Нов и интересен вид бизнес
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Re: Нов и интересен вид бизнес
nakoone написа:MLM идеята (Multi Level Marketing)
За това ли става въпрос?
Не бъди толкова потаен.
може би пък да го е хванал срам бе....отиди на посоченото място и това е,аз нямам възможност пък и съм малък,но се пак ми е любопитно ?
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
Да, представяш ли си, лесен бизнес, не се влагат пари, не се работи много, много печалби, а простите българи работят за мизерната заплата от 600лв.
ПС: Да не пускате проектозакон за легализиране на наркотиците
.

ПС: Да не пускате проектозакон за легализиране на наркотиците

не знам ама форума ще се напълни със М-ки ся като секи фане бизнес ...
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
и тука се напълни с наркомани
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Всеки си решава сам за него си колеги дали иска да дойде да види за какво става въпрос. Не съм опрял пистолет на никой в челото 
п.п. ако се развият нещата добре смятам другата година да карам не само м-пакет кола

п.п. ако се развият нещата добре смятам другата година да карам не само м-пакет кола
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
И още нещо - като отидох за първи път и на мен не ми бяха дадени подробности, но на края разбираш, че това е било правилно 

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
paco_sf написа:Всеки си решава сам за него си колеги дали иска да дойде да види за какво става въпрос. Не съм опрял пистолет на никой в челото
Я по-добре кажи тук за какво става въпрос да ти се разяснят нещата, докато е време, че като гледам как са те надъхали, догодина по това време в най-добрият случай да си караш същата кола, да си се набутал с някоя друга стотачка, и да се ядосваш за изгубеното време

- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
deyan-enchev написа:Аз съм по склонен да вярвам че е новия бизнес на LR
Prekysvach написа:LR
Явно бая народ знае за тая схема. Аз чакам да видя как ще се развие при едни мои приятели, които се хванаха, защото съм меко казано скептично настроен.

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Пак ли се завръща ´´Проксима´´ или както сега и е там името на новата пирамидална финансова организация.
Мои познати финишираха с по 20-30-50К лева загуби от подобна финансова авантЮра.Първо те викат индивидуално на срещи с костЮмирани представители,които да ти кажат защо си ´´избран´´,после следват още срещи на които носиш все по-големи суми за да докажеш лоялността си към идеята.Доста от познатите казват че след срещи са се чуствали като леко упоени,като че ли им е въздействано по някакъв начин.
Интересно защо този вид измами се зараждат по време на големи финансови кризи и как има толкова балъци всеки път.
Както казва един колега по-горе---другите по-глупави ли са да работят за 500-600 лева на месец,ако има схеми за бързо забогатяване.
Предизвиквам автора на темата да не говори като шестокласник а да сподели за какво иде реч,щом всичко е законно ,чисто и некриминално окачествено.Ако ще е толкова сигурна работата,едва ли ще му намалеят приходите.
Ако не ,ще помоля модератор да вземе мерки,защото този вид рекламиране на скрита финансова дейност се преследва от закона.
Мои познати финишираха с по 20-30-50К лева загуби от подобна финансова авантЮра.Първо те викат индивидуално на срещи с костЮмирани представители,които да ти кажат защо си ´´избран´´,после следват още срещи на които носиш все по-големи суми за да докажеш лоялността си към идеята.Доста от познатите казват че след срещи са се чуствали като леко упоени,като че ли им е въздействано по някакъв начин.
Интересно защо този вид измами се зараждат по време на големи финансови кризи и как има толкова балъци всеки път.
Както казва един колега по-горе---другите по-глупави ли са да работят за 500-600 лева на месец,ако има схеми за бързо забогатяване.
Предизвиквам автора на темата да не говори като шестокласник а да сподели за какво иде реч,щом всичко е законно ,чисто и некриминално окачествено.Ако ще е толкова сигурна работата,едва ли ще му намалеят приходите.
Ако не ,ще помоля модератор да вземе мерки,защото този вид рекламиране на скрита финансова дейност се преследва от закона.
jordanpar написа:Пак ли се завръща ´´Проксима´´ или както сега и е там името на новата пирамидална финансова организация.
Аз предлагам темата да остане отворена и колегите които отидоха на срещата да споделят за какво иде реч.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Дайте няква насока поне
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
мислете бе хора. за това са ви дадени тия глави (горни).
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2