телефони започващи с +393 193 26 ххх Х
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Chimerasv
- кандидат ентусиаст
-
телефони започващи с +393 193 26 ххх Х
колеги из нета четох че ако получиш обайдане от тоя номер и после се обадиш обратно ще плащаш като поп/грешен дявол .. аз отговорих сега си проверявам сметката дали има и ефект и от отговаряне на обаждането внимавайте с непознатите номера от чужбина
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Chimerasv
- кандидат ентусиаст
-
яка измама
яка измам е несъм врущал обаждането защото не получавам за прув път подобно обаждане от подобен номер .. но мисля да пробвам с една карта с ваучер но мисля че няма да стане номера с нея .. но ако си на сметка има шанс да те прецакат .. не знам дали е възможно извън БГ да се плаща по телефона но ако е .. който се обади ще е назад с много
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3f75edf1e9 тука има повече по темата мойта тема може да бъде заключена
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3f75edf1e9 тука има повече по темата мойта тема може да бъде заключена
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
На мен ми звъняха преди 3 дни.
Отидох до магазина и си бях забравила телефона в къщи. През това време са ми звъняли доста упорито (приятеля ми ми каза). Без да се замислям набрах номера, защото майка ми е в Италия и си помислих, че може да е тя. След като набрах номера се усетих на третата секунда, че е поредната измама, защото и преди ми бяха звъняли. Просто онзи ден бях малко разсеяна и аз се опарих. Телефона е +393193260049
Отидох до магазина и си бях забравила телефона в къщи. През това време са ми звъняли доста упорито (приятеля ми ми каза). Без да се замислям набрах номера, защото майка ми е в Италия и си помислих, че може да е тя. След като набрах номера се усетих на третата секунда, че е поредната измама, защото и преди ми бяха звъняли. Просто онзи ден бях малко разсеяна и аз се опарих. Телефона е +393193260049
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
ре
Eliana написа:На мен ми звъняха преди 3 дни.
Преди около 10-15 дена ми званяха но неги набрах въпреки че имам познати в ИТАЛИЯ,а ето и номера от който мисе званя:
+393 19326 9041
майка ми един я събудил миналата седмица в 4 сутринта, номера е +96939018532. След щателно ровене из нета налетях на един Саша от Русия. Най-смешното в случая бе, че човека предлагаше части за Е36 в един форум в Русия
Но, горката как се беше стресирала от късното обаждане. Може би е грешка, аз нямам БМВ, /все още/ 

Да караш Peugeot е страст!
10 мнения
• Страница 1 от 1