Сауна костюм >>> ПОМОЩ<<<

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Сауна костюм >>> ПОМОЩ<<<

Мнение от DencheSso » 10 Окт 2009, 13:37

Здравейте колеги.
Имам проблем с един сауна костюм който го ползвам когатао ходя на тренировка, та проблема е следният след като се върна от тренировка костюма е буквално мокър отвътре (много изпотява :) ), измивам го ("изпирам") и го закачам на простора ПРОБЛЕМА Е че неиска за изсъхне и на следващият ден пак е мокър.
Ако някой от вас е ползвал такова нещо нека сподели как се е справял с изсушаването му.
Благодаря.
"The Beast" (звяра).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Re: Сауна костюм >>> ПОМОЩ<<<

Мнение от arr0gance » 10 Окт 2009, 14:09

Логичното обяснение за мене е че от някъде влиза вода/пот,щом е отвътре,значи се от някъде дърпа.Самия найлон от който е напревена или пластмаса както искаш го наречи няма как да се изпоти,може да се запари,но чак да се пълни,ти трябва да имаш доста добри 3-4 часови тренировки :lol:
п.п аз имах нещо подобно на колан,но запаряваше на малки капки отвътре,чак да се пълни,не е имало такова нещо,сушенето най става на слънчев ден,някъде на балкона,само че на сянка,или в домашни условия,но съхненето се проточва.Късмет.
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DencheSso » 10 Окт 2009, 15:24

Потърсих отговор от някого който е ползвал такъв костюм, а не от някого който си няма и никакво понятие даже как изглежда. :|
"The Beast" (звяра).

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 10 Окт 2009, 16:04

Да, тва си е мноо голям проблем да не ти изсъхва сауна костюма, направо не те знам как заспиваш нощем, добре, че го има бмвпауър-бг.нет да реши и тоя грандиозен проблем. Съобразявайте се малко, бе :banghead: :banghead: :banghead:
In Ban We Trust!

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 10 Окт 2009, 21:39

eraziel написа:Да, тва си е мноо голям проблем да не ти изсъхва сауна костюма, направо не те знам как заспиваш нощем, добре, че го има бмвпауър-бг.нет да реши и тоя грандиозен проблем. Съобразявайте се малко, бе :banghead: :banghead: :banghead:

:mrgreen:

Назад към Извън Темата