Колеги малко инфо ако може!
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Колеги малко инфо ако може!
Пуснал съм такава тема и в сервизно обслужване,но понеже е по рядко посещаван раздел я пускам тук,ако модераторите решат да ми махнат другата.Историята е следната:
Реших да си боядисам тавана на Мини Купара черен тъй като по ми харесва и имам питане към запознатите с автобоядисването,а именно колко грама боя без лака(черна база) отива(грубо сметнато)за боядисването на таван на Мини Купър със соларен покрив, и капачките на огледалата защото майстора който ми пръска тавана ми обяснява(понеже се чуди как да оправдае баснословната цена която ми поиска) че за въпросният таван и 2-те капачки отишли 500грама боя
като се има впредвид че 2/3 от тавана е стъкло,направо не знам какво да кажа,шокиран съм,накъде вървим нямам идея!
Реших да си боядисам тавана на Мини Купара черен тъй като по ми харесва и имам питане към запознатите с автобоядисването,а именно колко грама боя без лака(черна база) отива(грубо сметнато)за боядисването на таван на Мини Купър със соларен покрив, и капачките на огледалата защото майстора който ми пръска тавана ми обяснява(понеже се чуди как да оправдае баснословната цена която ми поиска) че за въпросният таван и 2-те капачки отишли 500грама боя

- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Re: Колеги малко инфо ако може!
Ти само на един бояджия ли ще се довериш? много грешно според мен.!
Ходи до няколко, виж какво ще ти кажат, виж офертите и сравни!
И задължително в КАМЕРА! малко по скъпо (макс стотина лв.) понеже наемаш камерата, но си заслужава, по добре отколкото да имаш **** в боята по тавана.
Колко ти каза майстора? Според мен към 200лв. ще те оправят!
Ходи до няколко, виж какво ще ти кажат, виж офертите и сравни!
И задължително в КАМЕРА! малко по скъпо (макс стотина лв.) понеже наемаш камерата, но си заслужава, по добре отколкото да имаш **** в боята по тавана.
Колко ти каза майстора? Според мен към 200лв. ще те оправят!
2 мнения
• Страница 1 от 1