Помогнете при избор...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 16 Юни 2005, 8:59

tsvet40 написа:Ми да зима Алфетката пича... Аз в твоя пост не откривам нито една причина да избере БМВ-то :roll: Освен че трябва да му отделя постоянно внимание... Друго си е Алфата - сипваш бензин и караш десетки хиляди км. без да се доближава до сервиз :mhihi: За какво ли има толкова заблудени хора, дето си купуват БМВ-та, па и клуб са си направили? За Ауди изобщо да не говорим - не е прилично това име да се споменава, когато говорим за италиански "коли" :uups:

мдам , точно такива отг. очаквах... пак никой не ме разбрал и така... НЕ казвам че алфата е по добрия избор, (по добрия избор за всеки е различен) но също че тя има добри черти който не трябва да се порпускат, пък и както по подръжка така и по цена е бая по евтина..

Ама както и да е, пак няма да ме разберете, затова се едно нищо не съм писал... :roll: :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 16 Юни 2005, 9:09

CheGevara написа:не искам да се бъркам в спора :mhihi:
но вижте после и статистиките за 3 год. подред на техническите проблеми по модели автомобили ... ще ги намерите на www.adac.de
...

Дай линк че хич немога да се оправя с немскиа а ми е интересно
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 16 Юни 2005, 9:53

Ами какво да ви кажа,имам впечатление и от фиат и от алфа и до сега не е имало случай някой да ми се похвали колко му е здрава алфата или фиата а точно обратното.Постоянно ходят по сервизи даже един познат каза,че ходи всяка седмица на сервиз и даже колата му се е чупила малко след като е изязъл от сервиза и това не е единичен случай,много собственици са ми го казвали.За вървене върват,ама за колко време не се знае,една дръпка и в сервиза :uups:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ShoxXx » 16 Юни 2005, 10:23

Принципно за чупенето не съм съгласен...пред очите ми в рамките на 1 година са се изпочупвали всякакви коли по улиците на София. Чисто ново Ауди А6 за 1 година се разтропа, а беше супер внимателно карано.
Иначе за поддръжка ми прави впечатление, че италианските коли догонват японските по цени на поддръжката...
Очаквах отговори предимно в полза на БМВ-то, все пак си е форум на БМВ, но не казахте дали някой има преки впечатления от 318-ската и коя кола от двете ще върви повече...

Потребител
Аватар

Мнение от cOmPa » 16 Юни 2005, 10:28

Как може да не избереш БМВ 318 - ПРИ ТОВА КОМПАКТ(едно от най-яките поне за мене) :banghead:
Ако се заядеш...хем бой ще ядеш,хем ще си ходиш пеш

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 16 Юни 2005, 10:32

Ами алфата ше върви повече и ше се чупи повече и дори да е по евтина като цена ще ти излезне и по скъпо сигурно от BMW-то :roll: Така,че зависи какво искаш.Аз лично предпочитам BMW и то купе просо е по красиво.Един приятел се чудеше точно между тези коли и накрая си взе 318is Coupe ;)
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 16 Юни 2005, 13:57

[quote="ShoxXx"]Чисто ново Ауди А6 за 1 година се разтропа, а беше супер внимателно карано.quote]

спри да пиеш нафта......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 16 Юни 2005, 14:09

GaD написа: пък и както по подръжка така и по цена е бая по евтина..

Ама както и да е, пак няма да ме разберете, затова се едно нищо не съм писал... :roll: :roll:

ъъъ ,за поддръжката уекинко не съм съгласен .. цените на частите за Алфа са поне х2 ,понякога и х3 спрямо БМВ ,че и по честичко ти затрябват в общия случай .. като цяло капризен автомобил е Алфата ,тряа си маниак да си я купиш ,инак е евтина и върви горе долу..

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 16 Юни 2005, 16:24

100% зимай БМВ-то, а по този въпрос има и една поговорка:
Италянска кола се купува нова, кара се 100000 км и се хвърля ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 16 Юни 2005, 18:41

Баща ми кара Алфа и специално за 164 мога да кажа че не толкова кофти като здравина...Но за другите модели не знам...Инъче с 2.0ТС двигателя 155коня бая ще понавървява италианката ,но и според мен по-добре 318ti...Като дизайн на мен лично нещо не ми допада алфетата ,но пък върви повече от бмв-то...Общо взето малко хора тук ще те посъветват да избереш Алфата ;)
But does a human form display to those who dwell in realms of day

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от falko » 16 Юни 2005, 18:45

да говориш за compact 316 и 318ti да ама алфа и бмв много различни коли вземеш компакта и край 8)
айде успех ;)
Изображение
S 54 SMG
:bowdown: :bowdown:

Потребител
Аватар

Мнение от alfafan » 22 Юни 2005, 13:53

Незнам от къде ги имате тия наблюдения за Алфите ама аз карам Алфа вече около година и най-сериозния проблем който съм имал е че ми изгоря моторчето на пръскалките за чистачките и не мога да го намеря ново от никъде. А за цените на резервните части само ще дам пример че като ходих да си правя резервен ключ в Мосю Бриколаж маистора ми казва "Ключа е 75лв защото е с код, ама не се притеснявай за BMW и Mercedes са 350-400". А и могат да се използват доста от частите на Fiat Tipo

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 22 Юни 2005, 14:34

тънка вметка за ключа пич в дарукур моят клюс който си командвам цялара кола струва да ми го докарат от германия 250лв с ддс

а ти с въпроса кво ни питаш нас виж ги двете коли , която е по-читава и мислиш ,че ще ти свърши повече работа нея купувай... в бмв форум всички са за бмв така , че не се учудвай на съвета да вземеш баварката ... ама ако е дарак не я взимай според мойто скромно мнение
gambling with the devil on the road

Предишна

Назад към Извън Темата