Мениджмънт на жилищна сграда
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Мениджмънт на жилищна сграда
Здравейте , искам да запитам тези от вас , които живеете в кооперации/жилищни блокове и ползвате услугите на т.нар. пропърти мениджмънт компании кой от коя компания е доволен и съответно какво се заплаща на квадратен метър от РЗП на сградата ?
С останалите ми съкооператори сега се налага да потърсим и съберем оферти за блока в който живея за това една фирма да се грижи за денонощна охрана , озеленяване на двора , поддържане на чистота в общите части на сградата включая гараж и останалите функции ,които по панелките ги изпълняват домоуправителите а при нас просто няма кой да се занимава с тези работи.
Знам със сигурност ,че можете да ми дадете насоки много ще съм ви благодарен да ме информирате с информация по темата
Георги Пенчев
С останалите ми съкооператори сега се налага да потърсим и съберем оферти за блока в който живея за това една фирма да се грижи за денонощна охрана , озеленяване на двора , поддържане на чистота в общите части на сградата включая гараж и останалите функции ,които по панелките ги изпълняват домоуправителите а при нас просто няма кой да се занимава с тези работи.
Знам със сигурност ,че можете да ми дадете насоки много ще съм ви благодарен да ме информирате с информация по темата

Георги Пенчев
- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E39 M5
Колега, ние ползваме услигите на http://elsika-bg.com/. Не мога да ти кажа точни цени, но знам, че при проучването което правихме те държаха най-ниски цени. Мисля, че предлагат всичко което те интересува. Иначе сме много доволни от услугите на фирмата.
Поздрави!
Поздрави!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
PLUX написа:Колега, ние ползваме услигите на http://elsika-bg.com/. Не мога да ти кажа точни цени, но знам, че при проучването което правихме те държаха най-ниски цени. Мисля, че предлагат всичко което те интересува. Иначе сме много доволни от услугите на фирмата.
Поздрави!
Колега ,много благодаря за информацията

Ако още някой има опит нека сподели ,много благодаря предварително

Георги Пенчев
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Нашата компания го прави за един комплекс в София: София Хаус
Предлагаме 24ч охрана, професионален озеленител, грижим се за басейна, почистваме и т.н.
В момента сме в процес да поемем и втори комплекс: Маунтайн&Гардън Вю.....
Ако искаш ми пиши на ivan@ibdbg.com или на 0878280238
Иван Игнатов
Апартмънт Сълюшънс ЕООД
Предлагаме 24ч охрана, професионален озеленител, грижим се за басейна, почистваме и т.н.
В момента сме в процес да поемем и втори комплекс: Маунтайн&Гардън Вю.....
Ако искаш ми пиши на ivan@ibdbg.com или на 0878280238
Иван Игнатов
Апартмънт Сълюшънс ЕООД
6 мнения
• Страница 1 от 1