Чувствувате ли се като ....
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Чувствувате ли се като ....
Е.Димитров написа:Projektzwo написа:Е.Димитров написа:Projektzwo написа:г-н Димитров, всъщност имам опасения, че сте силно комплексирана личност...
Абе на тебе даже заглавието не мога да ти издокарам,сам ли го измисли или някое по-умно животинче с опит в държенето на писалка ти помогна?
Всъщност съм комплексиран само от това че имам по-голяма пи**шка от повечето "мъже " (а и подозирам от няколко жени)тук,комплексирам съм защото цял живот слушам от индивиди като че да си "тънкопиш**ковец " и "без**пишковец" е многУ престижно...всъщност се отървавам от тоя комплекс напоследък...
надявам се с това мнение успешно успя да избиеш поредния копмлекс...
Попитай...ъъъ...жена си????
След като имаш проблеми със психиката , иди на доктор - не съсипвай форума

krystal написа:Не, не се чувствам заложник.
Отдавна спрях да се вълнувам от малоумни политици, чиито главни букви, постоянно се сменят.
помниш ли, вав една тема за гласуванията , ти казвах 4е , напразно си дерем гарлата

- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Аз пък съм супер доволен от Бат Бойко. Никой досега не е правил такива промени още в самото начало, ще видите резултатите ще доидат по-късно.
Естествено че трябва да се вдигне акциза на някой неща да влязат приходи в тая държава, нали *ибаните КОМУНИСТИ оставиха бюджета на нула, от къде да се вземат сега тия пари. Има няма 2-3 месеца е новата власт, вие очаквате да намалят акцизи и цени и да вдигнат заплатите. Е как бе, и магьосник не може да ни изведе от тая ситуация толкова бързо, трябва да стискаме зъби и да се надяваме че до 2013 (края на Мандата и края на първите Оперативни програми от ЕС на стойност 7 млрд. лева) нещата ще се оправят. Ако и тогава не стане - жална ни майка на всички, ако пак дойдат некви комунисти на власт дезертирам в Антарктида

Едит: Колегата Е.Димитров какво мисли по въпроса?
Естествено че трябва да се вдигне акциза на някой неща да влязат приходи в тая държава, нали *ибаните КОМУНИСТИ оставиха бюджета на нула, от къде да се вземат сега тия пари. Има няма 2-3 месеца е новата власт, вие очаквате да намалят акцизи и цени и да вдигнат заплатите. Е как бе, и магьосник не може да ни изведе от тая ситуация толкова бързо, трябва да стискаме зъби и да се надяваме че до 2013 (края на Мандата и края на първите Оперативни програми от ЕС на стойност 7 млрд. лева) нещата ще се оправят. Ако и тогава не стане - жална ни майка на всички, ако пак дойдат некви комунисти на власт дезертирам в Антарктида

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
krystal написа:Защо ние, обикновените българи, трябва да се срамуваме, че политиците ни са задници? Всеки народ си заслужава управниците.
Хората са еднакви по цял свят - завист, престъпления, омраза има ги във всяка една държава - и ми е много странен факта, когато повечето българи си мислят, че сме една идея по-долни от другите народи и че другите са идеални, а ние имаме всички възможни пороци на света. Самочувствието ни е ниско и ни се струва, че всички други са по-добри от нас. А това не е така. Може да не сме по-добри, но не сме и по-лоши. Не е вярно, че корупцията и престъпността сме ги измислили ние, за да си посипваме веднага главата с пепел - ето, само у нас е така. Единственото, което ме дразни у средностатистическия българин, е чуждопоклонничеството - безрезервното приемане на всичко чуждо като по-добро.
В подкрепа на това мнение, изгледайте тези клипчета, да се уверите, че няма нищо случайно и всичко е режисирано в световен мащаб.
http://www.youtube.com/profile?user=dok ... =playlists
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
speedmaniac написа:Аз пък съм супер доволен от Бат Бойко. Никой досега не е правил такива промени още в самото начало, ще видите резултатите ще доидат по-късно.
Естествено че трябва да се вдигне акциза на някой неща да влязат приходи в тая държава, нали *ибаните КОМУНИСТИ оставиха бюджета на нула, от къде да се вземат сега тия пари. Има няма 2-3 месеца е новата власт, вие очаквате да намалят акцизи и цени и да вдигнат заплатите. Е как бе, и магьосник не може да ни изведе от тая ситуация толкова бързо, трябва да стискаме зъби и да се надяваме че до 2013 (края на Мандата и края на първите Оперативни програми от ЕС на стойност 7 млрд. лева) нещата ще се оправят. Ако и тогава не стане - жална ни майка на всички, ако пак дойдат некви комунисти на власт дезертирам в Антарктида![]()
И аз съм на това мнение, бат Бойко е умен, интелигентен, съобразителен, скромен, народен човек, с малко ниско самочувствие, винаги съумява да прехвърли негативите от предишното управление на себе си и както казва другия мастит бивш премиер, който много уважавам- Симеон Сакскобургготски "вервайте ми", трябва да му повЕрвате, че ще оправи българия и всички нас.

