Тема за размисъл, равносметка и промяна?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: Тема за размисъл, равносметка и промяна?
Проблема не е в децата, а в родителите, всички се раждат равни, после си зависи какво ще стане от теб, според родителите ти, защото както се казва първите 7 години са най-важни 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: Тема за размисъл, равносметка и промяна?
Няма как да се боря освен от време на време със забележки .
Първото което ми и два на ум е , че все пак няма лошо обществото да произвежда повече работна ръка .
Някога всички трябваше да са "учени за да не работят " и затова сега има вишисти, които работят всякаква нискоквалифицирана работа а други се пробваха в чужбина.
Проблема с простотията ...нямам идея как ще се реши !
Камери , следене , подслушване ....
Съдия изпълнители / през ноща за по-буйните /
Последно ,колкото и клиширано да звучи ,мисля че масовите медии са основно виновни за формиране на ниска култура ...
Първото което ми и два на ум е , че все пак няма лошо обществото да произвежда повече работна ръка .
Някога всички трябваше да са "учени за да не работят " и затова сега има вишисти, които работят всякаква нискоквалифицирана работа а други се пробваха в чужбина.
Проблема с простотията ...нямам идея как ще се реши !
Камери , следене , подслушване ....
Съдия изпълнители / през ноща за по-буйните /
Последно ,колкото и клиширано да звучи ,мисля че масовите медии са основно виновни за формиране на ниска култура ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2