Кой се подвизава из студентски град?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Кой се подвизава из студентски град?
Често засичам човек с Е30 троен стоп diamond schwartz купе със страхотен външен вид, СЪС ШЕСТАК Е СЪС СИГУРНОСТ
Няма стикер на форума на стъклото но има от малките на предния и задния номер.
Днеска карах след него ма той май реши да се заиграем и добре щеше да се получи ма мойта едвам пъпли в момента и малко го поизтървах
Та кой е човека, изобщо от форума ли е? Поздрави супер му е колата личи си че е фен

Днеска карах след него ма той май реши да се заиграем и добре щеше да се получи ма мойта едвам пъпли в момента и малко го поизтървах

Та кой е човека, изобщо от форума ли е? Поздрави супер му е колата личи си че е фен

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- b2
- старши ентусиаст
-
мда с ББСки беше
Еми нищо не е болка за умиране като няма да я догоня - Здраве да е, аз се радвам и на чуждите хубави коли
Влиза ли във форума човека?
Еми нищо не е болка за умиране като няма да я догоня - Здраве да е, аз се радвам и на чуждите хубави коли

Влиза ли във форума човека?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- b2
- старши ентусиаст
-
Имам въпрос за две е 30!
1.На кой е една 4 врата е 30 325 их с ббс като на снимката на ланд шарк и стикери на форума на номерата и стъклото?пс- автоматик е!
тъмно синя
2.е 30 купе с заден номер на задната броня и тунинг(малко не ме кефи ама е зверче!) и е много светло зелено-жълта?
незнам 3 и колко е...
1.На кой е една 4 врата е 30 325 их с ббс като на снимката на ланд шарк и стикери на форума на номерата и стъклото?пс- автоматик е!
тъмно синя
2.е 30 купе с заден номер на задната броня и тунинг(малко не ме кефи ама е зверче!) и е много светло зелено-жълта?
незнам 3 и колко е...
Live it like you Love it
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- b2
- старши ентусиаст
-
Значи съм намерил да питам за създателя на форума дали влиза, хехе
Той верно че напоследък се поизгуби.
Нищо следващия път може при други обстоятелства да се засечем и запознаем. Респект към него и уникалната му кола. Аз съм му истински фен и много ми липсват запленяващите му истории.

Нищо следващия път може при други обстоятелства да се засечем и запознаем. Респект към него и уникалната му кола. Аз съм му истински фен и много ми липсват запленяващите му истории.
10 мнения
• Страница 1 от 1