Каско Бул Инс
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Каско Бул Инс
Така вчера един избуксува пред мен и ми нахвърля колата с чакъл и имаше последствия по боята.Мина тая мобилната група,направи ми оглед опис и така нататък ,снимаха ми документите ,снимаха колат,писахме там някъв протокол и ми дадоха номер за щетата и ми казаха след 20 дена на каса за парите.
А застрахователка ми казва да ида на оглед или в Бояна или на Панчо Владигеров.
Трябва ли да се разкарвам или какво понеже така и не мога да разбера за какво да ми правят 2 огледа на една и съща щета след като са ми дали картончето с номера за щета и са представени всички документи?
А застрахователка ми казва да ида на оглед или в Бояна или на Панчо Владигеров.
Трябва ли да се разкарвам или какво понеже така и не мога да разбера за какво да ми правят 2 огледа на една и съща щета след като са ми дали картончето с номера за щета и са представени всички документи?

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Колега най добре иди защото после може да почнат да те въртят и да си търсят оправдания как да ти изплатят по малко пари.
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Най-лесно ще е да им се обадиш, да обясниш че има заведена щета и е направен оглед и дали трябва да ходиш на място за допълнителен такъв, не виждам какво толкова дерзаете... 

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3

Иначе кофти за колата

- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E39 M5
Задължително трябва да отидеш за да ти направят оценка на щетите и да преценят колко пари да ти изплатят.
- vasildv
- Потребител
-
- Кара: E34 525 tds
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
vasildv написа:Не се ходи пак на оглед, затова са тези мобилни групи-да не се разкарвате.
Давай както са ти казали, че ще си намерят вратичка да те прецакат после с парите

- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E39 M5
Мобилните групи ти правят оглед на място за да избегнеш писането като отидеш на място, те не ти правят оценка на щетите. За оценка се ходи на място. Няма мобилни оценители.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
PLUX написа:Мобилните групи ти правят оглед на място за да избегнеш писането като отидеш на място, те не ти правят оценка на щетите. За оценка се ходи на място. Няма мобилни оценители.
Пич и на място да отидеш се прави абсолютно същото... не говори глупости !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Снимат ти колата и описват щетите .... В тези мобилни групи са същите "експерти" които ти снимат колата и на място...

- vasildv
- Потребител
-
- Кара: E34 525 tds
На място се завежда само щетата-за удобство на клиента, не се правят никакви оценки-пък и то няма как, колите застраховани за над 7000лв. могат да ползват сервиз, а там се ремонтира без да се оценява. При експертна оценка-под 7000лв.-пари на касата, а съществува варианта и допълнителен оглед на място посочено от клиента.
12 мнения
• Страница 1 от 1