Въпрос за регестрирането на една кола !!!
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Въпрос за регестрирането на една кола !!!
Колеги днеска една приятелка си купи кола утре ще я придружавам до кат за регестрация , но имам няколко въпроса ще се радвам компетентните от вас по тези въпроси да ми помогнат !
Колата е внос от Франция , имаме договора за покупко продажба м/у човека от които я купихме и французина и талона на колата с тези документи може ли да я регестрираме директно на името на моята позната или трябва и още нещо колата си е с френски номера още ...
Благодаря предварително на всички !!!
Колата е внос от Франция , имаме договора за покупко продажба м/у човека от които я купихме и французина и талона на колата с тези документи може ли да я регестрираме директно на името на моята позната или трябва и още нещо колата си е с френски номера още ...
Благодаря предварително на всички !!!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Превод на документите ще ви трябва 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Превод на документите ще ви трябва
само превод ли , няма ли проблем че колата е купена от еди кой си пък искаме да я регестрираме на името на момичето директно или тя като нее регестрирвана няма проблем?

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Легализацията на документите ти е 100%.Ще ти трябва и договор за покупко-продажба мужду старият собственик и твоята приятелка(ако нямаш такъв можеш да си го направиш преди да отидеш в КАТ-ама не си го чул от мен
)освен ако френските документи не са на името на твоята приятелка,в което се съмнявам...
Дано съм ти помогнал!

Дано съм ти помогнал!
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
martin_g60 написа:Легализацията на документите ти е 100%.Ще ти трябва и договор за покупко-продажба мужду старият собственик и твоята приятелка(ако нямаш такъв можеш да си го направиш преди да отидеш в КАТ-ама не си го чул от мен)освен ако френските документи не са на името на твоята приятелка,в което се съмнявам...
Дано съм ти помогнал!
да тва ме интерисува значи трябва и договор нищо че колата не е регестирана , има договор междо френския собственик и пича който я продава с него неможе директно на момичето значи така ли ?

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Договора трябва да е между последният собственик по талон и новият собственик-ако е на трето лице а не на твоята приятелка няма как тя да е регистрира на нейно име без пълномощно от този човек....
П.П Тя трябва да има някакъв документ за собственост
П.П Тя трябва да има някакъв документ за собственост
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
аз днеск купих една 7-ца от Франция,дадоха ми стария талон на колата на който самият собственик задрасква с химикал 4е колта ве4е не е негова с то4ен 4ас на договора,кто едното копие остана в него другото в мен.Колата има застраховка н стария собственик като тя е обща демек гражданска и каско на едно,а не като при нас.Н адоговор продава4 пише то4ен 4ас на проджбата с което застраховката отпада,с което з првя нова да се прибер.с нали4ния талон и новата застраховка се отива в нашия КАТ и се регистрир на новия собственик,допълнителна информация за то4ната процедур мога да дам след няколко дена като се прибера.Ако има нещо неясно мога да поясня с то4ните документи от тука до БГ.
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
Благодарение на един познат успяхме директно само с френския талон на колата да я регестрираме на момичето на името , и срещу 50лв естествено , доиде пича взе документите и парите отиде и след 1 час ни извика направо отзад да изчакаме само за номерата . Благодаря пак на колегите които ми помогнаха с инфо !!!!

9 мнения
• Страница 1 от 1