Местенца за Уикенда на Витоша
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Местенца за Уикенда на Витоша
Здравейте!
Някой може ли да препоръча някакво местенце за преспиване през уикенда на Витоша. Става въпрос за двойка, която иска да избяга от София
някакво хотелче с нормални условия като собствена баня тоалетна телевизор евентуално и т.нат. Ресторантчето да е добро или поне наблизо някъде да има.
Става въпрос за тоя уикенд някой има ли идеи ?
П.С. Разчитам на вашите похощения из Витоша

Някой може ли да препоръча някакво местенце за преспиване през уикенда на Витоша. Става въпрос за двойка, която иска да избяга от София

Става въпрос за тоя уикенд някой има ли идеи ?
П.С. Разчитам на вашите похощения из Витоша

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
X-citer написа:Аз като реша да забягвам към Витоша ходя в Звездица.
откакто разбих задните амортесиори и шарнирите вече не ходя там с мойта кола

и по темата: колега пробвай хижа Елица
- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E39 M5
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
много фенска тема, мен също така ме интересуват места на Витоша, на които спокойно човек може да си разпъне палатка... 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....виж хюндай елпром траф - така се казва хотнела. приличен. обаче там вечер е симфония от скърцзащи легла! всеки води чуждо там за ебане!
качествен е хотела на копитото. има и ресторант под него. обаче цените са резачка! но пък панорамата е един път. там няма да забравя- една събота отивам през деня на разходка- има пътека нагоре...вървя си аз по пътеката и кво да видя - двойка- тя прибл. 25-26 -токчета! прическа! пола! фигулрални чорапи! тежък грим...той- видимо 55-58. костюм! лачени патъци! прегърнати се разхождат явно след поредния бурен секс!
качествен е хотела на копитото. има и ресторант под него. обаче цените са резачка! но пък панорамата е един път. там няма да забравя- една събота отивам през деня на разходка- има пътека нагоре...вървя си аз по пътеката и кво да видя - двойка- тя прибл. 25-26 -токчета! прическа! пола! фигулрални чорапи! тежък грим...той- видимо 55-58. костюм! лачени патъци! прегърнати се разхождат явно след поредния бурен секс!
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
пали колата и тръгвай към Самоков, зареждаш на ОМВ на Горубляне и след 30 км си на КАМЕЛОТ има табела от дясно на пътя, 2 завоя преди Щъркела. язови, джетове, шезлонги, лодки, кей, готвача е вълшебник, стаите са по 60 кинта за 1 вечер, 100 за 2 вечери...Уникално местенце... там направих сватбата преди месец...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
аз съм за Звездица и Елица не е лош вариант, но ресторанта е под всякаква критика, а около него незнам да има друг. Звездица е на края на нищото, но точно това му е хубавото и е идеално за почивка.
10 мнения
• Страница 1 от 1