Изоставена 7-ца!
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
ако от багажника и мирише на лошо - НЕ ОТВАРЯЙ! 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
enigma написа:...........................................Ако си тъп и нахален ти липсват много от задръжките типични за интелигентните хора. Това ти позволява да пробиеш в определени ситуации. Съчетано с обществен строй, в който подобни индивиди се толерират неимоверно много, е почти пълна гаранция за материално благополучие.
Перфектно казано

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
enigma написа:Ако си тъп и нахален ти липсват много от задръжките типични за интелигентните хора. Това ти позволява да пробиеш в определени ситуации. Съчетано с обществен строй, в който подобни индивиди се толерират неимоверно много, е почти пълна гаранция за материално благополучие.
така е да..аз винаги съм завиждал на такива хора-защото преминават по лесно през живота...
قوة الإرادة
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Nukem написа:Мисля, че колата е на един човек ,който има и Х5 и я спира точно зад нея(Май живее в блока срещу 36-то). Обаче спира супер тъпо точно пред училището и пречи на колите да се разминават веднага след кръстовището и явно на някой от квартала не му харесва и постоянно му пукат гумите.
Това обяснява нещата трябва да си голям тъпунгер да паркираш в зоната на кръстовище,на улица 2.5м,наполвина върху спящ полицаи и да пречиш на колите който и без това трудно се разминават!Понякога се чудя как такива хора имат толкова пари!
от наркотици ги имат, можеш и ти да се включиш в бизнеса, ама екстрите се ползват кратко....

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
ама екстрите се ползват кратко.... Evil or Very Mad
Понякога си мисля дали не е по-добре да се ползват кратко или дълго почти цял живот да се изплаща панелка в Люлин!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2