Някой знае ли как и къде?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Някой знае ли как и къде?

Мнение от valeri » 01 Авг 2009, 23:40

Привет на всички,днес ми хрумна една такава идейка;Дали може да се намери фотоволтаичен панел за 12в 3А и на каква цена разбира се.Някой може ли да помогне с инфо по този въпрос??Да речем да каже фирма там или някой доставчик?
Значи такова чудо ми трябва за да захранва хладилната ми чанта :D и съответно бирата да е студена на гьола :D .Благодаря предварително на отзовалите се.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 01 Авг 2009, 23:43

Колега защо се занимаваш с глупости купи си хубава хладилна чанта като ходиш за риба торба лед и си О.К стар но изпитан метод.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valeri » 01 Авг 2009, 23:44

Да де ама аз ходя по 5-6 дена и после става трудно паленето на колата :D и манивела няма за да я запалиш :D :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 02 Авг 2009, 1:30

миналата година носехме на язовир Сопот допълнителен зареден акумулатор. Лично си зареждах GSM-a на него. Палеше крушките и поддържаше хладилните чанти, както и даваше ток вечер за телевизора. Като са поразреди, лека смяна, с едно - две кръгчета из района и отново "на работа". :)
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS200

Re: Някой знае ли как и къде?

Мнение от Mind_Control » 02 Авг 2009, 11:48

valeri написа:Привет на всички,днес ми хрумна една такава идейка;Дали може да се намери фотоволтаичен панел за 12в 3А и на каква цена разбира се.Някой може ли да помогне с инфо по този въпрос??Да речем да каже фирма там или някой доставчик?
Значи такова чудо ми трябва за да захранва хладилната ми чанта :D и съответно бирата да е студена на гьола :D .Благодаря предварително на отзовалите се.

Ето едно http://bulgarianenergy.com/articledetai ... ticleID=60

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 02 Авг 2009, 14:38

Изображение Изображение Изображение

Назад към Извън Темата