Ще спазвате ли ограниченията за пушене на обществени места?
Модератор: Общи модератори
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
При колегата Не пушачите са от вън,тои спазва закона стриктноBogat-Beden написа:Мда,ама истината е,че където се прилагат правилата,зима и лете-пушачите са си само отвън..Stanchev написа:аз не виждам кво се бунтуваш? като ти пречи - отиваш на чист въздух и толкова. не можело в заведенията да се пуши - ами да ти кажа държа заведение и ако чакам на НЕпушачите по-добре да затварям
зимата съм замислил залата за непушачи да е на откритои всички ще са доволни
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Scott написа:При колегата Не пушачите са от вън,тои спазва закона стриктноBogat-Beden написа:Мда,ама истината е,че където се прилагат правилата,зима и лете-пушачите са си само отвън..Stanchev написа:аз не виждам кво се бунтуваш? като ти пречи - отиваш на чист въздух и толкова. не можело в заведенията да се пуши - ами да ти кажа държа заведение и ако чакам на НЕпушачите по-добре да затварям
да, като завали сняг, пак ще им вада масичките отвънка на чист въздух

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
"успех "ти желая в бизнеса подхода към клиентите ти е правиленStanchev написа:Scott написа:При колегата Не пушачите са от вън,тои спазва закона стриктноBogat-Beden написа:Мда,ама истината е,че където се прилагат правилата,зима и лете-пушачите са си само отвън..Stanchev написа:аз не виждам кво се бунтуваш? като ти пречи - отиваш на чист въздух и толкова. не можело в заведенията да се пуши - ами да ти кажа държа заведение и ако чакам на НЕпушачите по-добре да затварям
да, като завали сняг, пак ще им вада масичките отвънка на чист въздух
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Нещо гледам пушачите си мислите, че сте хванали Господ за шлифера с тия сушени лайна 'дето ги лапате?
Хубаво ще ви одрусат джобчетата сега.
Хубаво ще ви одрусат джобчетата сега.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Dr1f7_K1nG
- Потребител
-
Определено НЕ
До колкото разбрах абсолютно никаде няма да може да се пуши освен във вас или на определени места,а как мислите повечето пушачи който на ден пушат по поне 1-2 кутий няма ли да ги спрат тогава.Е вярно хората няма да се тровят,но като спрат да пушат това означава спиране на купуването на цигари и фирмите който правят и продават дали няма да фалират.
Това съм го чул просто от разговор незнам дали е така
До колкото разбрах абсолютно никаде няма да може да се пуши освен във вас или на определени места,а как мислите повечето пушачи който на ден пушат по поне 1-2 кутий няма ли да ги спрат тогава.Е вярно хората няма да се тровят,но като спрат да пушат това означава спиране на купуването на цигари и фирмите който правят и продават дали няма да фалират.
Това съм го чул просто от разговор незнам дали е така
BMW ми е МЕЧТА-та и BMW ще карам
www.бмв-гламаци.цоп

www.бмв-гламаци.цоп
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
те тези фирми нашите отдавна фалираха... но червенушките ги държаха на изкуствено дишане заради съгражданите ни със съседно самосъзнание, които са и основните производители на тютюн..
ама явно нещата ще се понатопорчат в съвсем близко бъдеще щом се шуми толкова...
ама явно нещата ще се понатопорчат в съвсем близко бъдеще щом се шуми толкова...
Станчев, в Младост 1А, където работя няма нито един ресторант за непушачи. Няма нито един където да има стая за пушачи и стая за непушачи, като впитам всички казват "Вентилацията е много добра и за това няма отделни стаи". В тоя случай ще ме пратиш в офиса да ям, така ли? Незнам къде са тея заведения, за които говориш, но за жалост в тоя район няма ни едно
Много ги мразех по едно време цигарите, понеже като исках да избухвам с приятели винаги се случваше в задимени дупки. Сега вече почти не ходя по такива места и ако щеш вярвай основната причина е цигарения дим. Добре, че приятелката ми не пуши и ходим винаги в стаите за непушачи (то аз до сега не съм имал приятелка дето пуша като се замисля
)
Интересно, че в последно време 2ма приятели, които бяха сериозни пушачи (особено единя) ги отказаха от раз и ме оставиха изумен. Дано повече хора да го направят, света ще стане с една идея по-хубав : )))
А за забраната съм сигурен, че няма да се спазва, няма шанс просто.
Когато забраниха пушенето в обществени сгради ректора на университета, в който учех пусна веднага забрана и после съм го виждал да се разхожда по коридорите с цигара. Та така. Тая забрана ще е същата, като тая дето забраниха да се пие бира в парка : ))
В заключение ще ви пожелая на всички колеги да ги откажете тея гадни цигари.

