Един млад живот и смърт,... "и Лампата светна"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Авг 2009, 8:05

Колега ///MapTo не се хаби-едно си баба знае-едно си бае. Човека си е дотолкова обсебен от собствените си възгледи, че не вързприема чуждата гледна точка, закостеняла работа.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38 740i 4.4l V8 Individual
Мечтае да кара: E38

Мнение от Misho 605 SVti » 04 Авг 2009, 9:44

///MapTo написа:... Виждаш 2 такива поредни боклучета,нали? Знаеш ли какво държат в ръцете си - убеден съм,че и идея си нямаш....

Предполагам държат в ръцете си сгънати китари?! Останах с впечатление, че единствените музикални инструменти са сгънатите китари. :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Авг 2009, 10:03

saleen написа:Колега ///MapTo не се хаби-едно си баба знае-едно си бае. Човека си е дотолкова обсебен от собствените си възгледи, че не вързприема чуждата гледна точка, закостеняла работа.

Ооо.я моля те не ми говори глупости,обиколил съм цяла европа,и половината свят,толкова народ съм видял,толкова приятели имам по почти целия свят че ти едвали може да си представиш,обикалял съм света с единствената цел от любопитсво,да видя как живеят хората по света,да срещна интересни хора,да завръзвам познанства,въобще не ми говори за закостенялост,и какво колегата по-горе ми показва,2 момчета тропат по тарамбуки и пият бира???Кое в тая снимка трябва да ме накара да заобичам ТЕЗИ млади хора,бирата ли...или тревата която пушат???
Аз не съм обсебен от подобни мании като вашите,всички мои възгледи са продиктувани от лични наблюдения ,вие какви наблюдения точно имате върху живота,при вас всичко е подражание,някой ви казал че това е "много яко" и "кърти мифка" както и "цепи мрака" и сте готови да го следвате тоят "герой" на края на света...а когато вече е късно???

Ходи в борисовата градина някъде по-нагоре,такива с расти пушещи трева,а и съм виждал и доста с игли-какъв извод да си извадя за подобни хора,че са "елита ли"???
Разбира се има и свестни момчета и момичета,но както Мано Чао(не знам дали правилно пиша името) пропагандира "марихуана ин легал"и знам че е много слушам в вашите среди...извода е ясен

За мен-Учил съм медицина,завършил съм техническият университет,IT технологии,имам над 100 летателни часа с едномоторен самолет и съответната тапия за управление,имам 25 скока с парашут,продължавам да се спускам с парапланери,спускане с лодки и няколко скока с бънджи,на 36 години съм,хич само не ми обясневайте колко "възвишени сте всъщност,в България свободата е възприемана като свободия...

Разбира се по време на някой скокове може да съм загубил акъла си но подчертавам,това са мойте виждания,а те са продиктувани от житейският ми опит.

Ще цитирам Аристотел(един с брада)
"Предпочитам невъзможното което убеждава,пред възможното което звучи неубедително"
Предпочитате че военният е 100% виновен(виновен според мен че е убил) пред възможното че се е защитавал...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 04 Авг 2009, 10:34

Не пиша никога в подобни теми :!: Но колегата Е.Димитров, много добре е казал всичко :!: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Авг 2009, 10:38

Peter Angelov написа:Не пиша никога в подобни теми :!: Но колегата Е.Димитров, много добре е казал всичко :!: :yes:

Верно?! Аз пък единствената вина, която виждам в момчетата е, че вместо да отидат на плаж с по 1-2 картечни пистолета и 3-4 питбула са взели вероятно по някоя бира и нагласата си, че отиват да си изкарат една хубава почивка...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Misho 605 SVti » 04 Авг 2009, 10:42

Е.Димитров написа:... За мен-Учил съм медицина,завършил съм техническият университет,IT технологии,имам над 100 летателни часа с едномоторен самолет и съответната тапия за управление,имам 25 скока с парашут,продължавам да се спускам с парапланери,спускане с лодки и няколко скока с бънджи,на 36 години съм,хич само не ми обясневайте колко "възвишени сте всъщност,в България свободата е възприемана като свободия......

