емблеми БМВ-крадци
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 3.0SD
Миналата седмица в пловдив ,излизам рано сутрин и един комшия ми вика ,колега дека ти е емблемата ?гледам много професионално ми я гепиха без драскотина,сега карам без емблема
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Аз пък от днес ще карам без тасове, щото някой ги е харесал вчера вечерта. 4 броя оригинални тасове назад, ся е грозна като смъртта
Само като си спомня, че на втория ден ми свалиха емблемата /задната не са успели, ама са си почовъркали с отвертката/ и сега и това и започва стабилно да ми писва...

Само като си спомня, че на втория ден ми свалиха емблемата /задната не са успели, ама са си почовъркали с отвертката/ и сега и това и започва стабилно да ми писва...
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
///M3 написа:Аз пък от днес ще карам без тасове, щото някой ги е харесал вчера вечерта. 4 броя оригинални тасове назад, ся е грозна като смъртта![]()
Свиквай колега,аз съм вече 2 стопа назад.
Колкото и да пишем и да плюем няма отърване.

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Тези, които са за бой, не са толкова наркоманчетата, колкото собствениците на магазини, които приемат и изкупуват такива неща... От тях тръгва всичко!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Колеги, от снощи и моята задна бастиса. Даже подозирам и кой може да е, но докато не се уверя, няма да има наказателна акция.
Та в тая връзка, кажете от къде да си взема от по-евтините? Ама да е нова, не пак някое наркоманче да я е свалило от друг колега...
ПС: Купувам и бухалка, че иде зима, ще сменям гумите, съответно и джантите с оригиналните тасове и за всеки случай.
Та в тая връзка, кажете от къде да си взема от по-евтините? Ама да е нова, не пак някое наркоманче да я е свалило от друг колега...
ПС: Купувам и бухалка, че иде зима, ще сменям гумите, съответно и джантите с оригиналните тасове и за всеки случай.

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
мръсни гадове, крадат емблеми все едно ще забогатеят за 15-20 лв... но на мен ако ми ги откраднат ще помисля върху този вариант..... без емблеми
http://i162.photobucket.com/albums/t261 ... C00846.jpg
http://i162.photobucket.com/albums/t261 ... C00848.jpg

http://i162.photobucket.com/albums/t261 ... C00846.jpg
http://i162.photobucket.com/albums/t261 ... C00848.jpg

- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
Мда, и цифричките ми ги няма. Дано за свещичка ползва "i"-то...
Както и да е, супер грозно е сега и утре ще обиколя някоя и друга морга, че цифри другаде няма къде да намеря. Само някой лепил ли е да каже как става. Емблемата ясно, ама цифрите не са като нея, та се чудя - със силикон ли, с някакво секундно лепило ли да ги лепя... моля за помощ с идеи.
Както и да е, супер грозно е сега и утре ще обиколя някоя и друга морга, че цифри другаде няма къде да намеря. Само някой лепил ли е да каже как става. Емблемата ясно, ама цифрите не са като нея, та се чудя - със силикон ли, с някакво секундно лепило ли да ги лепя... моля за помощ с идеи.

здр колега моите цифри бяха залепени със някакво двойно залепващо тиксо
а относно силикона ако ги лепиш със силикон избягвай да слагаш от този който е на кисилинна основа да не ти замине боята !!!
а също така според мен най-добрият вариянт е да отвориш чантата на жена си и да пробваш с капчица

а относно силикона ако ги лепиш със силикон избягвай да слагаш от този който е на кисилинна основа да не ти замине боята !!!
а също така според мен най-добрият вариянт е да отвориш чантата на жена си и да пробваш с капчица

BMW е автомобил но и девойкосъбирач !!!
http://jega123.hit.bg/angel%20eyes.html
http://jega123.hit.bg/angel%20eyes.html
ailqka00 написа:здр колега моите цифри бяха залепени със някакво двойно залепващо тиксо
Мерси колега, за риска със силикона не се бях сетил.
Хаха, идеята за чантата е добра. Жалко само, че синьото червило не е от най-популярните цветове, че и леко драснатата боя щях да си оправя.

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Как па един път нени нанесе бог да ги видиме как ни роват по колите бе техната ма==ца направо осакатяване па да видим да ли ще пипа после техната кожа

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2