Арена Форума...няма такова отношение.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Арена Форума...няма такова отношение.....

Мнение от F-14 » 25 Юни 2005, 10:58

Опитвах се да си въздържа възмущението от този форум обаче днеска наистина ми прекипя канчето...
Писал съм 1-2 пъти там,не особено важни теми.Отговорите -предимно на някакви хора дето или хал-хабер си нямат,или неща от сорта на- провери ли търсачката бла бла бла/последните не са били към мен а към разни съфорумници/.
Предполагам всички вече теглите с торенти,и искам да ви кажа че аз като тегля го правя като пълен паразит.Тегля дорде ми се изтегли,а после го махам от листа да не ми губи ъплоуд трафика и да ми бави нета.
Вчера реших да се правя на съвестен и им писах пост как не ми се качва статуса.Помолих ги да не ми отговарят най-стандартно от сорта на потърси,или що си блял ми не си видял/просто по-добре е да ми дадат линк към тема в която може да намеря отговора/,а те какво направиха!!!! :
Получавам сутринта лично съобщение от сорта на: ти не си идиот предполагам,но още един такъв пост и ще те пратя в бамбуча...
Това от някакъв злодей от админите им.
Няма да давам воля на гнева си,нито на учудването и възмущението...
Но ако не се лъжа това не трябва да се случва във един форум.
Вие какво ще кажете?
P.S. не е много трудно вместо да почнеш да се правиш на пич както правят повечето тук/пази боже сляпо да прогледа/ , да помогнеш на отсрещния,било то с тема или квото и да е?Обаче НЕ!По добре да измутрейш....

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 25 Юни 2005, 11:22

ААА нема страшно и аз съм ги отсвирил тия, големи дървета са преди време ми триеха юзъра щото не права даден трафик, тва се едно ако тук не напиша поне 10 мнения на седмица и да ме затрият :confused: , а и ти не си единствения дето тегли като паразит, поне двама сме :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 25 Юни 2005, 12:04

BMW8 написа:ААА нема страшно и аз съм ги отсвирил тия, големи дървета са преди време ми триеха юзъра щото не права даден трафик, тва се едно ако тук не напиша поне 10 мнения на седмица и да ме затрият :confused: , а и ти не си единствения дето тегли като паразит, поне двама сме :winky:

'ААА нема страшно' за теб точно.Ти пишеш обикновено по 20+ мнения на седмица и няма как да те затрият :) Ако не се обадиш на всякъде,просто няма да си ти :mhihi: От известно време,което не е малко ти наблюдавам прогресията :) :arrow: 7стотин,8стотин...след 1 месец -> 1000..Сега вече си докарал и 2ста отгоре..Сигурно до края на годината ще стигнеш и 2 хил.Ще попиташ защо - защото нямаш спирка и ми се набиваш в очите!

По темата.Ф-14 няма смисъл да се ядосваш,колко още такива хора има ;) Обърни яда в забавление,на мен би ми било смешно..На теб ще ти е по-добре да погледнеш с надсмешка на чуждата простотия :) Пък и ако на теб ти затрият профила..какво от това всъщност? ;)

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 25 Юни 2005, 12:18

Слави, стегни се не се излагай ,че ще ти се смеят хората :lol:
Мисля ,че тези работи други хора трябва да ги наблюдават ;)

ентусиаст
Аватар

Re: Арена Форума...няма такова отношение.....

Мнение от tsvet40 » 25 Юни 2005, 12:48

[quote="F-14"]искам да ви кажа че аз като тегля го правя като пълен паразит.Тегля дорде ми се изтегли,а после го махам от листа да не ми губи ъплоуд трафика и да ми бави нета.[quote]
Е добре е... И ти какво очакваш след това отношение? Някой да ти прави евалла и да те съжали колко грубо са се отнесли към теб ли? Даже малко ти е било, мен ако питаш... На теб минава ли ти през акъла, че ако всички действат като теб ти няма откъде да дръпнеш каквото и да било? Май не... Ама така е най-лесно...Аз се оправих, другите да му мислят...
Колкото и да ми е неприятно да го кажа - типично българска черта... То бива бива егоизъм, ама това на нищо не прилича... :( Лично моят РС работи постоянно, дори и каот съм на работа и не се прибирам по цял ден... Защо ли? Ми да могат да дърпат такива като тебе това, което преди това съм дръпнал аз и съм го гледал/слушал вече :idea:
Ще кажеш "Ми нямам трафик"... Ми като нямаш, няма да дърпаш... Ще ходиш в киното или във видеотеката и ще си плащаш за удоволствието... Свърши вече времето на безплатния обяд... Сега за да вземеш, трябва да дадеш, поне малко.... Толкова е просто :roll: :evil:
Последна промяна tsvet40 на 25 Юни 2005, 15:27, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 25 Юни 2005, 13:40

tsvet40 написа:
F-14 написа:искам да ви кажа че аз като тегля го правя като пълен паразит.Тегля дорде ми се изтегли,а после го махам от листа да не ми губи ъплоуд трафика и да ми бави нета.quote]
Е добре е... И ти какво очакваш след това отношение? Някой да ти прави евалла и да те съжали колко грубо са се отнесли към теб ли? Даже малко ти е било, мен ако питаш... На теб минава ли ти през акъла, че ако всички действат като теб ти няма откъде да дръпнеш каквото и да било? Май не... Ама така е най-лесно...Аз се оправих, другите да му мислят...
Колкото и да ми е неприятно да го кажа - типично българска черта... То бива бива егоизъм, ама това на нищо не прилича... :( Лично моят РС работи постоянно, дори и каот съм на работа и не се прибирам по цял ден... Защо ли? Ми да могат да дърпат такива като тебе това, което преди това съм дръпнал аз и съм го гледал/слушал вече :idea:
Ще кажеш "Ми нямам трафик"... Ми като нямаш, няма да дърпаш... Ще ходиш в киното или във видеотеката и ще си плащаш за удоволствието... Свърши вече времето на безплатния обяд... Сега за да вземеш, трябва да дадеш, поне малко.... Толкова е просто :roll: :evil:

Колежче мнооо се обърка тука.
Писах това с цел да покажа че въпреки желанието ми да помогна с ъплоуд,те ми се правят на важни.Ама си чел чел недочел.
Егоизма е типично българска черта съгласен съм.Неведнъж им предложих музика и видеота които нямат в листа си обаче не ги вълнува.Еми кво искаш повече от това бате???
Писах им именно за да помогна на торент системата да се развива.Исках да си кача левела .А те ми отговарят тъпо.
За това беше темата.Тъй че си преосмисли поста и дай втори дубъл

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 25 Юни 2005, 15:30

F-14 написа:искам да ви кажа че аз като тегля го правя като пълен паразит.Тегля дорде ми се изтегли,а после го махам от листа да не ми губи ъплоуд трафика и да ми бави нета.

Колежке, или аз не мога да чета, или ти не си достатъчно грамотен да се изразиш :roll: Е, не е първото, можеш да си сигурна ;)
А това, че си "решил да се правиш на съвестна" още веднъж подчертава правотата на първоначалното ми мнение :banghead:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 25 Юни 2005, 16:10

Slavi_m написа:
BMW8 написа:ААА нема страшно и аз съм ги отсвирил тия, големи дървета са преди време ми триеха юзъра щото не права даден трафик, тва се едно ако тук не напиша поне 10 мнения на седмица и да ме затрият :confused: , а и ти не си единствения дето тегли като паразит, поне двама сме :winky:

'ААА нема страшно' за теб точно.Ти пишеш обикновено по 20+ мнения на седмица и няма как да те затрият :) Ако не се обадиш на всякъде,просто няма да си ти :mhihi: От известно време,което не е малко ти наблюдавам прогресията :) :arrow: 7стотин,8стотин...след 1 месец -> 1000..Сега вече си докарал и 2ста отгоре..Сигурно до края на годината ще стигнеш и 2 хил.Ще попиташ защо - защото нямаш спирка и ми се набиваш в очите!

По темата.Ф-14 няма смисъл да се ядосваш,колко още такива хора има ;) Обърни яда в забавление,на мен би ми било смешно..На теб ще ти е по-добре да погледнеш с надсмешка на чуждата простотия :) Пък и ако на теб ти затрият профила..какво от това всъщност? ;)

Ми много интересно защо съм ти се набил в очите, сигурно някой мой пост не ти е харесал ама кво да направа, тва е мое мнение.
Колкото до присъствието ми във форума, ще ти кажа само, че в момента съм безработен и си търся работа и затова непрекъснато съм в интернет, следейки 2 неща (форума и борсите за работа) и понеже си нямам работа, но си имам хоби, кисна по цял ден тук и се намесвам навсякъде където мога да бъда полезен и ми е интересно.
Ако някой от модераторите мисли, че пиша за да трупам мнения, нека ми ги трият периодично, но не мисля че ти ще ми кажеш колко точно трябва да пиша, просто си уплътнявам времето в любимото място, нали не е забранено :roll:

Айде PEACE ;)
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 25 Юни 2005, 16:49

Slavi_m написа:

Поне неговите постове са смислени за разлика от твойте! :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 25 Юни 2005, 17:04

tsvet40 написа:
F-14 написа:искам да ви кажа че аз като тегля го правя като пълен паразит.Тегля дорде ми се изтегли,а после го махам от листа да не ми губи ъплоуд трафика и да ми бави нета.

Колежке, или аз не мога да чета, или ти не си достатъчно грамотен да се изразиш :roll: Е, не е първото, можеш да си сигурна ;)
А това, че си "решил да се правиш на съвестна" още веднъж подчертава правотата на първоначалното ми мнение :banghead:

интересно защо реши че съм жена или тия а-та са продиктувани от грамотността ти :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ако беше запознат с идеята на арена форума щеше да се светнеш за какво иде реч.Или и там си се ограмотил и сега си преценил че съм се отнесъл некоректно към тях щото съм решил да сийдвам а те са преценили че темата,"ЗАЩО като сийдвам КОЕФИЦИЕНТА ми е малък" не е важна за форума им от който вероятно зависи националната сигурност на държавата.ма карай ся.по хубаво пиши в някоя друга тема тука едва ли ще си компетентен.
Ако пък решиш да продължиш тука за тях ще ти кажа само едно:
Банда хакерчета дето за нищо друго не стават освен да четат мнения и отдолу на тях да демонстрират вялата си компетентност по и без това маловажни въпроси.И когато се засегне нещо по интересно и сериозно или мълчат или заключват темите.
За жалост от повечето тъпанарски БГ форуми,БМВ форума е единсвеното место където съм намерил повечко умни хора готови да го ползват за идеите вкоренени във думичката "форум"..а мислех че може би,съвсем случайно арената ще е също такъв.Оказа се че греша.
А ти от своя страна реши да ми докажеш, че вместо да ми отговорят те ми трият мнението с което ми доказват колко са умни, велики и справедливи,с което пък аз от своя страна трябва да съм съгласен.
И що така реши не схванах :?:
Писал съм в доста форуми-предимно автомобилни в UK,USA и разни други англоговорящи...и ти казвам че такова дрисливо поведение каквото цари тук няма никъде по света ама никъде.
И от арена го доказаха за пореден път.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 25 Юни 2005, 23:15

И тука обаче админите не спят :twisted: ;)

Колеги, стига сте спорили за глупости ;)

Назад към Извън Темата