Рийдърс Дайджест
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Re: Рийдърс Дайджест
Overburner - NX написа:Мисля,че беше Октомври.
На повечето пише "да се изпрати до 7 дневен срок за участие",а без да пращам пак си участвам.
Явно съм гъзар/мутра/тарикат.
Да не би тогава да имаш рожден ден?
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Не бях сигурен, но ми се струва, че са във фалит. Проверих в чичо Гуги и ето: http://news.expert.bg/n257432/
Изводите си направи сам!
Изводите си направи сам!
ktv написа:saleen написа:http://www.izlugan.com/?go=signals&p=profile&searchText=&signalId=246 ето едно занимателно четиво![]()
За съжаление не можах да заредя този линк, защото ми се включва антивирусната за наличие на заплаха. Няколко пъти. Внимавайте!
Пускам само първия пост от въпросния линк...
Здравейте, първо да поздравя създателите на сайта, браво,така се работи в Европа! И така, по темата. Въртяха се разни банери по интернет пространството за регистрация в някаква томбола на уважаваната от мен издателска къща Рийдърс Дайджест. Естествено като всеки нормален българин и човек при безплатна регистрация и примамливи награди човек се регистрира. Регистрирах се и аз. И след около 15-ина дни, получавам бележка от пощата, че имам пратка за мен. Учудих се, защото ако бях спечелил поне и-мейл щях да имам. На бележката пишеше подателя и каква е пратката. Кутия с тегло мисля 1.25 кг. Отидох до пощата с бележката, жената учтиво ми даде кутията, всичко наред, но ми направи впечатление колко много подобни кутии имаше в стаята. Кутията е с размер като на по голяма енциклопедия бяла картонена залепена със тиксо с надпис Рийдърс Дайджъст (РД както ще наричам за по напред ). Близък роднина работи в БТК, тъй като в Казанлък са в една сграда и отидох при него, отворих кутията и о чудо ! Напълно не нужна книга "30 минути на де за здраво сърце" с учтиви бележки обясняващи и подчертаващи, че аз един вид съм си я поръчал тази безполезна книга!!! Казвам безполезна със съзнанието, че съм на 21 години активно спортуващ волейбол,и водещ не заседнал тип живот човек.И стигнах до бележката най-отдолу на която пишеше че аз трябва да заплатя с пощенски запис или наложен платеж сумата от 43.55 лв. Е това, ме хвърли наистина много назад в развитието ми. Жената от пощата ми каза че се заплаща но не и такава сума. Реших да се обадя до офиса на РД и учтива госпожица ми отговори, естествено си подадох оплакването най-учтиво и я попитах "Добре де, никъде не съм поръчвал книга, защо сте ми я пратили"? И отговора и най-нагло беше, "Ами господине, Вие сте си я поръчали" Учудване от моя страна, и въпрос- Къде съм я поръчал,в сайта ли ?! Защото аз се регистрирах за томбола не съм поръчвал книга !!! Отговора и беше твърд и убедителен че съм си я поръчал.Казах и - Е , да ако е написано между редовете че поръчвам книга,може.И тук дойде кулминацията и наглостта от тази девойка,"Ами да,ще четете между редовете,току така не се раздават коли и пари !!! Лелелелеле, паднах от стола,значи тези мизерници искат да си набавят парите за томболата като лъжат хората !!! Ейййй сигурно от държавата родина на фирмата, Канада или САЩ , ще затворят филиала тук ако разберат.Последните думи ми бяха- Няма да я платя и няма да я върна " Защото ако искам да я върна трябвало да отида да я върна,да дам 5.5 лв (мизерна сума ,но е важен принципа ) и те след около месец да ми върнат въпросните 5 и 50 лв.Казах и че този филм няма да се прожектира, а тя ми каза че по съдебен път щели да си вземат парите,казах и че е добре дошла,и който дойде ще му дам книгата,както е опакована но вкъщи ще дойде да си я вземе няма аз да им я нося ! И така,ако Ви дойде някаква такава пратка да знаете за какво става въпрос.
Да караш Peugeot е страст!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Тея педерасти зарибиха баба ми. А какво да прави стара жена, освен да им вярва и да се занимава да им праща писма, вярвайки, че ще спечели джакпота. Не я обвинвам. Но тея са такива големи педерасти, че не е истина. Съветвам никой да не се занимава с тях! Пращат ти книги - подаръци, разни игрички, карти, химикалки - подаръци, ама си плащаш да ти ги дадат от пощата! Ай ще ги е..........

