Gobal Markets
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Gobal Markets
Значи това е компания, занимаваща се с търговия с акции и ми е интересно дали някой е имал някакви отношения с нея, по-конкретно ползване на пари от ваша сметка за извършване на транзакции. По принцип знам, че има такава практика, при която човекът, който играе с вашите пари всеки път взима процент от таксата за извършването на транзакция. Питам, защото от известно време получаявам обаждания от Николай Сачански-представя се от името на тази компания, оставил ми е телефон и координати, предлага ми и среща в офиса му и се чудя дали някой по някакъв начин се е свързал с този човек или това е поредната телефонна измама? По принцип не бих се вързал на някой, който по телефона ми обещава каквото и да било, но човека предлага срещи и все пак се представя от името на реално съществуваща компания. Интересно ми е да видя мненията ви.
- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е(90)335I
- Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников
Re: Gobal Markets
На мен също ми се обаждат през ден, ама е някъв Величков. Вече почват да ме дразнят с постоянното си звънене 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Поредната пирамида според мен.

мислете бе хора - всеки "бизнес" които е опрял до там да прави "колд колинг"- обаждане без да сте му казвали да ви се обади- си търси жертви.
интересно е как младото поколение не се хваща на най-новото - емайлния спам, но от време на време телефонния (по-стария) успява... представям си какво ще стане като тръгнат да ви звънят на вратите (най-стария)...
интересно е как младото поколение не се хваща на най-новото - емайлния спам, но от време на време телефонния (по-стария) успява... представям си какво ще стане като тръгнат да ви звънят на вратите (най-стария)...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Тия са ми досаждали и на мен. Същата фирма. Брокери-посредници. Минималната сума, с която работеха мисля беше тогава около $40000. После имаше "примоция" - наполовина. Та така, хубаво те е канил, но дали ти е споменал за каква сумичка става въпрос?

5 мнения
• Страница 1 от 1