Ето как...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Re: Ето как...

Мнение от bozukov_a » 16 Окт 2009, 21:32

ME4KY написа:
stasko5 написа:Преди 3 седмици и аз така осъмнах, живея в Хиподрума и тук 4-5 коли за 2 седмици осъмнаха със строшени прозорци. И при мен са търсили нещо но нищо не са намерили защото нямаше.

навигаций търсят :winky: търкайте си предните джамове като махате навигацията :paranoid:

Колега ти от къде знаеш какво търсят-или просто предполагъш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 16 Окт 2009, 22:24

bozukov_a написа:
ME4KY написа:
stasko5 написа:Преди 3 седмици и аз така осъмнах, живея в Хиподрума и тук 4-5 коли за 2 седмици осъмнаха със строшени прозорци. И при мен са търсили нещо но нищо не са намерили защото нямаше.

навигаций търсят :winky: търкайте си предните джамове като махате навигацията :paranoid:

Колега ти от къде знаеш какво търсят-или просто предполагъш.

не не предпологам!!!преди време тука ги имаше същите :dummy: трошаха стъкла наред без да вземат нищо :dunno: само за тва е
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 17 Окт 2009, 7:21

:ranting: :ranting: :ranting: Искренно съжалявам колега,на нас Българите само Крумовите закони ще ни оправят,ужас.Преди време на един мой познат негов роднина хванал един да му отключва колата пред заведение в Ст.град,изглеждал е след това като шопска салата в главата(крадеца) и затова отишъл и го откарал в Пирогов да го закърпят че да не се гътне.После пристигнали полицай и сега моя момчето е с 2 годишни влачения на дела за нанасяне на тел.повреда,така че оправия няма.Пази Боже!!!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 17 Окт 2009, 17:03

galant написа::ranting: :ranting: :ranting: Искренно съжалявам колега,на нас Българите само Крумовите закони ще ни оправят,ужас.Преди време на един мой познат негов роднина хванал един да му отключва колата пред заведение в Ст.град,изглеждал е след това като шопска салата в главата(крадеца) и затова отишъл и го откарал в Пирогов да го закърпят че да не се гътне.После пристигнали полицай и сега моя момчето е с 2 годишни влачения на дела за нанасяне на тел.повреда,така че оправия няма.Пази Боже!!!!!

ееми съвест...ама го беше хванал след като му е потрошил нещо по колата или опитвайки се да си свали нещо :censored: едва ли ша го разхожда до някаде освен гол и пребит в багажника към някои поляна :censored: :censored: :censored: :ranting: :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 17 Окт 2009, 17:10

грозна гледка :confused: за това най-добре фолио на всички прозорци за да не се вижда кво що има вътре :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 17 Окт 2009, 20:47

Онази вечер бях паркирал пред блока на приятел и бяхме седнали в неговата кола (през 2-3 коли успоредно) да си отлепи старата гражданска (на тоя студ тва няма отлепване) - беше дори светната лампата при нас. Тъй като знам че пипат в района поглеждах колата от време на време и съзрях един субект който застана до моята и явно гледаше нещо (бе към 21ч.) - не чаках и секунда повече да не вземе да направи нещо и излетях към него - нашето момче се поуплаши, ама веднага побърза да спомене, че познава другия - сетих се че съм го виждал и живее там... та след разправията (словесна) заговорихме за "точенето на бензин" - много честа практика при нас (ама са културни - отварят си капачката, теглят бензина и затварят всичко). Като бивш наркоман (те такова животно нема) ни каза все пак да внимаваме, че "на тея хора не им пука - ще ви мушнат с нож и ще избягат, а дори и да ги пребиете няма да спрат". Накара ме да се замисля след това и е прав - не си залужава да ви намушкат за някоя дреболия - затова вземете предварително мерки - не излизайте с голи ръце... лошото в БГ е, че ако направите нещо на този индивид (повече от бой имам в предвид) ще ви съдят като за нормален. И все пак няма как да остана безучастен.

Потребител
Аватар

Мнение от mecisexae34 » 17 Окт 2009, 23:31

и аз го преживях вече самоче при мен и музичката ми взеха и от тогава на паркинг говоря за надежда 1 :smoke:
е34Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

Мнение от ZLATEN » 18 Окт 2009, 10:43

Transportera написа:грозна гледка :confused: за това най-добре фолио на всички прозорци за да не се вижда кво що има вътре :evil:

тогава гнусните накомани ще разбият само и само да видят какво има, и после и фолио ще трябва да лепиш пак :(
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Окт 2009, 14:45

galant написа::ranting: :ranting: :ranting: Искренно съжалявам колега,на нас Българите само Крумовите закони ще ни оправят,ужас.Преди време на един мой познат негов роднина хванал един да му отключва колата пред заведение в Ст.град,изглеждал е след това като шопска салата в главата(крадеца) и затова отишъл и го откарал в Пирогов да го закърпят че да не се гътне.После пристигнали полицай и сега моя момчето е с 2 годишни влачения на дела за нанасяне на тел.повреда,така че оправия няма.Пази Боже!!!!!

Аз много пъти съм казвал... за кво трябва да се хабиш да го правиш "бимбаец" в главата, като можеш да му потропиш пръстетата на ръцете по всички фаланги (буквално му смазваш ръцете)... тва няма нормално зарастване и сигура няма да може да пипне нищо след това... а и няма да умре със сигурност, та можеш да го оставиш да се гърчи и да си ходиш по живо, по здраво :)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 18 Окт 2009, 17:52

a и внимавайте, че не са малко наркоманите с Хепатит и СПИН - директното съприкосновение може да бъде опасно за вас... като чупите ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от darko1 » 18 Окт 2009, 20:35

На такива да им изсъхнат ръцете :ranting: Преди година и на мен ми бяха счупили без причина страничното огледало,както си беше паркирана колата пред блока :bang:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 18 Окт 2009, 20:46

Преди време не знам дали някои има спомен на един колега така му разбиха стъклото на Е39'тката и пак нищо не бяха взели, само след три дни дойдоха и я взеха цялата. През ОДБ2 точат инфо за ключа, правят го и след това просто идват, палят и си заминават.. така че имай едно наум !
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 18 Окт 2009, 22:01

Giorceto написа:Преди време не знам дали някои има спомен на един колега така му разбиха стъклото на Е39'тката и пак нищо не бяха взели, само след три дни дойдоха и я взеха цялата. През ОДБ2 точат инфо за ключа, правят го и след това просто идват, палят и си заминават.. така че имай едно наум !

Eeee ай стига де :shock: Пепел ти на устата
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

Предишна

Назад към Извън Темата