Adobe Photoshop CS2 9.0

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Adobe Photoshop CS2 9.0

Мнение от F-14 » 24 Май 2005, 1:21

днес си инсталирах това чудо..и от 5та версия скочих на 9та :uups:
само дето някои неща са ми неяасни...
например какви са тия допълнителни програми? :?: :?: :
adobe bridge cs2
adobe imageready cs2
ако някой знае нещо повече като цяло за програмата или може да ме насочи къде да прочета ще бъда благодарен

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 24 Май 2005, 1:35

ввв.гоогле.цом

И все си мисля, че не трвбва да се пукса тема за всяко нещо коети ти хрумне...... :roll: :roll:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 24 Май 2005, 9:12

Самият Фотошоп не поддържа гиф-ове, Image Ready е едно към едно с Фотошопа само че поддържа гиф, може да ги отваря и обработва. За другото незнам, аз сум с предната версия и не съм го виждал, а междудругото от къде си го дръпнал има ли го вече в нета? По фрее-татат :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 24 Май 2005, 10:37

мда ама в google не пише дали върви по леко или по тежко, не пише има ли бъгове+ че често тамошната информация си е чиста реклама:
GaD смятам това отговаря на въпроса ти.Пък и като не искаш да се пуска тема за всяко нещо което хрумне някому що си писал изобщо?
BMW8
За другото незнам, аз сум с предната версия и не съм го виждал, а междудругото от къде си го дръпнал има ли го вече в нета? По фрее-татат

снощи си играх до 3 часа да го слагам и сутринта се побъзиках малко с него и при старта определено товари повече но оттам насетне си е по-добре.
По фрий сървърите го има- по точно в арената го намерих,има го също в много разновидности и в еМуле.Не съм задълбавал в подробности но из разни форуми споменават за бъгове.Но ще го видим...

Назад към Извън Темата