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Тия томболи са големи простотии... в началото пробвах,ама те не те оставят на мира с години.Пускат ли пускат некви пликчета в пощите на хората и всеки път пишат че това ти е последният шанс за многото пари 

- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

и един

bobi_maxo написа:Не бях сигурен, но ми се струва, че са във фалит. Проверих в чичо Гуги и ето: http://news.expert.bg/n257432/
Изводите си направи сам!
Точно това и аз щях да кажа, май фалират тия наглеци.
- крив кюнец
-
Тошко Цеков колко хартия е споразил, колко писма ми е пратил...
и звънях да ме отпишат от базата данни и не ме отписаха. Сега мисля да ги събирам и да си им ги върна един ден 

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
И на мен пращаха ,пращаха и спряха.Тия са големи мошенници.
Ако чакаш да спечелиш ,може да спечелиш само това
Ако чакаш да спечелиш ,може да спечелиш само това

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Книгите са им добри
макар да са кинта, ама верно с тия писма леле колко хартия , който не е получавал няма да повярва. И какво внимание към отпечатването
, верно човек ако не е в час със себе си ще повярва , че чичко Цеков лично се е погрижил за всичко, за благото на народа.. 
От самото начало им преглеждах само офертите за книгите, две ми харесаха и си ги взех, останалото чакащо изпращане настрана...
От година едно-две писма да са пратили, май победих системата..
Хайде със здраве!

От самото начало им преглеждах само офертите за книгите, две ми харесаха и си ги взех, останалото чакащо изпращане настрана...

От година едно-две писма да са пратили, май победих системата..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Книгите им верно са добри ама начина по който зарибяват не е коректен
Наивната ми майка се вкара в адския филм покрай тея работи-сума ти и време пращаха талони и писма за участие

Честно казано мен хиляди други брошури в пощата ме дразнят много повече. Кое е странното? Хората търгуват онлайн. Никой не те кара да плащаш, когато не искаш даден продукт, не го вземаш, връщаш го или каквото и да е....ако не се лъжа, дори в 15 дневен срок от получаването му можеш да го върнеш без да го платиш. Предостатъчно ми е да прочета някоя от книгите им
И все пак, имам някои много хубави и луксозни издания от тях, и то защото аз съм ги поискала, преценила съм, че трябва да ги имам, че децата ми искам да четат хубави книги и така...и никога не съм се чувствала притисната, изнудена, измамена или кой знае какво....

тия риидър дайджетс и мене много ме дразнат. само ми спамят пощата във входа и учудващо често се сещат да ми пратат смс. Даже Мтел и Глобул не са толко загрижени за мене 

ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
ktv написа:Overburner - NX написа:Мисля,че беше Октомври.
На повечето пише "да се изпрати до 7 дневен срок за участие",а без да пращам пак си участвам.
Явно съм гъзар/мутра/тарикат.
Да не би тогава да имаш рожден ден?
Да,но в ирата участва майка ми(която пък имаше на 28 септември).
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
krilce написа:тия риидър дайджетс и мене много ме дразнат. само ми спамят пощата във входа и учудващо често се сещат да ми пратат смс. Даже Мтел и Глобул не са толко загрижени за мене
Но виж да закъснееш за някоя банка ще видиш що е внимание

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2