Акумулатор - дайте съвет!
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Eva* написа:pantzer3 написа:Иначе знам че по закон вече е забранено да се продава електролит и така.
"При Графа" на Сливница след Раковска се продава електролит. В Слатина също има някакъв сервиз, където може да се долее. Аз също съм чувала, че на стар акумулатор, ако се излее стария електролит и се сипе нов се скапва, затова се долива. Нали си чувал, че доливат дестилирана вода, преди да се зареди. Май, логиката е същата.
В Русе го няма графа, нито сливница или раковска, но благодаря все пак

- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
колега ако беше от троян бих ти услужил веднага имам 2 3 дето не ги ползвам и само стоят ... ама какво да се прави мн искам да ти услужа ама няма как ако познаваш някои които пътува към троян за русе ще ти го пратя 

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Пич, не мога да ти помогна, но като ти видях
темата и не можах да се сдържа и да ти предложа
идея
събери пари и си вземи един от тоя
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
темата и не можах да се сдържа и да ти предложа
идея

събери пари и си вземи един от тоя
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
НАтрупаната сулфатизация може да се премахне в някаква степен или с дълъг заряд при ограничение на напрежението -14,3-14,4В с нисък ток (примерно 1/20 от капацитета); или на високо напрежение към 16В със контрол на тока и температурата.
Ако ще източваш и промиваш акумулатора, след това използвай същия електролит, като имаш предвид това което каза колегата Иван за окъсяването на отделената активна маса по дъното.
И в крайна сметка да си знаеш, че каквото и да направиш, ще постигнеш краткотраен ефект и ще имаш акумулатор който няма да знаеш кога ще те остави
Ако ще източваш и промиваш акумулатора, след това използвай същия електролит, като имаш предвид това което каза колегата Иван за окъсяването на отделената активна маса по дъното.
И в крайна сметка да си знаеш, че каквото и да направиш, ще постигнеш краткотраен ефект и ще имаш акумулатор който няма да знаеш кога ще те остави

- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
Re: Акумулатор - дайте съвет!
pantzer3 написа:Здравейте колеги. Обръщам се към тези, които малко или много разбират от акумулатори и могат да помогнат!
Здравей колега! Имам един малък акомулатор(мисля 55Ач 2006г.), но до края на 2008г. въртя брутално добре стартера на Скорпиото на жена ми което е 2.8V!!! От декември ми стои в мазето щото колата повече едва ли ще се движи така, че ако те интересува ще ти направя услугата и ще ти го подаря. Само предполагам, естествено е изтощен и....абе просто трябва да си го провериш и нагласиш. Дано не се е прецакал от стоене!
Подарявам ти го.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Акумулатор - дайте съвет!
№0123456789 написа:pantzer3 написа:Здравейте колеги. Обръщам се към тези, които малко или много разбират от акумулатори и могат да помогнат!
Здравей колега! Имам един малък акомулатор(мисля 55Ач 2006г.), но до края на 2008г. въртя брутално добре стартера на Скорпиото на жена ми което е 2.8V!!! От декември ми стои в мазето щото колата повече едва ли ще се движи така, че ако те интересува ще ти направя услугата и ще ти го подаря. Само предполагам, естествено е изтощен и....абе просто трябва да си го провериш и нагласиш. Дано не се е прецакал от стоене!
Подарявам ти го.
Добавям и от мен 10 лева за куриер,сериозно е,колегата 123456789... ако го пращаш някъде мога да ти преведа пари през ипей или да ти заредя некоя сим карта за сумата
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
pantzer3 написа:Колега да не ме вземете сага на базик
Написах ти лично в отговор на твоето питане на лични,но сега ще го посна тука за да не си помисли някой идиот че се шегувам,мисля че трябва да си помагаме
pantzer3 написа:Колега с тези 10лв за които говориш да не ме вземаш за базик, щото никак не е приятно! Значи - ситуацията е следната: от 8 - 9 месеца не съм взимал заплата, а колата ми е много зле(почти всичко е за смяна) и на всичкото от горе имам една камара заеми и всяка стотинка за мене е златна(това не го пожелавам на никой)! Понеже колата е много зле и не я карам щото да не я мъча и правя само по едно кръгче веднъж в седмицата(да я разтривам щото да не се срасне с асвалта) и всеки път акумулатора е паднал - и за това пуснах тази тема! Пиша ти тези неща на лично, щото не искам в темата да помислят че се оплаквам и търся подаяния и не искам да ме съжаляват, а просто да обясня каква е ситуацията. Незнам дали се базикаш - надявам се да не е така, щото не е никак приятно. Просто питам. Поздрави!
Колега,това въобще не е шега,понякога на човек му се налага и попада в подобни състояния,аз взимам много добри заплати(работя на 2 места) но един ден нямах един лев,буквално и бях гладен,толкова кофти се чуствах...не мога да ти опиша...
На въпроса,съвсем сериозно искам да ти помогна,виждаш ми се много културно и интелигентно момче,което по една или друга възможност не може да си позволи за МОМЕНТА нещо,независимо какво е то,и понеже колегата който предложи да ти прати акумолатора,аз от своя страна предложих да поема поне част от разноските,това е все едно да те видя на пътя и да не спра да ти помогна,каквото и да ми коства,за това написах че е сериозно,за да не се сметне като някаква подигравка
Поздрави
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
///peter написа:..... Аз също искам да помогна с нещо! Казвайте на лични!
Плюс още един !!!
Дайте на ЛС на кои и как да пусна парички.....
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

pantzer3 написа:Колега да не ме вземете сега на базик
колега ,аз съм магазин за акумулатори ,ако имаш път ти или някой твой приятел към София пиши ми на ЛС ще ти избера читав акумулатор втора употреба

Нали сме бмв семейство,нищо няма да ми коства

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2