трън ли са Голфаджиите в очите на БМВ-истите
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: трън ли са Голфаджиите в очите на БМВ-истите
X-citer написа:Колега, темата е дискутирана милион пъти. Във всяко стадо има мърша - и при нас, и при голфовете, и при аудитата, и при мерцедесите...
Марката на автомобила не е показател за процента на дебилност на водача.

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
martin_g60 написа:X-citer написа:Колега, темата е дискутирана милион пъти. Във всяко стадо има мърша - и при нас, и при голфовете, и при аудитата, и при мерцедесите...
Марката на автомобила не е показател за процента на дебилност на водача.
Кисели лайнарчета колкото искаш
Нещо май уест-сайт го давате тука....
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
На мен не ми дреме дали ще е голф, хлопел, мерцедес, хонда, бмв и тн, карам си колата спокойно наслаждавам й се и гледам да не ме удари някой. На останалите неща като дръпки, дрифтове и тн не обръщам внимание и не ми е на годините за да обърна.
Гледах ги вчера рацерите на Драгичево как се бяха набили един зад друг (12 коли, 1 тир, 1 бус и 1 автобус) мъчно ми стана за едно Е46 благоевградско, щото беше готино, но явно задкормилното се беше повредило нещо и бързаше вместо да кроти на тоя дъжд.
Гледах ги вчера рацерите на Драгичево как се бяха набили един зад друг (12 коли, 1 тир, 1 бус и 1 автобус) мъчно ми стана за едно Е46 благоевградско, щото беше готино, но явно задкормилното се беше повредило нещо и бързаше вместо да кроти на тоя дъжд.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Случва се понякога да настъпя газта и да отвея някой мераклия, но това става предимно когато пътя пред мен се влошава и трябва да сменя платното, иначе с годините шоферите (повечето) се научават че чист прав път не е за тест на колата, а за приятно шофиране.
Не мога да изброя колко са водачите без предимство които пускам да минат пред мен за деня (те тези с предимство нямат нужда да бъдат пускани) и се чувствам добре, че съм направил дори и малко добро - и все пак това ако не се е залепил някой Шумахер зад мен, но понякога дори и тогава - да му е гадно, че ще закъснее с тези 5сек. - а зная какво е да не те пусне никой от колона цели 3мин. и то при положение че се движат с 10км/ч... е тогава ставам по-нахален. А, и не пускам пред мен такива пилоти, които летят в насрещното, защото те са по-равни от другите и не могат да се редят като нас будалите... И не мога да разбера за къде бързат разни екземпляри в задръстването по бул. България примерно - натискат ме отзад при положение че има коли пред мен - е нека ме прескочат.
Както прави впечатление не пиша за марки, а за хора - тъй като дори лично аз съм правил далеч повече глупости със старата ми кола 70коня, от колкото със сегашната лимо... (може би просто бях по зелен шофер с не много акъл у тиквата
). Трябва да сме колегиални - дори и сега се случва да правя дребни грешки на пътя - просто цъкам аварийките за извинение на другия водач, вземам си поука и продължаваме по живо по здраво... но има хора за които явно е под достойнството да се извинят и да си признаят грешката - не трябва със злоба на пътя, че всеки ден виждаме последствията.
Не мога да изброя колко са водачите без предимство които пускам да минат пред мен за деня (те тези с предимство нямат нужда да бъдат пускани) и се чувствам добре, че съм направил дори и малко добро - и все пак това ако не се е залепил някой Шумахер зад мен, но понякога дори и тогава - да му е гадно, че ще закъснее с тези 5сек. - а зная какво е да не те пусне никой от колона цели 3мин. и то при положение че се движат с 10км/ч... е тогава ставам по-нахален. А, и не пускам пред мен такива пилоти, които летят в насрещното, защото те са по-равни от другите и не могат да се редят като нас будалите... И не мога да разбера за къде бързат разни екземпляри в задръстването по бул. България примерно - натискат ме отзад при положение че има коли пред мен - е нека ме прескочат.
Както прави впечатление не пиша за марки, а за хора - тъй като дори лично аз съм правил далеч повече глупости със старата ми кола 70коня, от колкото със сегашната лимо... (може би просто бях по зелен шофер с не много акъл у тиквата

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Селянията не ходи по колите, а по хората. Колкото е една кола по-масова и по-евтина, толква по-голям е шанса да я карат много тъпаци, така беше с Голф3 преди, сега просто 4ките не са паднали на цените на Е36, а и ве пак БМВ, но съм почти сигурен, че като паднат още 4ките ще с качат на тях, то си е правило това
Дано това стане по-скоро, че иначе ни се създава лошо име.
Ясно е, че и аз правя простотии, но гледам да излизам вечер, когато навън е пусто. Но повече от 70 невдигам, целта са ми завойчетата
В трафика си кротувам:)
Тоя от твоя случай е бил на принципа, че едно черно БМВ може да бъде минато само от друго черно БМВ

Ясно е, че и аз правя простотии, но гледам да излизам вечер, когато навън е пусто. Но повече от 70 невдигам, целта са ми завойчетата

Тоя от твоя случай е бил на принципа, че едно черно БМВ може да бъде минато само от друго черно БМВ

E34, E38
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3