Търсят се млади хора за работа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Търсят се млади хора за работа

Мнение от Vasilen » 14 Юни 2005, 11:17

Търсят се млади хора, студенти последна година или току що завършили за предпочитане ИТ специалност, както и млади хора които имат отлична компютърна грамотност да се включат в безплатен курс по SAP технологии.Курса ще е 2 седмици по 8 часа всеки ден. Стартира след две седмици.
При успешно завършване на курса се получава сертификат а избрана част от хората ще получат възможност за работа в бързоразрастваща се компания, с отлични възможности за професионално развитие.
Моля заинтересуваните да изпращат автобиографии на Evgeni.Alexandrov@cernum.com или ЛС тук.
May the BMW force be with you!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Юни 2005, 14:48

az от някъде съм чувал че САП е златна мина за тез дет го знаят. справки- всеки вестник със обяви за работа на запад 8)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар

Re: Търсят се млади хора за работа

Мнение от Twister » 14 Юни 2005, 15:05

и е желателно да са навити да бачкат за без пари, примерно за 2000 лева на месец или перфектния вариант за 1000 на месец:))))

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 14 Юни 2005, 17:07

А за заинтересовани без възможност да отсъстват 2 седмици от настояща работа?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 14 Юни 2005, 20:29

аз мога ли да се пробвам имам добра грамотност :shock:
ИзображениеИзображение
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Юни 2005, 21:55

ДОбре де разяснето за кво точно иде реч :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Търсят се млади хора за работа

Мнение от Dimitar » 14 Юни 2005, 23:43

Twister написа:и е желателно да са навити да бачкат за без пари, примерно за 2000 лева на месец или перфектния вариант за 1000 на месец:))))

Ти сигурно си някой отворко, за който няма тайни със "саповете" и 10к лв. на месец не ги харесваш, а? Баси - човека предлага тук някакви възможности за хората дето имат желание и все ще се намери някой да се изкаже компетентно. Предлагам ти като завършат курса да ги вземеш при теб на работа за не смешните примерно 5000 лв.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 15 Юни 2005, 16:38

Можеш ли, Василене, да дадеш малко повече инфо за САП-какво точно представлява това, за неразбиращи като мен?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 16 Юни 2005, 10:16

Аз използвам SAP 2000 да си моделирам строителните конструкции.Искам да попитам курса за начинаещи ли е или има и за напреднали?И какъв по точно е курса,защото за да работиш пълноценно със SAP 2000 трябва да си изучил някой основополагащи дисциплини като "СЪПРОМАТ", "СТАТИКА","ДИНАМИКА" с 2 думи да си учил в УАСГ (ВИАС).Според скромното ми менние ИТ специалиста освен да инсталира програмата и да и добави някои модули друго няма какво да прави.Който работи с програмата трябва да си е строителен инженер.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 16 Юни 2005, 10:30

Понеже има интерес и не ми се отговаря на всяко едно запитване, пиша тук.
За САП (SAP) R/3, CRM, BW технолгиите можете да прочетете навсякъде по мрежата.
Ако никога не сте имали досег до ИТ областа надали това би било вашето амплоа!
Курса ще се проведе първата седмица на Юли, изрично условие е да изпратите CV на майл адреса.
XaMaB курса се съкрати на 1 седмица, но след това ще има нужда няколко дни да си свободен.
Моля ви всички които нямате достатъчно инфо за САП (SAP) да потърсите по мрежата, курса е достатъчно скъп за да си струва.
Отлична компютърна грамотност предполага не само работа с Outlook IE и т.н.
Познанията по програмни езици е плюс, владеенето на английски в някаква степен също.

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 16 Юни 2005, 10:39

road666 написа:Аз използвам SAP 2000 да си моделирам строителните конструкции.Искам да попитам курса за начинаещи ли е или има и за напреднали?И какъв по точно е курса,защото за да работиш пълноценно със SAP 2000 трябва да си изучил някой основополагащи дисциплини като "СЪПРОМАТ", "СТАТИКА","ДИНАМИКА" с 2 думи да си учил в УАСГ (ВИАС).Според скромното ми менние ИТ специалиста освен да инсталира програмата и да и добави някои модули друго няма какво да прави.Който работи с програмата трябва да си е строителен инженер.

Нямам представа какво е SAP 2000, става дума за SAP R/3, CRM, BW системи. Тези системи са за управление на бизнес процеси, логистика, репорт системи.
Работата на САП специалиста е да настройва, изключително сложните системи според изискванията на клиента, да вкарва данни и т.н.
Ползването на специфичния език ABAP а и на JAVA вече, дава възможност за надстройка, модифициране както и изграждане на нови модули във описаните системи.
Не трябва да си строителен инженер, напротив ако си програмист имаш далеч повече приемущества ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 16 Юни 2005, 10:53

Сега разбирам,че става въпрос за съвсем различно нещо.В случая SAP е просто съвпадение в първите 3 букви на имената на двете програми (неща).
Успех на желаещите да го научат! :)
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

Назад към Извън Темата