технополис, посред бял ден бях паркирала дори пред входа на магазина и след половин час бях вече без предни мигачи и халогени :( ....

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 15 Май 2005, 15:28

е дееееа и мигичите ли гепят вече.......както беше казал някой за лекарства да си харчат парите :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 15 Май 2005, 15:37

Не е гаранция ,че крадците са от твоя квартал аз съм чувал , че например крадците от Люлин крадът в Младост а от Младост в Хаджи Димитар и т.н.т. не ги ли спипаш на място нищо не правиш . Ако имаш нужда от помощ и аз съм на лице може да не спим една две вечери и да ги изловим ;)
Няма грозни жени, има трезви мъже!

Потребител
Аватар

Мнение от BMW_girl » 15 Май 2005, 19:41

на мен 2 пъти вече ми свалят емблемите, но като гледам какви сериозни поражения понасят колегите тук, направо аз се разминавам леко...

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 15 Май 2005, 19:44

емблемите преди 2 месеца ги прибраха :roll:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 15 Май 2005, 23:03

На едно приятелче преди седмица му оставиха колата на павета ..... гепили шибаняците джантите .... (бяха мои на 316-ката някога). Съвсем обикновени джанти мамка му .... :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 16 Май 2005, 2:30

Моят дядо ми е казвал,че преди 60-70 години в подобни ситуации като се хване някой да краде му се хвърля здрав пердах и после го сабличат гол и му пращат дрехите или в огнището или в Полицията,а той нека си ходи гол до тях.Незнам сега дали ще е ефикасно,но на ваше място ,ако бях и хвана ли някой ще го изпробвам. :evil: :evil:
В Рудозем да чукна на дърво не се случват подобни неща.Или,ако свият нещо,полицията за 24 часа намира извършителите - "обичйните заподозрени" :twisted: и обикновено каквото липсва е при тях,но все пак става вапрос за градче с 6 000 жители ,а не София.
Много пъти сам си мислил,че всички нови кооперации трябва да има подземен гараж с поне една клетка за всеки апартамент.Тогава този проблем с вандализма няма да го има,защото в гаража влизат само хора от кооперацията.
И по този повод за мен е много важно да знам като бъдещ проектант към едно жилище мазе ли да сложа или гараж?Ама като си помисля за начина ни на живот май мазето си е по вървящо,че да има каде да стои ракията и туршията,па зимнината,па старите дрехи,па ловно риболовните такъми и т.н. :mhihi: и ако направя кооперация без мазета,после може да има проблем с продажбата на жилищата :confused: или в някои случаи си има мазета,а на партера се правят гаражи,но по този начин при кооперация със средно 24 апартамента могат да се направят максимално 12-14 гаража на партера
и останалите остават без покрив за колите.Та какво е Вашето мнение по добре гараж или изба? :roll:

А за кв.Иван Вазов мои роднини живеят близо до пазара и ползват за колите закрит паркинг под бул.Витоша - доколкото знам.quixzole за нощуване на колата там е удобно,но за през деня :confused: ... очите на 4 и пипнеш ли го яко :dummy: :dummy: :box:
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

Предишна

Назад към Извън Темата