най-добър университет
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
evans написа:Вярно скъпо е но консерваториата вече не е такава каквато беше ,затова предпочитам да дам повече пари ама да получа добро образование.

Сори моето момче ма нимоа са сдърша, то първо не ги даваш парите ти ма на това зарежи, ма да туриш на кантара консерваторията и НБУ

Бе то и москвич 8-цата е почти БМВ ама само почти

May the BMW force be with you!
Да с чиста ,ако разгледаш сайта на университета ще се убедиш.Също така не знам ти с какво се занимаваш но аз от 10 години се движа в музикалните среди, познавам страшно много музиканти и имам някакво наблюдение къде преподавателите са добри.Другото нещо ако ми харесва консервата щях да кандидатствам там.Vasilen написа:evans написа:Вярно скъпо е но консерваториата вече не е такава каквато беше ,затова предпочитам да дам повече пари ама да получа добро образование.
![]()
![]()
![]()
Сори моето момче ма нимоа са сдърша, то първо не ги даваш парите ти ма на това зарежи, ма да туриш на кантара консерваторията и НБУ![]()
Бе то и москвич 8-цата е почти БМВ ама само почти
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
.......Я ЦЯЛОТО СПАЛНО СТАНИИИИ............МИИИИРНООООО..........БУХАЛИ........... що се излагате ся кви хора сте вии..........ВИФ Г.Димитров е правилното място........."Здраво тяло празна глава елате в НСА
"

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
krika написа:.......Я ЦЯЛОТО СПАЛНО СТАНИИИИ............МИИИИРНООООО..........БУХАЛИ........... що се излагате ся кви хора сте вии..........ВИФ Г.Димитров е правилното място........."Здраво тяло празна глава елате в НСА![]()
![]()
![]()
"
Спиртист у виф....

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
krika написа:.......Я ЦЯЛОТО СПАЛНО СТАНИИИИ............МИИИИРНООООО..........БУХАЛИ........... що се излагате ся кви хора сте вии..........ВИФ Г.Димитров е правилното място........."Здраво тяло празна глава елате в НСА![]()
![]()
![]()
"

А тия таеклондистите са много тъпи хахахаххаха

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
rascal написа:... но пък от гледна точка на това, че е няма женско не е толкова добър. Зависи какво търсиш![]()
А в Стопански Факултет разхождал ли си се? Нямало женско ли...
Бих казал, че не само СУ е с традиции. Вярно, че моето гардже е най - хубаво (ТУ), но не вярвам да отречеш традициите на ТУ-София в точните науки. Съпромат, Машинни Елементи, Механика и т.н. са основополащи науки, на които са базирани и нашите БМВ-та. Проблемът е, че са толкова обширни и сложни, понякога, та се налага да се учат в няколко части. Това, че не всеки може да издържи на темпото и натоварването, води до негативното мнение на мнозина към тези науки и към университета. Знаете старата приказка, че в МЕИ-то лесно се влиза, трудно се излиза.
Интересна би ми била една такава статистика за университетите: Колко влизат и колко излизат(завършват) от тези влезли. Мисля, че и това е един вид показател за това, доколко сериозен и неподкупен е даден университет.
А и в ТУ има признати международни специалности, все пак. Не са само СУ, НБУ иБлагоивградския.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2