Ксенон менте

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Ксенон менте

Мнение от cool4o » 14 Сеп 2009, 19:19

Здравейте колеги, искам да ви разкажа нещо което ми се случи с цел да предпазя и други хора от такива търговци. Случката се развива на 10.09.2009г. решавам да си купя Ксенон за личния ми автомобил мерцедес ц класа w202 и понеже съм виждал реклами покрай ул. "Макгахан" - бл 55 и съм виждал реклами ксенон тва онова. Както и да е влизам в магазина и един човек на видима възрасти 35-40г. в последствие се оказал собственик на магазина ме попита какво желая, казах му за какво става дума- Ксенон Н7 6000к каза че имал по силен - 55w бил 30лв по скъп, казах му че няма проблем и ще го взема. но се оказа че нямало наличен в момента и щял да достави до 1час. Минаха 2 часа отивам да взема ксенона човека пак така вежлив ми взе 130 лв. след което следва въпрос от моя страна гаранция нещо дали имат, тои ми отговори че няма гаранция, закачи го на един акомулатор и тои запали. Взимам го аз - не получавам нито касова бележка нито никакъв документ за получена стока, радостен го монтирам пускам го 2-3 пъти никакви проблеми. Стъмни се навън и реших да изкарам колата да я пробвам как е, паля фаровете да ама не. ДЕСНИЯ фар не търгва, премерих напрежение си идваше. На другия ден отивам в магазина казах им за какво става дума огледаха и казаха че имал ИЗГОРЯЛ баласт - пален 2 път. При което чичкото нагло ме гледа в очите и ми вика "кво праиме са" и аз му казах че искам да ми го подмени при което тои категорично ми каза 30лв и че тои не бил виновен. Хубаво дадох му 30 лв слагам го заработи. На другия ден имах път към Стара загора на там карах на фарове нямаше никакви пролеми. Спирам да почина за 15тина мин. Паля колата паля фаровете и опа лампата ми светна за изгоряла крушка - ЛЕВИЯ фар не работи . Оттам слагам обикновенната крушка по тъмно за да мога да се предвижа някак все пак. В понеделник- днес 14.09.2009г. отивам в магазина при което установиха че и другия баласт е изгорял и ПАК така АРОГАНТНО чичкото ми каза че ми струва 30лв. Магазина е http://www.speedmania-tuning.com/main.html SPEED MANIA = МЕНТЕ така че хора внимаваите какво и от кои пазарувате докато ви уговаря да го купите е такъв вежлив а в следващия момент все едно ти си виновен че си му купил боклуците.
Последна промяна cool4o на 14 Сеп 2009, 19:50, променена общо 6 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 14 Сеп 2009, 19:37

ВНИМАНИЕ! ТОВА СВЕТИ МНОГО ЯКО ! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
По забавно нещо от селския маркетинг НЯМА :D
Последна промяна LizarD на 14 Сеп 2009, 21:50, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от cool4o » 14 Сеп 2009, 19:53

Дам светеше много ЯКО :nono: а пък отгоре на всичкото и има някаква разлика в крушките защото едната зеленее другате белее, абе цигания пълна, на кутията пише SPEED MANIA И до него TOP SPEED

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 14 Сеп 2009, 20:28

Тука същите ксенони от 130 лева имат гаранция 1 година, вярно загряват по-бавно от по-качествените, но пък като стане нещо ти подменят го :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 14 Сеп 2009, 21:03

евтиното винаги излиза по-скъпо... шибаният Мърфи почти винаги е прав :/
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се с повече от 525 hp
Мечтае да кара: ама честно: ONE1
Детайли за колата: важи

Мнение от sonic » 14 Сеп 2009, 21:28

Този същия смешник зарежда ксенони за Top Speed и дори на тях не им сменява стартери, които са в гаранция и не са спрели тотално- имам в предвид , че стартера мига при запалване и от време на време не пали или пък спира след време- трябвало при него като дойде да не пали ,за да го смени. Та това е с "ментетата".
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 14 Сеп 2009, 23:24

във форума има читави ксенони с гаранция ,моите светят вече 2 години без никаква промяна като нови са ,като ги ползвам и денем
Последна промяна Alexi на 14 Сеп 2009, 23:38, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 14 Сеп 2009, 23:29

тоя го знам... аз съм от хаджи димитър и съм на 5 минути от магазина... ще ви кажа само едно - НИКОГА за НИЩО на света не купувайте НИЩО от там... това са най големите лъжци... пича от кар аудиото до тях ми взе маса пари и дори НЕ МОЖА да свърже една тъпа туба към един тъп усилвател... не не не нямам думи за тях. от няколкото пъти в които съм влизал в тоя магазин нямаше един път някой да не ми се изсмее и да не ми каже кво си тръгнал да я прайш тая умрела кошница... даже и до бой щяхме да стигнеме един път и от тогава минавам покрая тях всеки ден и те гледат ли гледат оригиналните хромирани шницерки и слушат ли слушат качествения звук от генерацията и се спукват от яд.... ако четат тука ще им кажа само 1- Д*ХАЙТЕ!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 14 Сеп 2009, 23:38

добре де аз не мога да разбера, с колегите от темата Продава ги продаваме тия ксенони от година даже и повече. Клиентите ни пишат мнения за продуктите, за монтажа :idea: питайте бре хора, лично аз досега не съм отказал съвет на никого.
а що се отнася до цената от 130 лв без гаранция за ксенон, който е изгаснал на 1-вия ден......

тъпото е, че няма да си последният, който ще спести 30 лв и после ще даде 50 за телефони, бензин и нерви....

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 14 Сеп 2009, 23:53

Който иска качествен ксенон: Burningparis е човека, а за отношение не искам да говоря, понеже там е 6+ :)

И аз съм от Хаджи Димитър и там в тоя магазин съм стъпвал само един път в такива селскотунинг магазинчета мразя да влизам.

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 15 Сеп 2009, 0:06

Burningparts наистина, не съм чул колега да се оплаква от него...

А колкото до китайските боклуци...поне си знаеш, че пазаруваш на риск...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 15 Сеп 2009, 1:38

Хубаво е поне че си написал за случката да предпазиш някой... лично аз съм купувала нееднократно от babuna - има тема в "Продава" - пак няма касова бележка но гаранцията си важи, и също предлага 55 w ... и всичко е точно ...Не че го правя с цел реклама но си е така ;)

Назад към Извън Темата