Една драма от Гърция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 LCI 523i

Мнение от Dani Dupeto » 12 Авг 2009, 8:32

6inline написа:....
А вариянт с рапатрак от България (от Сандански например) няма ли? или и за него 200 евро? .....защото не всички имаме такива приятели :( , а и винаги може да се прецака нещо недостъпно...

Последния вариант (и най-ефтин) който ми предложиха беше някакво момче от Сандански което дава под наем ремарке (50Евро за 24ч.) но не стигнахме до него ;) Иначе мисля че щеше да се намери и репатрак, но цената се върти около 2лв на километър и в двете посоки, което е 200км (приблизително) така че пак си дойдохме на думата 200х2лв=400лв....
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dani Dupeto » 12 Авг 2009, 8:33

павката написа:голямо премеждие колега,ще се сещате след време с усмивка и умиление,че истинските приятели са много ценни!

а и рядко се случва,някой да пише и да му се разбира всичко от първия път,а не да се налага да се четът изреченията по няколко пъти,за да им се хване смисъла :clap:

Благодаря колега ;)
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 12 Авг 2009, 9:52

Ха.... това момче с премеждията в блог-а ми беше колега преди... Баси тая кола още ли е здрава... беше в ужасно състояние преди 2-3 години.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 12 Авг 2009, 12:11

Според ме не си карък, а си истински късметлия, в крайна сметка всичко е наред когато нещата завършват добре.

Единственото което мога да допълня е да проверите за златна абонаментна карта от СБА, аз имам такава и си я извадих точно преди да пътувам за Касандра (Халкидики) миналата година есента в случай, че ми се укоти колата. Мисля, че не е проблем да дойдт и да ти качат колата и да ти я закарат до най-близкия сервиз на БМВ в България или поне до някое сигурно място пак у нас. Тогава нямаше да ти се налага да ангажираш толкова хора и да хабиш толкова нерви. И най-хубавото - тази карта е абонамент и се ползва при повреда на автомобила повече от един път. Има такива карти и само за БГ, те бяха 35лв преди, ако се запознаете иначе с цените за репатриране ще ви стане ясно, че е яко на оферта.

Малко се отнесох.....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dani Dupeto » 12 Авг 2009, 13:10

valery написа:..... златна абонаментна карта от СБА,.....

Добре че ме подсети колега ;) и на мен ми предложиха тази оферта, но бях забравил 8)
Изображение

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата