откога в БГ има Murcielago ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 23 Юни 2005, 12:10

Ами тя за дубай правена. Те там никаква влажност нямат и не е предвидено уплътнение на стоповете :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 23 Юни 2005, 12:44

boost написа:Като я разглеждах колата отблизо ми направи впечатление,че стоповете са пълни с вода :shock: Чудя се как може на такава екзотика за сумати пари стоповете да и се потят като на опел астра?

сори физичните закони няма как да се заобиколят..

надявам се, че ако имаш една такава, ще преживееш някак си, че се потят стоповете като на опел астра..

колата според мен е пълня лиготия, никога не бих карал такова нещо

когато бях в дубай беше пълно с такива ламбота.. но там ги карат доста здраво, като се има предвид, че по магистралата дубай - абу даби аз бях с около 140 и периодично ме изпреварваха с някакви невероятни скорости..
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Юни 2005, 13:42

Murcielago лиготия:ahah: :kuku:
Провери времената на Нюрбургринг ...

http://www.supercarfreak.net/forum/show ... ge=1&pp=20
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 23 Юни 2005, 16:37

BadAngel написа:сори физичните закони няма как да се заобиколят..

Май доста марки могат да ги заобиколят

надявам се, че ако имаш една такава, ще преживееш някак си, че се потят стоповете като на опел астра..

Не бих го преживял,защото е доста смешно кола за сто и кусур хиляди евро да си има аквариум вместо стопове. :lol: :lol: Наистина май ги ръчкат здраво из Дубай,защото тази беше за смяна на съединител в един сервиз.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Юни 2005, 16:48

zа водата във стоповете- добре дошъл във света на екзотиките 8) такива умопомрачително проблеми имат повечето, че за подобни "изцепки" иначе биха фърчали глави във киа, хюндай и другите "презряни" марки..
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 23 Юни 2005, 16:54

Както каза някой...мисля че и двигател си грее бая...
А що се отнся до това с лиготията :mhihi: :mhihi: :mhihi: ---- :roll: Но КОМЕНТ!Преди време Диаблото ми беше любимото ламбо...,но сега всеки,който го е виждал и чувал просто казва че такава кола НЕМА :mhihi: ...един приятел ми разшправя че както си карали със 160( :mhihi: ) за София и то минало покрай тях като покрай пътен знак :lol: ...после естествено човека намалил....пък моя човек се посрал(с извинение) да го снима :lol: !
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Юни 2005, 1:16

В София вече има поне 10 екзотики Ферари/Ламборгини. Даже вчера Мурсиелагото си правеше компания с едно Ф430 до Гранд хотел София. На телефона си имам снимка пред Музеум на Диабло-то с две Ферарита и две Поршета за компания... Идеята ми е,че такива коли има и още доста пътуват към България (Гаярдото на живо има доста впечатляващо присъствие в пейзажа :winky: А съм чувал и че стои мноого добре на пътя). Проблема обаче е,че тези коли у нас няма къде да се карат. И всичко става повече показност, престиж и т.н. отколкото удоволствие. Верно,че гъзарията движи света, ама все пак...
Never mistake motion for action...

Предишна

Назад към Извън Темата