Gobal Markets

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Gobal Markets

Мнение от mangini » 01 Окт 2009, 12:48

Значи това е компания, занимаваща се с търговия с акции и ми е интересно дали някой е имал някакви отношения с нея, по-конкретно ползване на пари от ваша сметка за извършване на транзакции. По принцип знам, че има такава практика, при която човекът, който играе с вашите пари всеки път взима процент от таксата за извършването на транзакция. Питам, защото от известно време получаявам обаждания от Николай Сачански-представя се от името на тази компания, оставил ми е телефон и координати, предлага ми и среща в офиса му и се чудя дали някой по някакъв начин се е свързал с този човек или това е поредната телефонна измама? По принцип не бих се вързал на някой, който по телефона ми обещава каквото и да било, но човека предлага срещи и все пак се представя от името на реално съществуваща компания. Интересно ми е да видя мненията ви.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е(90)335I
Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников

Re: Gobal Markets

Мнение от OxoBoxo » 01 Окт 2009, 14:05

На мен също ми се обаждат през ден, ама е някъв Величков. Вече почват да ме дразнят с постоянното си звънене :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 01 Окт 2009, 14:15

Поредната пирамида според мен. :bang: :bang: :bang: :evil: :ranting:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Окт 2009, 17:37

мислете бе хора - всеки "бизнес" които е опрял до там да прави "колд колинг"- обаждане без да сте му казвали да ви се обади- си търси жертви.

интересно е как младото поколение не се хваща на най-новото - емайлния спам, но от време на време телефонния (по-стария) успява... представям си какво ще стане като тръгнат да ви звънят на вратите (най-стария)... :lol:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 01 Окт 2009, 19:49

Тия са ми досаждали и на мен. Същата фирма. Брокери-посредници. Минималната сума, с която работеха мисля беше тогава около $40000. После имаше "примоция" - наполовина. Та така, хубаво те е канил, но дали ти е споменал за каква сумичка става въпрос?

:angel:

Назад към Извън Темата