ивчо3 написа:speedmaniac написа:Аз пък съм супер доволен от Бат Бойко. Никой досега не е правил такива промени още в самото начало, ще видите резултатите ще доидат по-късно.
Естествено че трябва да се вдигне акциза на някой неща да влязат приходи в тая държава, нали *ибаните КОМУНИСТИ оставиха бюджета на нула, от къде да се вземат сега тия пари. Има няма 2-3 месеца е новата власт, вие очаквате да намалят акцизи и цени и да вдигнат заплатите. Е как бе, и магьосник не може да ни изведе от тая ситуация толкова бързо, трябва да стискаме зъби и да се надяваме че до 2013 (края на Мандата и края на първите Оперативни програми от ЕС на стойност 7 млрд. лева) нещата ще се оправят. Ако и тогава не стане - жална ни майка на всички, ако пак дойдат некви комунисти на власт дезертирам в Антарктида![]()
И аз съм на това мнение, бат Бойко е умен, интелигентен, съобразителен, скромен, народен човек, с малко ниско самочувствие, винаги съумява да прехвърли негативите от предишното управление на себе си и както казва другия мастит бивш премиер, който много уважавам- Симеон Сакскобургготски "вервайте ми", трябва да му повЕрвате, че ще оправи българия и всички нас.Пиша България с малко "б", защото тази държава отдавна се превърна в протекторат на чужди интереси и не си правете илюзиите, че е възможен друг тип на управление, освен статуквото, което насила ни беше натресено преди 20 години.
Вервам, че ако ти дойдеш на власт - за 1 година и САЩ ще изпреварим, и Китай

Колкото и да се напъваме - малка държава сме и това има своите негативи.

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
speedmaniac написа:Аз пък съм супер доволен от Бат Бойко. Никой досега не е правил такива промени още в самото начало, ще видите резултатите ще доидат по-късно.
Логиката е сбъркана като цяло

Идеята да се вдигнат акцизите на алкохола и цигарите е да се намали тяхното потребление. Мислим за здравето нали? Намаляме потреблението на акцизни стоки, намлят се и постъпленията в хазната...идеалния вариант е когато тези постъпления клонят към "0". Нали това е идеята на акциза, а именно да ни отказва. Тогава нацията не пуши не пие и сме в идеално здраве. Само ядем, спим, работим и.....

Паралелно с това се засилва контрабандата на същите тези стоки. Следователно увеличава се дялът на сивата икономика. Създаване не само на алкохолна, ами и на цигарена мафия.
Ама те пък щели да засилят контрола по митниците....да бе

Ама въпреки това г-н Дянков, набързо направи изчисления колко ракия ще се изпие и колко цигари ще се изпушат, та даже сметна и колко пари ще влезнат в хазната. Само че тези сметки ще му излезнат криви

С увеличаване на акциза директно се удря по главата на Булгартабак, който от своя страна налива стабилно количество пари в държавната хазна под форма на данъци. Та всичко май е танто за кукуригу.
Вдигането на акцизите е пряко наложено от ЕС. Тука Дянков няма кво да се оправдава с хазната...всичко се прави под диктовката на ЕС.
Или гледано от моята гледна точка. Преди пушех по кутия и половина на ден, сега от няколко месеца не пуша въобще по простата причина, че и колкото и да ми се пуши нямам намерение да пълна гушата на държавата под формата на глупави данъци и акцизи, същото важи и за контрабандата. Взимат цигари от Украйна за по 1 лев кутията, тук се продава по 3 лв...еми и на тая схема не съм навит.

Така, че да се очаква да се вдигнат заплатите от вдигането на акцизите е меко казано смешно...ели пък да се напълни хазната. По скоро определен кръг хора ще се напълнят с пари, ще си карат последните модели Х5,Х6, 7-ци,ЦЛК-ата, Брабуси и т.н., а обикновения човечец ще върви с наведена глава по тротоара и ще се вглежда за някой недоизпушен фас.

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
flame написа:Вервам, че ако ти дойдеш на власт - за 1 година и САЩ ще изпреварим, и Китай![]()
Колкото и да се напъваме - малка държава сме и това има своите негативи.
Благодаря за номинацията, той и Мони Паси по същия начин предложи Симеон Сакскобургготски за президент на ЕС, но моят интелект, възможности и опит в политиката не могат да се сравняват с тези на монарха, а бат Бойко правилно казваше на среща в Чикаго "В България остана само лошия човешки мат`рял" , толкова лош, че гласува за него и партията му с голямо мнозинство. Замисляте ли се върху тези думи? Те отразяват истинската същност на този, който ги изрече и на цялата управляваща върхушка - Всички ние за тях сме само един човешки материал, обезличени, без права, зомбирани, обезкуражени, с нас постъпват като някоя вещ, която може да се експлоатира до последно и след като се бракува, директно в коша на боклука. Имаше една приказка, която лично не споделям за вярна и тя е "Какъвто народа, такива и политиците му, или всеки народ си заслужава управляващите", абе с няколко думи мат`ряла ни е един и същ, ама някои се смятат за по-равни. Относно САЩ си в грешка. Не ние, те ще стигнат нашето положение и това е само въпрос на малко време, когато се спука и последния финансов балон. Китай, както страните от ОПЕК държат в ръцете си САЩ, достатъчно е да променят активите си от долари в някоя друга валута и това ще предизвика и без това неизбежния фалит на САЩ.
Последна промяна ивчо3 на 08 Окт 2009, 15:50, променена общо 1 път
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Емиграция му е майката, колкото и да не сме китки за мирисане, не заслужаваме такива управляващи-не визирам само сегашните, ами всичките от последните 20 години.
Но, както казал един умен човек-"Трябва да се радваме, че тези субекти са станали политици, а не лекари или инженери, защото тогава безхаберието и некадърността им щяха да ни костват много повече" 

Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ми колега,като всеки знае че комунистите(то такива няма) са грабили,и казват че са ограбили,значи да си ги вземат от тях,що аз пак трябва да давам???
Ами акциза за бензина-да ни отучат да караме-интересно,по бедните няма да карат,но пък цените като лавина ще се вдигнат заради акциза с бензина,до годината падал акциза за автомобили над 150 коня...е то ако падне ,друг налог ще дойде(като гледам как се добавят нови налози)ама едвали ще има смисъл-при висока цена на горивата не вярвам някой да си взема мощен автомобил,еле пък от тоя форум