Дупките в София - РЕШЕНИЕ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Дупките в София - РЕШЕНИЕ!!!

Мнение от kulov » 06 Авг 2009, 15:34

Здравейте, попаднах на тази тема във форума на ситроен и директно реших да и дам копи-пейст и тук. Мисля, че авторът няма да има нищо против:

Здравейте! Искам да дам едно предложение за подобряване положението по пътищата в София, а то е на телефон 987-55-55 - Столичен инспекторат. Всички граждани могат да дават своите сигнали за дупките и нередностите по пътищата в София. В Западна Европа има много развито гражданско общество и всеки гражданин звъни за най-малкото, а тук на никой не му ПУКА за НИЩО, което е много жалко за нас като БЪЛГАРИ и софиянци. Лично аз съм "поправил" над 30 дупки и 2 улици от лятото насам само с обаждане на тел. 987-55-55 и смея да твърдя, че съм много доволен, но за съжаление един човек не може да се справи с всички дупки в София. Молбата ми е ако може да има по-голяма медийна информираност и активност и телефон 9875555 да се анонсира , за да може всички граждани да алармират за дупките в София и да направим столицата по добро място за живеене. Само тогава успехът и напредакът са гарантирани за София.ПРОВЕРЕНО И ГАРАНТИРАНО САМО НА 9875555-СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ!!! САМО НЕГО!!!Предварително благодаря за разбирането и помоща ви!!! ТОЗИ ТЕЛЕФОН Е ЗА ВСЯКАКВИ НЕРЕДНОСТИ И АНОМАЛИИ В СОФИЯ!!!! ХОРАТА ТРЯБВА ДА ЗВЪНЯТ И ДА ДАВАТ СИГНАЛИ ЗА ВСИЧКИ НАРУШЕНИЯ И НЕРЕДНОСТИ ПО СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ И КВАРТАЛИ!!! ЗВЪНЕТЕ НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Авг 2009, 15:37

Това некакъв отмъстител го е постнал съобщението :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 30 ки до гроб
Мечтае да кара: на метан

Мнение от igra4a-c2560xm » 06 Авг 2009, 15:39

със сигнали без сигнали няма кои да оправи дупките ;)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 06 Авг 2009, 15:43

Е.Димитров написа:Това некакъв отмъстител го е постнал съобщението :mhihi: :mhihi:

Я пак :roll:

Имаше такава тема преди време, даже бяха две. Лично съм звъняла на този телефон за няколко отвратителни дупки около блока ми. И - О, ЧУДО! След около две седмици бяха запълнени с асфалт най-бруталните. Писала съм го и на друго място, но хайде пак.
След попълването пък в резултат на две жалби до Кмета - Бойко Борисов, по мейл...пак за дупките и липса на осветление. Първо дойдоха и изораха част от асфалта, после асфалтираха почти цялата уличка, после пък поставиха два-три електрически стълба ... като преди това пратиха писмен отговор /по Пощата/, че ще се постави осветление...

Така че, звънете, пишете, понякога има резултат!
Последна промяна Apassionata на 06 Авг 2009, 15:45, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Авг 2009, 15:44

igra4a-c2560xm написа:със сигнали без сигнали няма кои да оправи дупките ;)

Не е точно така, скоро попаднах на една фондация, хората имат връзки с общината и директно подават сигналите, съответно после и проследяват какво става с тях. Ето го адреса, аз съм им подготвил 1-2 в моя квартал, да видим...

http://www.walkersbg.org/forum/viewtopic.php?f=14&t=20

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Авг 2009, 16:23

Apassionata написа:
Е.Димитров написа:Това некакъв отмъстител го е постнал съобщението :mhihi: :mhihi:

Я пак :roll:

Какво пък толкова не разбра:
отмъстител-човек който има голям мерак да си отмъсти за нещо!

Викам че некой който ги мрази и иска да им отмъсти като започнат да им званят нон стоп по телефона,един вид да ги заспами с телефонни обаждания щото свеки знае че софия е пълна с дупки

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 06 Авг 2009, 16:48

Аз бих се обадил за да оправят цялата южна или северна,незнам коя се води дъга на околовръстното,там покраи чепинци в посока карулката за Костинброд,и нататък участъка до овча купел,покраи Суходол.
Изображение

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 06 Авг 2009, 17:12

При нас дупките се почистват от камъни и пясъци и отгоре в/у дупката се нанася новата маркировка :mhihi: :mhihi:
Много са забавни,ще кача снимки да се посмеете с нас.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 06 Авг 2009, 17:23

///peter написа:
igra4a-c2560xm написа:със сигнали без сигнали няма кои да оправи дупките ;)

Не е точно така, скоро попаднах на една фондация, хората имат връзки с общината и директно подават сигналите, съответно после и проследяват какво става с тях. Ето го адреса, аз съм им подготвил 1-2 в моя квартал, да видим...

http://www.walkersbg.org/forum/viewtopic.php?f=14&t=20

А тази фондация за Пловдив помага ли, колега?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 06 Авг 2009, 17:59

Аз съм звънял на въпросния тел. и вече 3 мес. резултата е никакъв! Асфалтираха съседните улици, но тази за която звънях си остана изорана :evil:
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 06 Авг 2009, 21:01

Изображение

Назад към Извън Темата