"изтекли" снимки на новото бугати
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bogat-Beden написа:хаха,верно,верноliloff написа:По темата: В този форум Ферарита не им допадат, Бентлита, Бугатита, някакви кенефи са тея колиАма Е30ката, през тапицерята на която виждат дунапрена, е номер 1
![]()
Да бе - само ретро БМВта широки по "метър малко" - тва махагона дето е всепризнато за лукс е ебахти пумията , по добре си е една хубава тенекия във интериора , да те подсеща да си копуваш бира в кенче ...
Но това Бугати наистина е недомислено - предницата горе-долу добре , малко бие на Ауди ама нали си е ВАГ . Но задницата е 1:1 със тази на Панамера , а това изобщно не ми харесва.Интериора създава впечатление за невероятно качество , но е прекално снобарски и изчистен за мен (не че на Бугати им пука за мене )
Днес разгледах по-обсотини клипове и снимки на Астън Мартин Рапид и просто не мога да остна равнодушен - е това наистина е еталон за 4врато купе , невероятна красота.
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Re:
Хаос написа:Вие сте деформирани е. Колата е не просто уникална, за разлика от недоразумението на дизайна на Вейрона, тя е невероятна! Това е може би една от най-красивите коли на планетата...
Но за повечето от вас ако не е черна, ако няма бъбреци и М емблема, не струва...
Дизайна е невероятен! Зашеметяващ. Това е едно чистокръвно Бугати, за хора с толкова много пари, че всяко извлечение на състоянието им ще е остаряло до прочитането му докрай...
Много е различно от фераритата, ламборгинитата, астъните и ролсовете и това го прави просто на едно друго ниво.
Идеята на Бугатито е да бъде хипер луксозна кола с невероятен звяр под капака. Екстравагантна, но стилна. Да казва - това съм аз, точно аз и никой друг!

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: "изтекли" снимки на новото бугати
Не ми харесва...старото ми харесваше много повече.Тук задницата буквално копирана от някое Бентли !
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4