Много ги мразех по едно време цигарите, понеже като исках да избухвам с приятели винаги се случваше в задимени дупки. Сега вече почти не ходя по такива места и ако щеш вярвай основната причина е цигарения дим. Добре, че приятелката ми не пуши и ходим винаги в стаите за непушачи (то аз до сега не съм имал приятелка дето пуша като се замисля

Интересно, че в последно време 2ма приятели, които бяха сериозни пушачи (особено единя) ги отказаха от раз и ме оставиха изумен. Дано повече хора да го направят, света ще стане с една идея по-хубав : )))
А за забраната съм сигурен, че няма да се спазва, няма шанс просто.
Когато забраниха пушенето в обществени сгради ректора на университета, в който учех пусна веднага забрана и после съм го виждал да се разхожда по коридорите с цигара. Та така. Тая забрана ще е същата, като тая дето забраниха да се пие бира в парка : ))
В заключение ще ви пожелая на всички колеги да ги откажете тея гадни цигари.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Мисля че трябва да е забранено за някои видове заведения.. като заведения за хранене например.. а в кафетата да има и за пушачи и не пушачи.. нещо такова. компромисен вариянт.... Аз не съм пушач... много мразя като ям и да е задимено да не мога да си дишам нормално.. но като отида на кафе или дискотека.. палим по цигара, 2-3... една кутия
Да ще спазвам забраната и няма хич да ги пушим тия пусти цигари
Надявам се всички да спазват забраната...

Да ще спазвам забраната и няма хич да ги пушим тия пусти цигари

- тъчи
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20
Аиде сега и аз да се изкажа.
1.Ще спра да пуша,само ако са високи санкциите.Според мен трябва да се измисли друга алтернатива.
2.От тази забрана ще пострадат търговците на заведения,които и да са непушачи,пак ще протестират срещу нея.
3.Като сме почнали със забраните,що не вземем да забраним на колите без катализатор да се движат,и да забраним на хората да се отопляват на твърдо гориво,ако нямат сероочистваща инсталация на комина.
4.Ако са тръгнали да решават проблема с глобалното затопляне,да вземат в пресвид т.3
1.Ще спра да пуша,само ако са високи санкциите.Според мен трябва да се измисли друга алтернатива.
2.От тази забрана ще пострадат търговците на заведения,които и да са непушачи,пак ще протестират срещу нея.
3.Като сме почнали със забраните,що не вземем да забраним на колите без катализатор да се движат,и да забраним на хората да се отопляват на твърдо гориво,ако нямат сероочистваща инсталация на комина.

4.Ако са тръгнали да решават проблема с глобалното затопляне,да вземат в пресвид т.3
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
тъчи написа:Аиде сега и аз да се изкажа.
3.Като сме почнали със забраните,що не вземем да забраним на колите без катализатор да се движат,и да забраним на хората да се отопляват на твърдо гориво,ако нямат сероочистваща инсталация на комина.![]()
Глобалното затопляне няма нищо общо с цигарения дим и с отопляването на твърдо гориво.
Интересно ми е някой от пушачите тука, дето толкова ревностно защитават цигарите има ли близък или даже познат, починал от рак на белия дроб? Не го пожелавам и на най-големия си враг това нещо.
Но, типично по български - всичко се прави като опре яйцето до дупето.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
твърдо за забраната на обществени места и къде ни пращат на място за непушачи некъде в ъгъла и дори не е заградено и файда никва никой не е длъжен да ви диша смръднята ще търпите как ние ви търпяхме досега .ядеш си а около теб димна завеса ше търпите и тва е а като се приберете у вас по една у всека дупка и наваксвайте