Колеги, помагайте за лекарство
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Колеги, помагайте за лекарство
GVT написа:RSxRacer написа:titto написа:И аз не мога да помогна, казаха ми, че не се произвежда вече...!
Радо и на мен ми казаха същото,че не се произвежда и е малко вероятно да се намери в Русе... сорри батка
Абе то се произвежда,но тук просто не се внася.А и ква е тая практика едно и също лекарство с пет имена.Ако се разбере под какво име се предлага в западна европа не е проблем да се намери.Има и кой да напише рецепта.
може да са имали впредвид,че не се внася,но общо взето в Русе нямало... утре ще звънна на личната ми лекарка да я видя тя може ли да се справи и да измисли нещо...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Благодаря на всички които се включиха в търсенето на IRS 19. Получих много ЛС и много телефонни обаждания от колеги и техни познати, които въпреки че не се познаваме ЛИЧНО се постараха малко или много да помогнат. За съжаление извода е следния - лекарството е спряно от производство, спрян е и вноса, няма изостанали количества в складовете на малките и големите дистрибутори в цяла България. Нашия колега KEVIN-30 ми препоръча алтернатива - BRONCHOVAXON. По неговите думи това лекарство било идентично с IRS 19. Самото лекарство не е скъпо, има го навсякъде по аптеките и единственото условие е рецепта, което не е проблем.
Благодаря още веднъж на всички.
ПП: Извинете ме, но не мога да намеря думи с които да изразя това което чувствам в момента. Вие сте просто номер 1. Сега ви напускам и отивам да си порева на спокойствие.
ПП: Извинете ме, но не мога да намеря думи с които да изразя това което чувствам в момента. Вие сте просто номер 1. Сега ви напускам и отивам да си порева на спокойствие.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
rado_rf написа:Благодаря на всички които се включиха в търсенето на IRS 19. Получих много ЛС и много телефонни обаждания от колеги и техни познати, които въпреки че не се познаваме ЛИЧНО се постараха малко или много да помогнат. За съжаление извода е следния - лекарството е спряно от производство, спрян е и вноса, няма изостанали количества в складовете на малките и големите дистрибутори в цяла България. Нашия колега KEVIN-30 ми препоръча алтернатива - BRONCHOVAXON. По неговите думи това лекарство било идентично с RS 19 . Самото лекарство не е скъпо, има го навсякъде по аптеките и единственото условие е рецепта, което не е проблем.
нема да ревеш бре... ше търсим до дупка...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Здравей, rado_rf!
С ревАне едва ли ще постигнеш нещо по-различно от подпухнали клепачи и запушен нос...
С реванЕ се спестяват тези неща, но се печелят килца, та внимавяй и с него.
А сега - сериозно:
1. За възрастен или за дете е?
2. С употребата му се цели лечение на обострено състояние или профилактика?
3. Защо се държи точно на ИРС-19? (вероятно има и други ефикасни комбинации от лиофилизирани бактерии - все пак в Солвейфарма или други лаборатории едва ли стоят със скръстени ръце...)
И още по-сериозно:
Имало ли е консултации и с други специалисти, освен с препоръчалия ИРС-19? Те какво казват?
П.П. Не се чувствай длъжен да отговаряш на въпросите - те по-скоро набелязват посока на търсене.
С ревАне едва ли ще постигнеш нещо по-различно от подпухнали клепачи и запушен нос...

С реванЕ се спестяват тези неща, но се печелят килца, та внимавяй и с него.

А сега - сериозно:
1. За възрастен или за дете е?
2. С употребата му се цели лечение на обострено състояние или профилактика?
3. Защо се държи точно на ИРС-19? (вероятно има и други ефикасни комбинации от лиофилизирани бактерии - все пак в Солвейфарма или други лаборатории едва ли стоят със скръстени ръце...)
И още по-сериозно:
Имало ли е консултации и с други специалисти, освен с препоръчалия ИРС-19? Те какво казват?

П.П. Не се чувствай длъжен да отговаряш на въпросите - те по-скоро набелязват посока на търсене.
"... _ _ _ ..."
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2