Мegadeth в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 05 Май 2005, 14:18

аз искам Слипкнот в България и маската на Кори с автограф от него...
Live it like you Love it

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 05 Май 2005, 15:16

аз искам на азис да ода
ша го дават ли по-радиото
ако не с явор сме се разбрали
да ходим на славка калчева!!!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 05 Май 2005, 18:41

naskoksan написа:аз искам на азис да ода
Аз искам Гергана да ми пее в хола а Слави Трифонов да ми разправя вицове

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Май 2005, 20:46

мегадет са едни от най-лошо звучащите банди на концерт.. цялото им техническо свирене се слива и стаа ужасна какофония... колкото ги обичам на диск, толкова бях разочарован на живо...
алекс
трабант 601с
разни други возила

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 05 Май 2005, 22:51

blqsu4ko написа:аз искам Слипкнот в България и маската на Кори с автограф от него...

Е ти к'фо казаааа.... :mhihi: По вероятно е шефа на БМВ да дойде и на колене да ти поднесе връзка с ключовете за апартамента, апартамента на гаджето си (знам, че е ерген) и от гаража пълен с 50тина представителя на любимата марка.. :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 05 Май 2005, 23:10

Искам Рамщайн, Искам Металика ПАК. А че АЦъ/ДъЦъ ще си умрат без да дойдат и веднъж никой не го е еня!!!

Нищо лично към никого. И двете горни са ми любими!!!
...Тез` две бири `що ги каза ...?

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 05 Май 2005, 23:24

alx написа:мегадет са едни от най-лошо звучащите банди на концерт.. цялото им техническо свирене се слива и стаа ужасна какофония... колкото ги обичам на диск, толкова бях разочарован на живо...

Мотърхед по същия начин :arrow: всичко върти на 10.. и се чува само зомбирания глас на Леми.. "..the ace of spades.." :twisted: :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 06 Май 2005, 0:30

naskoksan написа:аз искам на азис да ода

КИЛ ДЪ ФИШ ,БРАТ :mhihi: С КЕПЧЕТО :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 06 Май 2005, 0:59

аз пък се надявах мейдън да дойдат това лято, но уви - оказаха се само слухове...:(
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 11 Май 2005, 2:50

Ето ви малко инфо за концерта на Megadeth в София: :arrow:

10 Май 2005

"Megadeth" ще изнесат концерт в България на 20 Юни 2005 в Зала "Фестивална".

С участието на групите:
Гранулом
Дейли НойзКлъб
Ес Джей Кей
Съфър Ейч

Цените на билетите са 20 лв. и 25 лв., а продажбата ще стартира на 16 май 2005 г.

Билети могат да бъдат закупени от НДК (Билетен център), "Фънкис Мюзикхол", Зала "Фестивална" (в деня на концерта), както и в музикални магазини в страната.

Мегадет е от групите, които по своето величие се равнява на Металика и Айрън Мейдън. Доказателство за това е култовата фигура на основателят, китарист и солист на Мегадет, Дейв Мъстейн.

През 1981 той, заедно с Джеймс Хетфийлд и Ларс Улрих сформират легендарната Металика.

Две години по-късно обаче, амбициозният Мъстейн решава да напусне групата и заедно с Дейв Елефсън сформира своя собствена банда, която наричат Мегадет.

Дори само по името може да се съди за стила и музиката им - име предвещаващо мощен и разбиващ метал.

Мегадет са заслужили своето място в историята на рока с многобройните си хитови парчета, албуми и концерти. Въпреки огромната популярност на Металика по това време, Мегадет създават музика, отличаваща се от тяхната.

Намаляват прогресив рок звученето и наблягат на музикалните умения, увеличават темпото, а текстовете им са силни и въздействащи, притежаващи характерен емоционален заряд.

Те са своебразен бунт срещу границите и нормите на обществото, в което живее.

В средата и края на 80-те години, Мегадет се превръща в една от групите с най-голямо влияние и популярност на световната рок сцена.

Албумите които издават, стават поне златни, а продадените им концерти в Америка са все по-грандиозни. Славата им преминава океана и Мегадет се превръщат в истински световни мега-звезди.

През годините състава на групата доста сменя облика си. 1984 е годината, в която издават дебютния си албум "Killing Is My Business...And Business Is Good!", който се продава невероятно добре.

Той получава отлични отзиви не само в специализираните списания за хеви метъл, но и в популярните музикални издания.

Това е албума, който е необходим на групата, за да бъдат забелязани от по-големите и влиятелни компании в този бизнес.

През 1986 г. групата записва албума "Peace Sells... But Who's Buying?", считан и до днес от критиката за един от най-великите метал албуми на всички времена.

Скоро подписват с "Кепитъл Рекърдс", които откупуват правата на "Peace Sells... " от "Комбат" и го преиздават отново, като този път той достига платинени продажби. Но този успех е само началото на нещо огромно.

Мегадет се нареждат до титаните на тежкия рок Антракс, Металика и Слеър и заедно образуват "великата четворка".

През 1988 г. Мъстейн отново сменя състава на групата, точно преди да издадат третия си албум "So Far, So Good... So What", който отново става платинен.

В него на мястото на барабаниста Джеф Янг и китариста Чък Белър идват Ник Менца и виртуозният китарист Марти Фрийдман.

Не са малко музикантите свирили в Мегадет през годините, но въпреки многобройните промени през цялото това време запазват стила и феновете си.

За разлика от Металика, те не правят компромис като смекчават звученето в името на комерсиализма. Издаденият през 1990 г. "Rust in Peace" е дори по-твърд от предшестващите го албуми.

Той също така е считан за един от най-съвършените по отношение на техниката на свирене. През Юли 1992 г. излиза "Countdown to Extinction".

Той се превръща мигновено в хит на пазара и освен, че достига №2 в престижната класация на Билборд, става и мултиплатинен по продажби.

Това е най-огромното постижение на Мегадет до момента, с което окончателно завладяват публиката и я печелят на своя страна.

През 2000 г. прекратяват договора си с "Капитол Рекърдс" като издават албум със своите "най-големи хитове", който се казва "Capitol Punishment: The Megadeth Years".

Почти веднага след това подписват със "Сенкчъри Рекърдс" и през 2001 г. на пазара излиза "The World Needs a Hero".

Започват да водят свое предаване по MTV, както и откриват рекламно рок радио.

Дали заради по-голямата си популярност или заради музиката си, но те остават идоли и на сегашното поколение влюбени в музиката млади хора.

През 2002 г. Дейв Мъстейн официално обявява, че напуска групата поради сериозна травма на лявата ръка, но за огромна радост на хилядите фенове по цял свят само година по-късно отново се завръща в групата.

Резултатът е много успешния "The System Has Failed" излязъл свят през 2004 г. По този повод Дейв каза "Мегадет се възроди от пепелта си".

За това турне се говори отново, че е последното в историята на Мегадет и след това, всеки от групата ще се занимава със свои собствени проекти.

Вярно или не, все пак радостното е, че и българските фенове ще могат да видят на живо любимците си, за първи а може би и за последен път.

Копнато от gbg.bg ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Юни 2005, 0:49

Така де...
Някой ще ходи ли ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Предишна

Назад към Извън Темата