Колеги малко инфо ако може!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Колеги малко инфо ако може!

Мнение от galant » 29 Сеп 2009, 10:01

Пуснал съм такава тема и в сервизно обслужване,но понеже е по рядко посещаван раздел я пускам тук,ако модераторите решат да ми махнат другата.Историята е следната:
Реших да си боядисам тавана на Мини Купара черен тъй като по ми харесва и имам питане към запознатите с автобоядисването,а именно колко грама боя без лака(черна база) отива(грубо сметнато)за боядисването на таван на Мини Купър със соларен покрив, и капачките на огледалата защото майстора който ми пръска тавана ми обяснява(понеже се чуди как да оправдае баснословната цена която ми поиска) че за въпросният таван и 2-те капачки отишли 500грама боя :shock: като се има впредвид че 2/3 от тавана е стъкло,направо не знам какво да кажа,шокиран съм,накъде вървим нямам идея!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Re: Колеги малко инфо ако може!

Мнение от skate » 29 Сеп 2009, 14:29

Ти само на един бояджия ли ще се довериш? много грешно според мен.!

Ходи до няколко, виж какво ще ти кажат, виж офертите и сравни!

И задължително в КАМЕРА! малко по скъпо (макс стотина лв.) понеже наемаш камерата, но си заслужава, по добре отколкото да имаш **** в боята по тавана.

Колко ти каза майстора? Според мен към 200лв. ще те оправят!

Назад към Извън Темата