Емо, Брада, прекалено си агресивен към хората с други виждания и разбирания. Усещам твоята неприязън към наркоманите. Но не знам защо свързваш комуните по света с наркокомуни. Също така защо свързваш хората с расти с наркоманите?! А и в крайна сметка растите ли са проблема на обществото? Както вече споменах, всички нарушаваме един или друг закон, но е по-лесно да обвиним другите, че те ги нарушават, отколкото да признаем, че и ние ги нарушаваме.

Никой не е казал, че военният е виновен на 100% за свадата - виновен е на 100%, че е извадил оръжие и е застрелял Григор.

И недей моля ти се да ни държиш сметка какво сме направили и какво не сме направили за него. Каквото сме могли сме направили, и смятам, че сме го направили по най-добрият начин. Както казах, момчето вече беше пълнолетно и само вземаше решенията си какво да прави. Фактът, че си имаше добре платена работа, че спортуваше, че помагаше на всеки, който имаше нужда от помощ, за мен е достатъчно показателно, че е бил стойностен човек. Иначе медиите и хора като теб могат да го изкарат всякакъв.

Като толкова ни държиш сметка какво сме направили да няма наркомани, кажи ми ТИ какво направи за целта, щом толкова много ги ненавиждаш? Разбира се, ти си над тези неща, ти летиш нависоко, или минаваш с мотора си бързо покрай местата с наркомани, опасявайки се, че ще ти вземат мотора.

Говориш ми за елит на обществото - какъв елит има изобщо в България, извинявай!!!!! Като не искаш да има наркомани - ми спри тези, дето внасят и разпространяват дрогата! Прославеният от теб елит съсипа държавата тотално, цари беззаконие, сульо и пульо носи оръжие без разрешение, или издадено с връзки именно в елита.

Както и да е, като се сещам кой си, ме хваща още повече яд, че пишеш такива глупости и ме изумяваш с някои си изказвания ... а наистина си интелигентно момче ...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 04 Авг 2009, 10:45

saleen написа:
Peter Angelov написа:Не пиша никога в подобни теми :!: Но колегата Е.Димитров, много добре е казал всичко :!: :yes:

Верно?!

Виж отново казвам че не обичам да пиша в такива теми, тръде са тежки :confused: :( Но от няколко дена чена и в крайна сметка човека си има мнение и аз споделям неговото мнение. Не мога да разбера защо обаче има нещо като сърдити и т.н. просто всеки човек е различен, като характер, среда и т.н. и е нормално да не споделя ваше или друго мнение....
Та аз си мисля че при случилото се, което е много лошо няма значение кой какво мнение има и следователно не се надцаквайте и не дай си боже обиждате....

Надявам се че ме разбирате :!: В темата ми е последния пост....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 04 Авг 2009, 10:49

Не мисля, че съм отправил обидни квалификации към някого, ако е така моля за извинение. Вярно е, че всеки има право на мнение, аз не оспорвам чуждото такова, а аргумените, с които се стига до него.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Мнение от narcosan » 04 Авг 2009, 10:50

Хора стига вече оставете момчето да пичива в мир :!: :!: :!: Моите саболезнования :( :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Misho 605 SVti » 04 Авг 2009, 10:51

Peter Angelov написа:... Надявам се че ме разбирате :!: В темата ми е последния пост....
И на мен. Оттук нататък ще пиша само като има новини около разследването.

Пожелавам на всички никога да не ви се случва такова нещастие.

Панахидата ще бъде на 08.08.2009 на Иракли. Който иска да заповяда.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 04 Авг 2009, 10:56

saleen написа:Не мисля, че съм отправил обидни квалификации към някого, ако е така моля за извинение. Вярно е, че всеки има право на мнение, аз не оспорвам чуждото такова, а аргумените, с които се стига до него.

Колегата narcosan много точно и ясно го е казал... :!:

Разбирасе нищо лично към никого и се радвам ако не съм грешно разбран, няма смисъл от коментари при случилата се трагедия :!: :(
Отнет живот на човек, друг със вече отнет живот най вероятно в затвора и т.н. Всеки каквото си е надробил ще си го сърба...

Жалко за случилото, нека си вземем поука....

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 04 Авг 2009, 10:58

narcosan написа:Хора стига вече оставете момчето да пичива в мир :!: :!: :!: Моите саболезнования :( :(
:idea: :!: :?: :idea:
и аз мисля че е достатъчно... споровете можете да си ги водите на лично

Предишна

Назад към Извън Темата