19.19 s на 200 м спринт- Юсеин Болт!!!
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Аз пък сега разбирам и съм приятно изненадан, много се радвам, като има сеир и се подобряват световни рекорди!
Не искам да си представям каква цена плаща той за тези рекорди, но определено си струва! Лишения, тренировки, диети, химии, къртовски труд и т.н. и т.н., но определено си струва!
Дано постави такива рекорди, които ще стоят дълги години!
Заслужава го.
Баси изруда!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Дам, тоя не е човек... ама е и тарикат - можеше и още ма не е тъп. Скоро на някой друг спортен форум ще бие и тоя рекорд и пак ще си гушне зеленото
евалата.

Si non confectus, non reficiat.
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Zagy написа:Дам, тоя не е човек... ама е и тарикат - можеше и още ма не е тъп. Скоро на някой друг спортен форум ще бие и тоя рекорд и пак ще си гушне зеленотоевалата.
Това с подобряването на световните рекорди постепенно мисля че го откри Сергей Бубка,на всеки турнир подобряваше с по 1-2 см. и си гушкаше зеленото.
Сега така прави и Болт но при него е малко по сложно,защото зависи много от пистата,не на всеки стадион е еднаква,зависи и от вятъра,
ама момчето си го може и си бяга.
Понеже съм бил и аз лекоатлет,за какви тренировки става въпрос не е истина,колкото и химия да има,трябва бягането да ти е отвътре да ти се отдава.
А така като го гледам на него му се отдава и то много

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Zagy написа:Дам, тоя не е човек... ама е и тарикат - можеше и още ма не е тъп. Скоро на някой друг спортен форум ще бие и тоя рекорд и пак ще си гушне зеленотоевалата.
Това с подобряването на световните рекорди постепенно мисля че го откри Сергей Бубка,на всеки турнир подобряваше с по 1-2 см. и си гушкаше зеленото.
Сега така прави и Болт но при него е малко по сложно,защото зависи много от пистата,не на всеки стадион е еднаква,зависи и от вятъра,
ама момчето си го може и си бяга.
Понеже съм бил и аз лекоатлет,за какви тренировки става въпрос не е истина,колкото и химия да има,трябва бягането да ти е отвътре да ти се отдава.
А така като го гледам на него му се отдава и то много

- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
Мдаааа,
има-няма през 2-3 години се появявя по някой НЕчовек (Бубка, Фелпс, Болт)- за мен това си е абсолютно нормално - от няколко милиарда индивида на цялата планета, да има 10ина свръх-човеци си е съвсем в реда на нещата - еволюция нямя как.
- има само едни 209 см за които СВРЪХчовека не се е родил още
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА СТЕФЧЕ !!!!!!!
има-няма през 2-3 години се появявя по някой НЕчовек (Бубка, Фелпс, Болт)- за мен това си е абсолютно нормално - от няколко милиарда индивида на цялата планета, да има 10ина свръх-човеци си е съвсем в реда на нещата - еволюция нямя как.
- има само едни 209 см за които СВРЪХчовека не се е родил още
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА СТЕФЧЕ !!!!!!!
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
209те на стефка седят вече бая време като рекорд и исинбаева и тя се пенеше преди сериите ,ма нъцки! не можа даже и във финала да влезе! ше има стефчето да я гледат още дълго откъм от долу......
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Господ ги е попрепекъл малко
ма пък ги надарил физически...(не само в бягането май) 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2