Как да се измъкна от следния акт?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Обжалвай колега http://vbox7.com/play:96997f83&al=1&vid=1904164 Поздравче с тази песен 

Никой не мое ма връне на селу!
TUZara` написа:От сега знам кат сложа тия дни някво друго гърне и бял дроб какво възражение да пиша за да нямам разправий след това
Там е работа, че не е 100% сигурно докато не се направи извадка от закона. Говорих днеска с един общински полицай, той каза че полицая има право на слух да прецени, ама ... на полицай вяра да нямаш

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Ама тогава е твоята дума срещу неговата... без апаратура става малко като: "Лазаре, я кажи как мина.... а как тябваше.......
" То така и за превишена може да си пишат - "караше бързо", ама такива нямат стойност... то сега нещо май се говореше че щели да "преценяват" - ама не знам само слух или проект бе...
То и на купон като ти дойдат у вас идват по сигнал - значи е силно, иначе само апарат-а им помага с точно вписване на стойностите и упоменаване на норма. Консултирай се с познат адвокат, че ако отидеш при непознат ще ти каже "има смисъл как да няма..."
На мен такъв акт ми написаха за спиране върху тротоар, при положение че бях един от многото спрели (просто късметлия) по наредба на общински съвет (бяха решили да си отчитат дейност) - в цял град се паркира по тротоарите, ама.... писах 2 страници жалба до кметицата, ама ефект никакъв - е няма отде да ми удържат тея 30лв и вече са се погасили по давност ... да ме фанат за **я.
Поздрави!

То и на купон като ти дойдат у вас идват по сигнал - значи е силно, иначе само апарат-а им помага с точно вписване на стойностите и упоменаване на норма. Консултирай се с познат адвокат, че ако отидеш при непознат ще ти каже "има смисъл как да няма..."
На мен такъв акт ми написаха за спиране върху тротоар, при положение че бях един от многото спрели (просто късметлия) по наредба на общински съвет (бяха решили да си отчитат дейност) - в цял град се паркира по тротоарите, ама.... писах 2 страници жалба до кметицата, ама ефект никакъв - е няма отде да ми удържат тея 30лв и вече са се погасили по давност ... да ме фанат за **я.
Поздрави!
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Ами колега един приятел така го спряха и му взеха документите и го караха да мине отново на технически преглед иначе щяха да му спрат колата от движение 

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
drift_streets написа:Ами колега един приятел така го спряха и му взеха документите и го караха да мине отново на технически преглед иначе щяха да му спрат колата от движение
Под "така" предполагам имаш впредвид със неизправната шумозаглушителна уредба - напълно възможно е - да - а и куките са си в правото (те за доста дори дребни работи могат да лепнат стикера и аут), ама пак стигаме до измерването - не са го направили и затова са го пратили на преглед (което реално си е правилно, ама и там не мерят децибели)... пък то като се замисля... реално и на мен не ми е много приятно докато почивам да ми бучат някакви малолитражки (нищо лично към никого - много приятели са с такива "бучащи"), опитващи се да наподобяват Viper, Murcielago, G55 AMG и т.н. - от които обаче треперят и прозорци и мазилка, но звука е специфичен, а и такива рядкост...
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2