някой да има познат в бул инс ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

някой да има познат в бул инс ?

Мнение от iliikata_3 » 06 Авг 2009, 16:42

камъче ми пукна предното стъкло и отидох на оглед и ми написаха тонирано стъкло с ивица , обадих се в кобра и ми казаха 160лв. китайско , 190 европейско ...... на мен обаче ю ми трябва а термично , ултравиолетово , защото оригиналното ми е такова и има сензор и е тъмно лилаво в кобра струва 690лв.! от кобра ми казаха че в протокола трябва да пише а термично ..... и каквото е там, казвам на застрахователите и те ми казаха че в кобра ще видят по рама-та какво е .обаждам се в кобра и те ми викат че не работели с рама , а само с година и модел :shock: :shock: :shock: после застрахователите ми казват вашето стъкло не е оригинално заото е лилаво а страничните ви са зелени :shock: после ми казват че не могат да ми сменят оригиналното стъкло с оригинално защото застраховката ми не е валутна и колата е от 2003 колата .... и някакви такива ?! :shock:

не знам дали е нормално ?
п.с карам е46 , ако съм сбъркал раздела , моля да ме извините !

Аватар

Мнение от IvanIlkovMinev » 06 Авг 2009, 17:10

ми аз с познат не вярвам да съ оправиш ... колкото и ПОЗНАТ да е.... по добре си сложи стъкълце каквото има и си караи.те хората да не мислиш че ще се исипят 700 лева за СТЪКЛО аааааааа НЕ СИ КАЗАЛ пълно ли е каското не е ли ??
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iliikata_3 » 06 Авг 2009, 17:27

пълно е каското !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06

Мнение от chegevara1 » 06 Авг 2009, 17:29

колега щом протокола за щета е направен няма кой да ти помогне.
другия вариант е следният - вместо да ти слагат стъкло от незнам си от коя даржава , вземи си там на колко го оценяват - парите
додай някои лев и си сложи каквото прецениш
---- лично мое мнение ---

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iliikata_3 » 06 Авг 2009, 17:32

chegevara1 написа:колега щом протокола за щета е направен няма кой да ти помогне.
другия вариант е следният - вместо да ти слагат стъкло от незнам си от коя даржава , вземи си там на колко го оценяват - парите

вариант е , но се съмнявам да ми дадат повече от 160 лв. колкото е китайското и аз трябва да додавам 600 лв ! по добре да не си права каско , тва ми е почти половината от цената !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06

Мнение от chegevara1 » 06 Авг 2009, 17:40

така е но колата няма да ти е с шарени стъкла
а китайските даже не са и бели
имат други отенъци.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 06 Авг 2009, 17:46

iliikata_3 написа:
chegevara1 написа:колега щом протокола за щета е направен няма кой да ти помогне.

вариант е , но се съмнявам да ми дадат повече от 160 лв. колкото е китайското и аз трябва да додавам 600 лв ! по добре да не си права каско , тва ми е почти половината от цената !

Колега, хубаво е човек да пести пари, но когато трябва. Сега си спестил 400 лв за валутно каско и си загубил 600 от този ремонт. А ако беше ударил колата и имаше по-сериозен ремонт? Не ти го пожелавам. Направи си нормална застраховка и няма да имаш проблеми. Моята кола е на 98 г. и плащам 1100 лв. в Армеец валутно. Но когато ме удари градушката, ми боядисаха цялата кола и ми смениха стъклото в М Кар без да платя една стотинка.

Назад към Извън Темата