чисто нов швролет се запали пред мен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 10 Сеп 2009, 22:46

Escape написа:Баща ми до скоро караше служебна Соната, която за 1.5 години и 180 000 км нямаше грам проблеми. А возията каквото и да си кривим душата си е напълно съпоставима с баварска 5-ца. 3.3 литров бензинов .... 250 коня...последното нещо с което бих я определил е "кофа"

Аз казвам лично мнение. Айде може по-високите класове на тези марки да не са кофи, но пак пак никога не бих си купил такава кола. Сийда наистина е най-доброто от Киа. Не съм кон с капаци да зачитам само БМВ, харесвам страшно много други коли, но просто всеки си има различен вкус. Няма да се задълбочавам, че темата ще придобие друга насока. ;)

Че всички нови коли са чупливи е така, но силно се съмнявам, някоя от водещите марки като БМВ, МБ и Ауди да допуснат такова нещо. :)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Сеп 2009, 22:49

Aуди не бих го сложил в челната тройка :no: Тойота и Нисан примерно са много по- здрави марки-за мен! A колкото до Шевролет-ето това е истината: http://www.youtube.com/watch?v=EHn-C-mS0LI :twisted:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 10 Сеп 2009, 23:32

saleen написа:Aуди не бих го сложил в челната тройка :no: Тойота и Нисан примерно са много по- здрави марки-за мен! A колкото до Шевролет-ето това е истината: http://www.youtube.com/watch?v=EHn-C-mS0LI :twisted:

a всъщност и тоя змей не е лош :)

Изображение
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 11 Сеп 2009, 0:28

Ве има модели Шевролет дето в америката не са чували за тях.Доколк7ото знам тия щайги дет ги продават тука в магазините ги сглобяват в Букурещ :mhihi: :mhihi: Не вярвам да се види Калос или как там се казваше в Манхатън :mhihi: :mhihi: Тия тоалетни ги правят за нас тука..щото не ни немат за хора :evil: :evil:
Изображение

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 11 Сеп 2009, 1:39

AceMF написа:В интерес на истината Хюндай, а вече не от толкова скоро и Киа, не би било правилно да се слагат в един кюп с Дачия и Шевролет като качество и здравина..
:nono:
Мога да ти кажа че дачията е доста здрава кола(мисля че е по-здрава от шевролета)За 100к км. се е сменил 1 шарнир(на 95к км.),при служебно каране :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

..

Мнение от Николай Занчев » 11 Сеп 2009, 2:24

Тия табуретки новите изобщо не са коли не е ли старо,големо и да реве като глиган не е кола :twisted:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Сеп 2009, 3:34

кола от всяка марка и модел може да се запали. аз съм виждал коли за 10к и такива за 500к да горят... не виждам както ти е направило толкова впечатление. за това са застраховките.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от pampo » 11 Сеп 2009, 9:18

Николай Занчев написа:Тия табуретки новите изобщо не са коли не е ли старо,големо и да реве като глиган не е кола :twisted:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Между другото един приятел беше ходил тая година към морето с баща му, който кара ТИР. Някъв тръгнал да ги изпреварва и засякъл мерцедес АМГ 65 СЛ май беше, абе от лошите над 500 коня дет са. Тоя с Мерца се изнервил и оня като освободил пътя, тоя настъпил мерца до долу и двигателя изгърмял, а тея от тира на 1ви ред гледали как глупака с чисто новия СЛ си гърми двигателя. Не им ли казват да не ги ръчкат в началото тея коли, ба ли го, моя приятел твърдеше, че Мерца бил чисто нов. Не гарантирам за верността на тая история, но не бих се учудил, такива коли не се карат от висшата интелигенция...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kaligilo » 11 Сеп 2009, 10:00

И как точно е гръмнал тоя двигател :help:

Може да е имал АГУ :mhihi:
Изображение

Колата е една и тя се казва Е30 М3. Тя ще е първата и последната Точка.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 11 Сеп 2009, 10:20

Не знам, бе човек, не съм бил, не съм видял. Пича каза, че го е видял. Нали като двигателя е чистак-бърсак не трябва да му даваш жега, там да се слегнат частите тва-онова. Може тоя да не е бил разработен, може и историята да е лъжа...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Сеп 2009, 10:26

Мисля, че на тия бегачки двигателя го разработват още преди да го монтират в колата и можеш спокойно да понастъпиш т. Иначе-всичко е възможно, аз лично вярвам на това-ето нещо подобно: http://vbox7.com/play:2db83d53
Никой не мое ма връне на селу!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 11 Сеп 2009, 12:16

Добре защо пак ги коментираме тия летящи кокушерници :help: :help: :help:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 11 Сеп 2009, 12:47

преди 5 години един миниван фиат ми се запали насред италия от това че бех включил в запалката хладилна чанта успяхме да го изгасим с вода и там каквото имаше после в софия прекарахме 260метра кабели и нова инсталация но не стана перфектен и замина по направление :D
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

Предишна

Назад към Извън Темата