Два нови американски "камиона" ;-)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Два нови американски "камиона" ;-)

Мнение от THUNDER » 01 Юни 2005, 14:21

Най-после пуснаха (в един от добрите сайтове със car specs за нови модели) ТТ-данни и добри снимки на новия Viper SRT-10 Coupe. За тези, които НЕ са го виждали - enjoy :D (сигурен съм, че за alx и kay не е новост ;) ) :
http://www.supercarsite.net/viper_srt10_coupe.htm
Не знам доколко ;) е реална максималната скорост от 220 мили, дано го тестват скоро за да ме оборят :D

И още един американски мега "камион" :mhihi: - консепта Shelby GR1 :yes: :bowdown: :bowdown: :
http://www.dieselstation.com/archive/Shelby-GR1-Concept/index.shtml
Малко статистика за него: Ford 6,4 V10 / 605hp :shock: , изцяло алуминиево купе, 275/40/R19 отпред, 345/35/R19 отзад :shock: ...

Апропо - dieselstation.com разполга с ДОСТА и висококачествени снимки на разни талиги ;) :)
Live and let Die!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 01 Юни 2005, 15:36

ти младежо THUNDER искам да ми обесниш какво имаш в пред вид казвайки че колата има добър "ДЕМАРАЖ" :?:
Благодаря за вниманието имате думата...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 01 Юни 2005, 17:27

Муахахахааа - абе ей, пилота :D :mhihi:, я дай да минем на лични, че в противен случай админ-а ще ни резне :mhihi: :mhihi: . Дай да се видим на по една бисквитена торта :lol: :mhihi:

Ама така и така съм започнал да пиша: демараж ще рече "доускорение" или показател, показващ "еластичност"-та на двигателя ;) , който зависи преди всичко от 3 неща: въртящият момент на двигателя + кривата му, предавателното число и теглото на колата (е, и от способностите на шофера де ;) )
Казано по-просто (ай да не използвам епитети за тебе :mhihi: :mhihi: ) - способността на един автомобил да направи "междинно" ускорение, напр. 40-80, 80-120 и т.н. на определена предавка, най-често 3-та, 4-та и 5-та ;) . Причината за тия замервания е най-вече да се покаже на водача за какво време неговата кола ще се ускори от определена скорост до магистралната да речем, колко ще почака :mhihi: докато се "наеме" при извънградско каране за да изпревари колоната пред себе си (80-120) и прочие... Това е, което скалъпих за 1 минута :)

Ако не си доволен ша ма черпиш САМО една (словом: една) тортичка :lol: :mhihi:, ОК?
Live and let Die!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Юни 2005, 20:47

ти не си човек аз 100 пъти ти повтатрям :++ :drinking: :have one: :banghead:

Назад към Извън Темата