Американското посолство ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp

Американското посолство ???

Мнение от djpamboss » 30 Юли 2009, 17:55

Колеги искам да помоля някой от София ако може да ми обясни горе долу как от Пловдив да стигна до болницата която е срещу или до американското посолство не съм сигурен каде точно , сайта бг мапс нещо не ми зарежда маршрута до там , ако може накратко да ме ориентирате като влена в София на къде , че аз съм ходил само до ЦУМ и до Син Сити а и до летището другото ми е тъмна индия .
Благодаря предварително
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 30 Юли 2009, 18:02

Влизаш по Цариградско. Минаваш Плиска и има табела за Хладилника в дясно. Хващаш пътя, само на право и той те води точно на една известа кръчма "Кошарите". Като стигнеш до нея, питаш. Пада се точно отзад на нея.
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се с повече от 525 hp
Мечтае да кара: ама честно: ONE1
Детайли за колата: важи

Мнение от sonic » 30 Юли 2009, 18:04

Карайки от магистралата по Цариградско шосе, след хотел плиска трябва до завиеш наляво, за целта влизаш в тунелче под булеварда и оттам само направо и края на този път( минаващ покрай телевизионната кула и София ленд) ще те изведе на посолството и болницата
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Юли 2009, 20:21

зарежи bgmaps...

maps.google.com
maps.live.com ...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 30 Юли 2009, 20:45

Като си караш по околовръстното и стигнеш светофара на драгалевци,тръгваш на дясно ... след това първия светофар в ляво и веднага след това първия светофар в дясно.Буквално като се замисля е точно така и един вид идваш от към гърба на правителствена болница и се появяваш точно на американското ... нека колегите ме поправят ако греша ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Юли 2009, 21:03

Ако се овъртиш ,старата телевизионна кула може да ти е добър ориентир,оттам по права линия сигурно ти е 2-3 км :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 30 Юли 2009, 21:05

Toчно така ще стане както съм написал горе няма смисъл да се пъхаш в центъра.Адреса на американското посолство е Ул. "Козяк" № 16, кв. "Лозенец", 1407 София.
Тука малко импровизирах с картата но само т'ва ми дойде на ум.

т.е караш по червената стрелка,а това ограденото със червено ти е улица Козяк
Изображение

:arrow: http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=eb6a ... 7470&tip=1

Kaраш по Черни връх след това на светофара на сребърна завиваш на ляво по улица Хенри Ибсен и веднага първи светофар във дясно,а пък от лявата страна на този светофар ще видиш една гумаджийница ;) И та следкато завииеш на този светофар на дясно караш само направо и тя е една голяма сграда няма начин да не я видиш ;)

п.п аа знаеш ли как да стигнеш до околовръстното ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 30 Юли 2009, 22:15

Колега ако не си сигурен че можеш да се оправиш сам драсни едно Л.С. да ти дам тел. и ако искаш ще те посрещна и ще те заведа до там почти постоянно съм в района.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 30 Юли 2009, 22:30

ecko_becko написа:Колега ако не си сигурен че можеш да се оправиш сам драсни едно Л.С. да ти дам тел. и ако искаш ще те посрещна и ще те заведа до там почти постоянно съм в района.

да това пък е най-доброто решение .. мислех също да ти предложа да те посрещна от някъде .. но в момента съм без кола.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djpamboss » 30 Юли 2009, 22:44

благодаря на всички колеги които се отзовахте , тоя форум е супер знам че винаги има кои да помогне , мерси още веднъж :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 30 Юли 2009, 22:50

http://www.uni-hospital.government.bg/site/hospital/location.php
http://maps.google.com/ - "Изтеглете упътвания". Изтегли упътване за маршрут от "194 бул. Черни връх, София, България" до "50 бул. Черни връх, София, България". Трябва да стигнеш от околовръстното до кръстовището на Черни връх и Никола Вапцаров.
Изображение
Продължи по линията от снимката и на "D"-то си пред входа на болницата. Има пазачи, ще те ориентират. Ако увеличиш картата, ще видиш паркирани коли.
На картата "Сателит" дава ясна представа кое-как и къде ;).

П.С. Поклон на ecko_becko! Дал е най-добрия вариант, докато съм писал, но ми беше жал толкова писане да отиде в коша :uups:
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 31 Юли 2009, 16:46

Звънни ми и ако не съм ангажиран ще те заведа: 0878 280238 или 0899177666 Иван

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djpamboss » 31 Юли 2009, 17:06

благодаря още веднъж на всички за труда ....... за пореден път доказахме че сме задружни , още спецялни благодарности на колегите които дадоха и кординати ..... :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

Назад към Извън Темата