"изтекли" снимки на новото бугати

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Сеп 2009, 21:10

Bogat-Beden написа:
liloff написа:По темата: В този форум Ферарита не им допадат, Бентлита, Бугатита, някакви кенефи са тея коли ;) Ама Е30ката, през тапицерята на която виждат дунапрена, е номер 1 ;)
хаха,верно,верно :mhihi: :mhihi:

Да бе - само ретро БМВта широки по "метър малко" - тва махагона дето е всепризнато за лукс е ебахти пумията , по добре си е една хубава тенекия във интериора , да те подсеща да си копуваш бира в кенче ...
Но това Бугати наистина е недомислено - предницата горе-долу добре , малко бие на Ауди ама нали си е ВАГ . Но задницата е 1:1 със тази на Панамера , а това изобщно не ми харесва.Интериора създава впечатление за невероятно качество , но е прекално снобарски и изчистен за мен (не че на Бугати им пука за мене )
Днес разгледах по-обсотини клипове и снимки на Астън Мартин Рапид и просто не мога да остна равнодушен - е това наистина е еталон за 4врато купе , невероятна красота.

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 16 Сеп 2009, 22:58

Вътре интериора много дървен бре :mhihi: а после защо ни били изсечени горите :mhihi:
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Re:

Мнение от DjFace » 24 Сеп 2009, 23:29

Хаос написа:Вие сте деформирани е. Колата е не просто уникална, за разлика от недоразумението на дизайна на Вейрона, тя е невероятна! Това е може би една от най-красивите коли на планетата...

Но за повечето от вас ако не е черна, ако няма бъбреци и М емблема, не струва...

Дизайна е невероятен! Зашеметяващ. Това е едно чистокръвно Бугати, за хора с толкова много пари, че всяко извлечение на състоянието им ще е остаряло до прочитането му докрай...

Много е различно от фераритата, ламборгинитата, астъните и ролсовете и това го прави просто на едно друго ниво.

Идеята на Бугатито е да бъде хипер луксозна кола с невероятен звяр под капака. Екстравагантна, но стилна. Да казва - това съм аз, точно аз и никой друг!

:yes: абсолютно съм съгласен с теб колега! Много добре си го написал, поздравления!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Re: "изтекли" снимки на новото бугати

Мнение от sambeto » 24 Сеп 2009, 23:50

Не ми харесва...старото ми харесваше много повече.Тук задницата буквално копирана от някое Бентли !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Re:

Мнение от ивчо3 » 25 Сеп 2009, 11:11

Страхотна кола на външен вид, в сравнение с грозила Вейрон е в пъти по-добра. За съжаление интериора ми е противен с тази дървения, малки циферблати разположени по средата.

Предишна

Назад към Извън Темата