Едно е34 от Бургас :)
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Еии М3кова броня на е34
Браво важното да ти харесва
Мен лично лепенките през колата не ми допадат но тва си е въпрос на вкусс 

- Cosworth
- ентусиаст
-
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Cosworth написа:еее не е моя ма на един 4и4кано пак бива фаща окото на живо
..фаща окото колкото да го препсувам, че е осрал колата, но както каза Малкия

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Мда и аз мисля, че лепнките не са подходящи! Някакси...грозновато седят! Но важното е чичката да му се радва:)
А това на снимката чичката ли е?
А това на снимката чичката ли е?

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Хем //M-power хем Зендер и М3-броня, а за капак на всичко тея Вайпърски ленти.
Както се беше изразил Милър-а :''Само в БГ има повече м-пауъри, отколкото са произведени е цял свят''. Направо сме си таланти:!::!::!:
Въпрос на вкус
Както се беше изразил Милър-а :''Само в БГ има повече м-пауъри, отколкото са произведени е цял свят''. Направо сме си таланти:!::!::!:
Въпрос на вкус

а бе разбирачи
много яка е направена това че не ви харесва или можете да направите нещо по-добро на колите ви нека го видим иначе не се хвърляйте неподготвени....
слипкнот и моята бивша е с М3 брони и на събора където отиде с новия й собственик получавах ЛС с възхвали колко е яка на живо...така че трай си и на твоята кола си я направи както си искаш ти а не да даваш такива тъпи съвети...ела ме псувай ако искаш
иначе по темата колата е много яка само й разваля имиджа еблемата на БМВ дето трябва да се махне че нещо разваля цялата икона и си е перфект! Под капака как е? Само да не ми кажете че под капака е леш пък дадоха 1000 лв за да оправят външно...ако е така евала на мангала дет я държи ако не е така ЕВАЛА ПИЧАГА!
много яка е направена това че не ви харесва или можете да направите нещо по-добро на колите ви нека го видим иначе не се хвърляйте неподготвени....
слипкнот и моята бивша е с М3 брони и на събора където отиде с новия й собственик получавах ЛС с възхвали колко е яка на живо...така че трай си и на твоята кола си я направи както си искаш ти а не да даваш такива тъпи съвети...ела ме псувай ако искаш

иначе по темата колата е много яка само й разваля имиджа еблемата на БМВ дето трябва да се махне че нещо разваля цялата икона и си е перфект! Под капака как е? Само да не ми кажете че под капака е леш пък дадоха 1000 лв за да оправят външно...ако е така евала на мангала дет я държи ако не е така ЕВАЛА ПИЧАГА!
- Cosworth
- ентусиаст
-
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Е добре де нямаме ли правото да кажем собственото си мнение? Именно затова е форум-за да може всеки да изказва мнението си!
Поправи ме ако не е така!
Поправи ме ако не е така!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Той Гръка го е яд, че купи неговата в такова състояние и не можа да си продаде броните и да махне тунинга
и според мен колата прилича на нещо средно като "бърза" 520-ска, болезнено колидирала с най-блиския тунингмагазин ала 'Аутомания" (нека да греша, ама амортисьори и окачване ако не са от най-евтините, та да остане за "тунинг", ей пък на) и после размазана от валяк, последван от камионче на "Пътна сигнализация".
НО
наистина въпрос на вкус.
А и поначало аз съм малко консервативен, може би за младите това е мания, ама чак пък толкова да съм остарял
Ати

и според мен колата прилича на нещо средно като "бърза" 520-ска, болезнено колидирала с най-блиския тунингмагазин ала 'Аутомания" (нека да греша, ама амортисьори и окачване ако не са от най-евтините, та да остане за "тунинг", ей пък на) и после размазана от валяк, последван от камионче на "Пътна сигнализация".
НО

наистина въпрос на вкус.
А и поначало аз съм малко консервативен, може би за младите това е мания, ама чак пък толкова да съм остарял

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
така и така темата не отговаря на изискванията на форума...
има си опредено място за пускане на снимки, където всеки може да каже своя коментар и това е галерията или специялно отредената тема за тази цел в " извън темата"
има си опредено място за пускане на снимки, където всеки може да каже своя коментар и това е галерията или специялно отредената тема за тази цел в " извън темата"

13 мнения
• Страница 1 от 1